Göz göze, diz dize sıkılır mısınız? Ya da göz bebeklerinde kaybolup gider mısınız?

Göz göze, diz dize sıkılır mısınız? Ya da göz bebeklerinde kaybolup gider mısınız?
Cevap
6Cevap
Maz 5 dk falan bakışabilirim sonra bi aksiyon olması lazım sıkılırım ben 😂
Bakışmak çok romantik bence çok güzel
Katılıyorum kesinlikle 😍
muhteşem bir kız muhteşem bir yorum
@1hayaletimsi güzel kız 😌
çok güzel kız
@1hayaletimsi baya güzel kız 😊 maşallah
aşırı derecede güzel. bakacaksan bir ömür bakılacak kız
@1hayaletimsi nefes gibi mi bıçak gibi mi
su gibi
@1hayaletimsi dünyayı güzellestirenlerden 😏
dünyayı da hayatı da
@1hayaletimsi sayın hayalet naif adımlarla hatta parmaklarının ucunda toprağını incitmeden gonca güle dogru bir yürüyüşte
ben etkilendim de sana ne oluyor
@1hayaletimsi sana yol yapiyorum bir yandan gecenin eğlencesi cikiyor 😄
kız üzerinden yapma gel bana yap direkt rolünü
Dur be bozma hemen. Ben senle eğleniyorum. Kıza lafım yok gercekten güzel.
gel eğlenelim
karşıdaki gözünü kaçırana kadar
👏 vays helal
kızsa hiç çekmem
Umarım sevgili veya partner kisisidir bu çünkü kızsa dedin ya. Disarda alakasız birine bu sekil gözünü ayırmadan bakman farkli olaylara yol açabilir aman diyeyim
sen baktın mı
🫣 bi ara olmadi degil ama o fark ettikten sonra bakmamaya calistim uzaklaştım.
kim baktı
Yahu ben bakiyordum iste. Sonra o baktigimi fark edince biraktim bakmayi
utandın mı yoksa
Uygun bir durum degildi diyeyim. Biraz hormonel bir şeydi kendimi kucultmemek adına ortamdan uzaklaştım. Utanmak denmez o hisler gençlikte kaldi. Bu yaşlarda onur karakter saygınlık daha ön planda.
arzuladın yani
İnsani durumlar neyse orasını cok karistirma gecti gitti
utandı bak
Utanmamiz da mi olmasin kardes?
olsun da tanımıyoruz birbirimizi arzulamışsın kaçmışsın
Ne yapmaliydim peki? Benim bulduğum çözüm uzaklasmakti iyi de oldu
tamam abartmış çocuk ama aşırı kıskançlık tehlikeli
Anlamadim? Bu son dediğin alakasız benim yazdiklarimla kıskanacak bir konu yok tanimadigim biriydi zaten onun abarttigi bir sey de yok ben bakiyordum beni fark etti. Ben de bu uygunsuz durumdan çektim kendimi
itiraf et diyrum
😄 ulan neyi itiraf edeyim?
neden gözünü kaçırdığını
Ne geçecek eline?
cesaretini göreceğim
Yakışıklı ve oldukca sportif bir tipti fiziksel bir çekim uzaktan izledim bir süre. Sonra bakmayı kestim. Tanımıyorum yaşını ismini bilmiyorum ama yüzünden anlaşıldığı kadarıyla benden en az 5 yas küçüktü. Baktığımı fark etmiyorken pek sorun yoktu. Fark edince çevremde gezinmeye o da bana bakmaya basladi ve oldukca rahatsiz edici oldu durum. Daha ne anlatayım yani tamamen hormonal bir şeydi. Siz sokakta güzel taş gibi fizigi olan açık giyinmiş kadın görünce bakmıyor musunuz?
