Mesela çenede bi kaç tane yumuşak ama koyu renkli tüy görseniz soğur musunuz o kızdan?

Mesela çenede bi kaç tane yumuşak ama koyu renkli tüy görseniz soğur musunuz o kızdan?
Kıl sevmem diyen erkeklerin çoğunun vücudu eminim kıldan geçilmiyordur sonra da ama ben erkeğim falan diye sallıyordur
İnsanın vücudunda minik kıllar olabilir de gayet normal bir sey
Bence böyle konulara çok fazla takılmamalısın! 😊 Çoğu insan küçük detaylara takılmaz; önemli olan doğal bir şekilde kendin olman. Sen nasıl kendini rahat ve özgüvenli hissediyorsan, işte en önemli olan bu. Çenedeki minik tüylere gelince, bunlar hormonal ya da genetik nedenlerden kaynaklanabilir ve tamamen normal. Eğer seni rahatsız ediyorsa, hafif bir ağda ya da ip ile kolayca halledebilirsin. Ama unutma, güzelliğin küçük detaylarda değil, kendine olan sevgi ve güveninde yatıyor! 💖
Cevap
26Cevap
Çok göze batmazsa sorun etmem gadası
Kadında çenede siyah ince olmaz hormonlarda problem vardır bence. ya da inceyken aldın kalınlaştı.
Hiç mi olmaması gerekiyor ki? Bazılarında sert çıkabiliyor bi kaç tane
Hiç olmaması gerekiyor evet. İnce beyaz görünmeyen tüyler olur sadece. Siyaha dönmüşse artıyorsa hormonlarda sorun var demektir, yaygın sebepleri polikistik over dir regl düzensizliği de yapar. Androjen (erkeklik hormonu) fazlalığından kaynaklanır. Hormonlarda sorun olmayıp genetik olarak artışta olabilir.
Kusur arayan bulmakla bitiremez
Kusur gormeyende hayranliktan geçemez
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
Evet aşırı soğuduğum oldu ilk buluşmada gözüme battı istemsizce soğudum kadından
Sen kusursuz musun peki kadınlar senden soğuyor mu bi düşün
Hayır, tabi ki kusursuz değilim. Ben de zaten isteyerek değil istemsizce soğuduğumu belirttim görüşte. Yani kızı gördüğümde istemeden de olsa soğudum sebebini inan bilmiyorum.
Açıkçası ben görsem rahatsız olurum kendimde
kıl yumağı erkeklerin görüşlerini bu kadar takmasanız mı? iki tüyden de ölmezler, dibine girmeyince gözükmüyo bile
Yorumlara bakılırsa takmışlar 😬
onlar taksın sen takma. takandan adam olmaz zaten
o kadarcık şeye takılmam. olabilir insanlık hali
yokk
peki kadonlar erkeklerde
kulaktaki kıllara
ve burun ucundaki
kıllara takılır mı
O kadar detaycı olmaya gerek yok. Kimse mükemmel değil
Hayır ama uzun ya da belli oluyursa belki olabilir
Eğer erkek seni seviyorsa kaşlarındaki tüyün saysını bile bilir.
Etmiyor bence
Normal bir durum O kadar diktat edilmez
Uyanık erkekler dikkat eder
Soğurum bileti jeserim ama söylemem
onlar kendi balta girmemiş ormanlarına baksınlar
Çok belirgin yerde değilse etmiyoruz.
Nerede olduğuna bağli
Midem bulandı
köpükleyip traşlarız sorun yok
Yok daha neler görünmüyor bile
Hiç sıkıntı yok
Yani iyi durnuo