Nişanlım Her kadında olan yüz tüylerim için ani söylemi beni çok rahatsız etti? Ne yapmalıyım?

Ben çok güzel ve çekici bir kadınım, nişanlım da bana çok düşkün, hatta fiziğim çok iyi olduğu için kıyafet konusunda hatlarımı belli eden şeyler giymemden rahatsız olur dışarda çok bakıyorlar diye. Kesinlikle beni güzel bulan birisidir. Bunu neden söylüyorum, dün nişanlım sarıldı kokladı öptü, sohbet ederken bana durduk yere aşkım yüzünde tüyleri neden almıyorsun dedi sakin ses tonu ile, benim kardeşim epilasyona gitti hepsi kayboldu dedi, yani kulak kısmından faul denilen şey bilirsiniz hafif herkeste olan, kızlar onu ustura ya da ağda ile alıyor genelde, çenemde birde 4-5 tane belki hafif sarıdan birazcık kalın bir tüy çıkmış roucutan ilacı kullanmıştım onun yan etkisi sebebi ile çıkmış, normalde iple aldırıyordum ama kuaför buralarda sıkıntı olduğu için gidemedim, bunu söylemesi beni ürküttü, oda bende bakımlıyızdır normalde ama ben onun kılına tüyüne yeri geliyor bir şey demiyorum. İyiliğim için meraktan sormuş olsada bence hiç hoş değil. Sende yoktu bu dedi birde. Olabilir yani, o zaman herkes herkesin herşeyini söylesin. Sinirden QSWİCH Lazere yazılıcam yüzüm için. Bende baya kilo almaya başladın dedim sinirden çaktırmadan. Yeri geliyor yanıma kocaman sakalı büyümüş geliyor, ya da bazen özel bölgesinin biraz çıkmış hali ile, ben işten geldiğinde sorun etmeden sarılıyorum. ilk kez bunu yaptı.

Nişanlım Her kadında olan yüz tüylerim için ani söylemi beni çok rahatsız etti? Ne yapmalıyım?