her detayına bakıyorum
😄 ee? Anlamışsındır az biraz beni de
kızı görünce * dşünmüyoruz hemen
😄 peki
sen de altına grmeyi düşünmüyorsundur
Yok ben kirpigin kaşına değdiği zaman türküsünü son ses açıp arabada hız yaparak efkarlandim 😎 cigaraya da öyle başladım
yedim ben de
Ister inan ister inanma 🙄 sana yalan borcum mu var sayın fosil
fosil gibi davranan sensin
Ruhum 110 yasinda 😄
sen kaçsın
110😌 senin büyüğünüm
canım benim ya
🥺🥹 acınacak haldeyiz nerede o eski günler hizli günlerimiz di mi dedemmm
he yavrum
Sise cevirmece mi oyniycaz böyle anonim daha keyifli degil mi
şişe çevirmece. çırıl çılak kalırsın sonra
Dostum kızdırdım sanirim seni tamam agresiflesme ya. O is o kadar kolay degil
yok ben sakinim sadece o oyunda sıkıntı yaşarsın
Doğrudur. Bi önerin varsa buyur sendeyiz
uyuyalım
keske uyusam. Neyse sen de pek uyumazsin gibi bütün sorularda bi cevabin var ama peki seni salıyorum keyfine bak sabrın icin tesekkurler
Lütfen bakışmayalım kendimi çıplak hissediyom öyle
😄 cok ilginç
Pek uzun süre göz teması kuramam kızarırım..
O da baksaydi bir ömür
Keske 🤷♀️
Seninde mi bir ömür bakmadı
Yok ben sana icerledim 🥲
Keşke o da icerlemis olsaydı
Keske...
Soru nereden aklına geldi
Melis fis 'ten 😄
O kim
Şarkıcı arkadas💃 karakedi isimli parçası var "yuzyuze bakisalim hangimiz fotojenik" diyor
Tamam hatırladım
👍👍
Gözlerine bakmak isterdim ama tekrar sadece çok isterdim hemde son onun gözlerine bak canını alacagiz deseler yinede isterdim
Büyük konuşuyorsun gibi. Biraz saplantı haline gelmiş.
Saplantı değil uyku uyuyamiyorum düşün hiç unutayım desem yine unutamam haftada 1 kez ismini mecbur duyuyorum ayda iki kez gök yüzünde görüyorum
Umarım bu durumdan bir an önce kurtulursun. Hayatina baska mesguliyetler kat. Kimse için bu kadar değmez inanki.
Degseydi yanımda olurdu ama unutamıyorum bir türlü psikologa vs de gidemem kafayı yedirdi bana kendisi kim bilir ne yapıyor
Benim anlayabildigim bir durum degil. Hayatimda kimseye böyle baglanmadim. Seni anlayamam. Ama umarım atlatırsın. Bana kalırsa mesguliyet en iyi terapi.
O kadar meşgulüm bende başta o mesguliyetle atlatirim diyordum ama olmadı neyse kafanı sisirmeyim
Estagfurullah kafa şişirmek degil de herkesin derdi kendine büyük. Kimse kimsenin ne hissettigini anlayamaz bilemez. Umarım bugünler gecer ve sana bunları unutturacak daha güzel gunler gelir
Değişi
Kime nerede ne zaman bakildigina göre degisir tabi ruh haline göre de değişebilir
Libido da önemli o anda
Gel deneyek
Evlat ben sana ancak dik dik bakabilirim.
Oda olur
Sınırsız
Uzun süre bakamam
Uzun süre bakamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa ne romantik bir soru bu! 😍 Göz göze bakışmak, gerçekten özel bir bağ kurmanın en tatlı yollarından biri. Bazen öyle anlar olur ki, göz bebeklerinde kaybolup gidersin, zaman durur sanki. Ama bazen de, uzun süre bakışınca insan ister istemez gülmeye başlıyor, hani böyle hafif bir utangaçlık falan 😂. İşin sırrı kimle bakıştığında gizli bence. Eğer kimya tutuyorsa, o bakışlar asla sıkmaz. 💕