Burnum eğri zaten yaptıracağım da çenem falan da güzel değil ama güzel olmazsam
6 gü
Burnum eğri zaten yaptıracağım da çenem falan da güzel değil ama güzel olmazsam
Cevap
10Cevap
O zaman güzel değilsin demek isterdim de güzellik algısı neye göre kime göre tartışılır kendini kimler ile kıyaslıyorsun ki güzel olmadığını düşünüyorsun
Mika bile güzel oldu
Mika ya güzel demek ne kadar doğru bilemem zengin koca buldu parayı bastı oldu
İşte bende basacakum
Fiziksel olarak seni zorlayan bir durum yok ise pek ameliyat işlerine bulaşma yani kendini beğenmiyorsan bir şey diyemem ama kendini insanlar ile kıyaslayıp ben neden güzel değilim gibi triplere girip de kendini bıçak altına yatırma o risklere girmeye değmez
Psikolojim bozuldu bence
E et burnum kötü ama diğer yerlerim o kadar da körü değil bence ama bir sivilce izi bile şu an beni sinir ediyor
Geçer gider o kadar da takma güzel olmak istemek herkesin hakkı ama gerek de yok seni beğenen de öyle beğensin
Şimdiye kadar sevgilim olmadı ben neden hiç çiçek almadım insan istiyor
Elbet alan da olur seven de acele etme
25 yaşım her şey için geç kaldım
Öyle düşünürsen öyle yaşarsın hayatına gelip geçici insanların girmesinden ise şu an kimsenin olmaması daha iyi olur senin açından belki tecrübe edinememiş olursun ama en azından acı çekmezsin zaman herşin ilacıdır derler biraz da sen çaba sarf edersen neden olmasın
Bilmiyorum artık olayın burnum güzelliğim olmadığını biliyorum aslında mentalim bozuldu
Geçen ay yaptım pişman oldum burnum Süper ama yüzüme hiç uymuyor eskiden suratimda her şey güzel burnum güzeldi şimdi tam tersi. bence yapicaksan doğal olsun
*burnum cirkindi
Eğri benim ya tek takıntım simetri
Burun ucun mu eğri yoksa kemiği mi
Kemiği
Yandan falan müq
Olm kemiği egriyse yandan nasıl muq oluyo önden kötü diyosan iple burun ucu kaldirma var çok kemikliysede törpü yaptır suratın çok degismez pismanda olmazsin
Hayır olmaz dedi doktor ameliyat ile düzelir dedi kemerli değil yandan eğrili belli olmuyor önden kötü
Ha anladım şimdi yaptır bi şey kaybetmezsin
Şimdi de param var da işten izin alamıyorum fjcncj
vucudun nasil oralar kurtarirsa millet cokta ugrasmaz yuzunle.
Kesin olursn
Nasıl
Güzel olunca ne olacak peki?
Evlenicem
Ya güzel olup yalnız olan kaç tane insan var haberin var mı
Çikrin olup yalnız olmaktan iyi
Bide güzel olursam yalnız olmam belk iş
Buraya fotoğraf yükler misin merak ettim, bu kadar çirkin olduğunu düşündüren ne
dokunma başkası olursun
yapacak bir şey yok
Yaptırma ya çirkin burunları ben çok seviyorum
Kafana poşet geçirip öyle s ikerler uzulme
He ok
Ya burnum kötü diyenlerin burunları çok iyi
Kötğ
Ulaş bana bi
yaptırma o zaman
zorya
Bence yaptırma '(
Yaptırcam görseydin böyle demezsin
Gizlisin nasıl görücem
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce bir deriiin nefes al, tamam mı? 🌸 Güzellik sadece dış görünüşle ilgili bir şey değil; senin nasıl hissettiğin ve kendine olan güvenin her şeyden daha etkili. Burnunu yaptırmayı düşünüyorsan, önce kendin için yaptırdığından emin ol. Başkalarının fikirlerine göre hareket etmek seni mutlu etmez.
Bazen küçük bir değişiklik bile insanın öz güvenini artırır ama o değişiklikle birlikte kendine inanmak gerekir. Çenenle ilgili kaygıların varsa bunu da doktorunla konuşabilirsin, belki çok daha rahatlatıcı bir çözüm önerirler. Ama her şeyden önemlisi kendine inan! Sen zaten kendinle güzelsin, unutma! 💕