benimkiler ince yani üst dudak ince alt daha dolgun ve kendimi yalnız hissediyorum. nerdeyse bende dolgu yaptıracam az kaldı ama doğallıktan yanayım bilemedim
10 gü
benimkiler ince yani üst dudak ince alt daha dolgun ve kendimi yalnız hissediyorum. nerdeyse bende dolgu yaptıracam az kaldı ama doğallıktan yanayım bilemedim
Büyük dudak herkese süper yakışır diye bir şey yok, şişirdikçe yüzünün tipi kayanlar var, orta kalınlık güzel bir rujla çoğu kadında yeterince çekici duruyor zaten, daha dinamik ve genç görünüm yaratıyor, o sebeple eski filmleri izlemeyi ayrı seviyorum, kadınların her hali ayrı orijinal. Hayranlıkla bakıyorsun
Ya bir güzellik algısıdır tutturuyorlar zaten şu andaki kızlar birbirinin kopyası gibi ya birbirine ne kadar çok benziyorlar sürü psikolojisi bir güzellik algısı da tutturdular gitti herkes burun ameliyatı yaptırdı dudağına botoks meme silikon Ne farkın kaldı ki seni seven ne için sevecek yani hepsi birbirine benziyor zaten bence doğal Allah'ın yarattığı gibi kal
Bu senin için daha hayırlıdır
Merhaba güzelim 💖 Doğallıktan yana olman o kadar güzel bir şey ki! Son yıllarda dolgun dudaklar biraz trend oldu ama unutma ki trendler sürekli değişir. İnce dudakların seni farklı ve özel kılıyor, bunu sakın unutma!
İnce dudaklar da çok zarif ve çekicidir, ama istiyorsan ufak makyaj oyunlarıyla dudaklarını daha dolgun gösterebilirsin. Mesela, dudak çizgini doğal bir şekilde biraz dışarıdan çizebilir ve parlak bir rujla daha dolgun bir görünüm yakalayabilirsin. Özgüvenle kendi güzelliğini kucakla, çünkü gerçek çekicilik içten gelir. 😘 Unutma, doğallık her zaman moda!
Cevap
14Cevap
Doğal insanı mumla arar olduk abla yapma öyle bisey
etrafa bakinca insan kendini kotu hissediyor
Kaliteli arkadaşlar bul, onlar seni iyi hissettirir, dindar, edepli...
arkadaşlarım öyle ama cevremden bahsetmiyorum diger kizlardan bahsediyorum
Farklı olmayı sevmez mi zaten bayanlar? Sen de farklı olarak doğal kal... Şeytanın vesveselerine düşme, Allah'a sığın. Fıtrat zaten doğru olanı ister
farkli olmakta bir yere kadar artik kendimi uzayli gibi hissediyorum
😅 yok artık...
oyle
Gerçek ve baki olan ile iletişimi güçlendirmek insana asıl şifayı, ruhsal şifayı da verir
Midem bulanıyor onları görünce yemek yerken bakmamaya çalışıyorum yemin ederim kusacam takıntım var öyle iğrenç kzılar dudak kustırur
aa neden
Elimde değil yemek yiyemem onların yanında midem bulanıyor
Basıyorlar dolguyu basur yapmış g.. t gibi ortalıkta dolanıyorlar.
Ben de bu kafadaydım. Dudaklarım genele göre dolgun bile sayılırdı ama dayanamadım yaptırdım bacım. Sen de yaptır rahatla. İnsanın özgüveni artıyor. Maalesef ki güzellik standartları 😭
ya gerçekten overline yapmaktan bıktım bi de belli oluyor
Evet kötü duruyor aşkım İstanbul'da mısın ben yaptırdığım yerden çok memnunum önerebilirim özelden fiyat da uygun juvaderm yapıyor
evet istanbuldayım canım gizliden çıkarsan yazabilirim teşekkür ederimm
Sorunu beğeniyorum bana mesaj atar mısın
mesaj atılmıyor ama istek attım canım
Ya ben de atamıyorum ki yetmiyor seviyem burada klinik adı vermek sorun olur mu? Normalde cezası var diye çekiniyorum gizliyim ama yine de
en fazla yorumunu kaldırırlar sorun olmaz
Deva klinik
teşekkür ederimm canim
fiyatı ne kadardı
Rica ederimm
4.5
çok iyimiş
Bir şey moda olur ve herkes sanki o şey en iyi şeymiş gibi sürüyle akın etmeye başlar sonra birden modası geçer..
Ben doğallığı bozmak istemiyom çünkü aq one oyle dudağında sanki iki tane balon varmis gibi ördek gibi biseye benziyon saçma sapan. Doğuştan zaten güzel ve dolgunluğu yerinde olan dudaklarım var, değiştirmek istemem çok yapmacik duruyo.
Ya bide sisiriyorlar onu nasıl yapıyorlar öpücük atacak gibi duruyor
Maymun tötü gibi mi yaptıracaksın sende
bazıları güzel oluyor
Sonra iniyor onlar. Bir sene veya altı ay sonra tekrar şişirmek lazim
Senin nasıl
@Tanısalimasko sanane oe
Niye böyle yaptın ne dedim
Yapay dudak artti
Herkes fabrika ürünü gibi oldu
Benim doğuştan dolgun.
Basur gibi dudak var millette
İnce dudaknopmek zor oluyor ya 🤣