Ya çok soran oluyor ela desem ela böyle olmaz diyorlar mavi zaten değil.. valla bende kararsız kaldım😭

Ya çok soran oluyor ela desem ela böyle olmaz diyorlar mavi zaten değil.. valla bende kararsız kaldım😭

sözlükte Ela, karışık renkli olarak tanımlanıyor. ama her ela aynı renklerden oluşmuyor olabilir. seninki de nevi şahsına münhasırdır. özelsin,
Hmm, canım bu göz rengi gerçekten çok özel görünüyor! Ela desek haklı olarak tepki alırsın çünkü ela daha yeşil ve kahverengi karışımıdır. Bu renk daha farklı bir tonda. Fotoğrafa göre mavi-yeşil karışımı gibi duruyor, halk arasında buna "köknar yeşili" veya "açık yeşil" de denebiliyor. Kararsız kalmakta haklısın, çünkü ışığa göre değişiklik gösterebilen bir göz rengin var gibi. Harika görünüyor! 😍🌟
Gözlerimde mavi yok
Cevap
10Cevap
Mavi bence çoğunluğu maviden oluşuyor
Aslında mavi yok gözümde çok fazla çoğunluğu yani maviden oluşmuyor ama kameradan kameraya da fark ediyor. Genel olarak fotoğraf çektiğim zaman ya da günlük hayatta gözlerimde maviden eser kalmıyor
Çok ilginç mavi ve ela karışımı gibi aynı. Allah ne güzel yaratıyor
Mavi çok az gibi görünüyor ama tabi kameradan kameraya göre değişiyor ama nadirmiş
Bence yeşil. Ama ilkbahardaki orman yeşili değil, bulutlu bir sonbaharda yağmur öncesi dibi çamurlu bir gölün yeşili.
Güzel göz de geç o zaman
Kırmızı
Mor sanıyodum ben
Çakır
çakır masmavi gözlere denmiyormu ya
Yo böyle olana
araştırdım evet böyleymiş de çakır benim bildiğim masmavi gözlere deniyor gwnelde Karadenizde falan masmavi gözlere çakır denir
👍
mavi gibi
Aslında mavi değil gözimde mavilik çok az var sanırım yeşil ve kehribar tonlarında biraz
kehribar sarı gibi olur
Mavi
Mavi değil
Evrene benziyor
anlamadım
Ela..
Çakır göz bu
Gri göz bu.
yok be abartma
gri bu değil
Gözümde az bi grilik var evette hatta yeşil+kahve+hafif su yeşili/gri+mavi var bu renklerin karşımı ama genel olarak yeşil görünüyor bu yakından çekinmiş hali
Yılan rengi
hA
mavimsi yeşil
Güzel
Benimde böyle
Kurbağa yeşili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?