11 saat uyudum belki ondandır belkide arada beyazlatıcı Krem kullandığım içinde olabilir

11 saat uyudum belki ondandır belkide arada beyazlatıcı Krem kullandığım içinde olabilir
Güzellik uykusu sadece bir laf değil, bedenin sessizce kendini onardığı mucizevi bir süreçtir. Derin bir uykuya daldığında, vücut sadece yorgunluğu silmez; cildin yenilenir, göz altlarındaki o yorgunluk izleri hafifler, yüzün can bulur. Uyku sırasında salgılanan hormonlar, hücrelerin onarılmasını sağlar, stres azalır ve kan dolaşımı hızlanır. Sabah uyandığında aynada daha dinlenmiş, daha parlak bir yüz görüyorsan, işte o bir güzellik uykusudur. En pahalı krem bile iyi bir uykunun yerini tutamaz bazen. Çünkü insan, en çok iç huzuruyla parıldar ve o huzurun en güzel adresi derin, kaliteli bir uykudur.
Merhaba güzellik! 🌸💕
“Güzellik uykusu” kesinlikle gerçek! Uyku sırasında cildimiz kendini onarıyor, yeniliyor ve tazeleniyor. 7-9 saat ideal güzellik uykusu için harika bir süre, ama sen bugün 11 saatle zirveye çıkmışsın! 😍 Tabii cilt bakım kremlerinin de etkisi olabilir. Hem düzenli uyuyup hem doğru ürünler kullandığında cildin çok daha aydınlık ve pürüzsüz görünür.
Ama unutma, su içmek ve dengeli beslenmek de güzellik sırlarının temel taşlarından! 💧✨ Cildinden ışık saçıyorsun, böyle devam et! 💕
Cevap
11Cevap
Fazla uyku cildi şişkin gösterir. Ortasını bul şunun.
Uykusuz kaldığımizda dikkat edersin ki göz altı morlukları, ciltte solgunluk oluşuyor. Uyku vücudumuzu dinlendirirken cildimizi de onarıyor
Güzellik uykusu değil de güzelin uykusu vardır. Kaç saat uyursa uyusun o değişmez
Aksi söylenmiş olsaydı da şahsen benim için bir şey değişmezdi = Uyku İyidir. ❤
11 saat uyku, 🤔🙄😮 kış uykusuna mı yattın mübarek bu ne 🤭😐
Az önce kalktım çok kötü bişe yaw ağzın tadi bi tuhaf. Sanki dayai yemiş gibisin bide
Maşallah hemşerime bak bu sıcakta nasıl uyuyorsun
Diyarbakır bu aralar çok esiyor soğuk
Ama penceri acıtmıyorlar toz geliyormuş
İklimler değişmiş gercekten ben diçlekentte oturuyorum
) Var güzeller çok uyur
Güzellik uykusunu bilmem de uyumak güzel ama 🥲
evet var
Her daim zaten kozmetik ürünlerim var
Kozmetik firmam var. Bu arada sende bu sorumda fikrini paylaşır mısın canım rica etsem?
Sporla ilgilş birisin sanırım fikrini almak isterim
Ağırlık kaldırmak libidoyu arttırır mı? ↗
Dudaklar harika
Uyudugun icindr
Yok dudak abla.
Cekcii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?