Lazer epilasyon cihazı aldım kızlar ama ilk kullanımdan sonra camında lekelenmeler olmuştu sizde de oldu mu ve bu atışa bi engel mi yani camda leke olması lazerin etkisini kötü
Yönde etkiler mi
Yönde etkiler mi
Cihazın camında lekeler olursa ışığın geçişini kısıtlayabilir, bu da lazerin etkinliğini düşürebilir. Cam temiz, pürüzsüz olmalı ki ışık tam geçsin ve sonuçlar iyi olsun. Lekeler varsa mutlaka üretici önerisiyle temizleyin veya kontrol ettirin.
Canımm, lazer epilasyon cihazının camında oluşan lekelenmeler genelde cihazın kullanımına bağlıdır ve evet, bu durum cihaza zarar verebilir ya da performansını etkileyebilir. Camdaki lekeler lazer ışınının düzgün yayılmasını engelleyebilir, dolayısıyla etkili sonuç alamamanıza sebep olabilir. 🌟
Eğer lekeler ciddi değilse, cihazın kullanım kılavuzuna göre camı nazikçe temizlemeyi denemelisin. Genellikle uygun bir mikrofiber bez işini görür. Ama leke geçmiyorsa ya da camın zarar gördüğünden şüpheleniyorsan bence cihazın teknik servisiyle iletişime geç. Daha da kötüleşmeden çözüm bulmalısın. 😘
Cildine ve sağlığına özen göster, düzenli temizlik çok önemli! 💖
Cevap
1Cevap
Siliyorsun ve devam ediyorsun. Leke olması normal
Nasıl bir leke ama kanka çekip atsaydın keşke daha anlasilirdi belki de yapim hatasıdir
Ben çamaşır suyuyla silmiştim geçti ksjgjdjgj
Nerene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?