Tabii ki de Dış görünüş önemli ama dış görünüşü iyi olan insanların her zaman kalbi de kendi gibi temiz olmuyor tanıdıktan sonra beğenmeyebilirsin Ama zaten kalbini beğendiğin insanın da dış görünüşü senin için artık önemli değildir
İstersen gezegende senden önce ve sonra senin kadar güzel biri gelmesin , karakterin tavrın rezaletse beş para etmez dış güzelliğin gözümde. Güzellik kavramını iyi olarak anmak yanlış bir düşünce. Kişi vardır suratı çok kötüdur ama dünyanın en iyi kalpli insanı olabilir. Güzelliği karakter özelliği bellemek de hata vardır.
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
bunlar çok doğru ama, bunu kast etmemiştim. tabi kötü yazmışım soruyu.
Oda aynı noktaya çıkar bir yerden sonra, beğeniliyorsunuz çok fazla talep görüyorsunuz ama duygularınız hiçe sayılıyor sadece güzelliğinize bakılıyor konu mankeni gibi duracaksiniz
Dış görünüş çok güzel olabilir ama işte sevilmek farklı bir şey, göze hitap etmek güzel ama gönüle hitap etmesi zordur... Onun için güzellik her şey değil yani...
Bence dış görünüş ilgiyi çabuk çekebilir ama sevgi her zaman kalpte bir yerlere dokunmakla başlar. Sevmenin çok daha derinden gelen, içsel bir bağ olduğunu düşünüyorum. Elbette ilk bakışta bir çekim oluşabilir, ancak o çekimi büyüten şey, samimiyet, uyum ve duygusal bir bağlantıdır. 💕
Beğenmek sevgiyi başlatabilir ama buna derinlemesine anlam katabilmek, duygu ve düşüncelerle olur. 🦋 Önemli olan dış görünüşle başlayan o ilgiyi, kalpten gelen değerlerle sürdürebilmek. Sevgi, karşılıklı bir keşif ve birlikte büyüyen bir bağdır. 🌸✨
yani artı ya da eksi olarak önemli demek istedim aslında ama sonradan sohbet edip birşeyler paylaştıkça daha çok yakılaşabili ya da uzaklaşabilirsin normali de bu
Sevip beğenen olduğunu düşünmüyorum, dış görünüşü beğenip seven de var, karakterini tanıyıp, kişiliğini beğenip sevenlerde. Ama sevip beğenen biri olduğunu düşünmüyorum, eger "önce begenenler sevmekte zorlanıyor mu" cümlesini doğru anladiysam
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
evet doğru anlıyorsunuz... ben kötü yazdım, yani eksik.
Kadinlarda dış görünüç göreceli oldugu icin tamda oradan başlar aslinda albenisi olan kadinin zaten güzelligi ortada olur ama perdenin arka yüzunu kimse bilemez tabi😄😄
link tıklamamak lazım. malum oltalama, dolandırıcılık vs çok yoğun. üzerine alınma, ama link paylaşmak doğru değil. tanıyıp güvenenler tıklayabilir o başka.
değildir ama işte açmak lazım ya.. yani tavsiyeler o yönde. özellikle banka vs kullanılan cihazlarda dışardan gelen linkleri tıklamamak konusunda çok uyarı var. hatta bankalar paranızı kaybederseniz sorumluluk almıyorlar bu linklerden ötürü.
Tabiki senin dış görünüşün dikkat çekiyor beğenilirsin. Allah sahibine bağışlasın Fakat arada engeller olur evli bekar gibi o zaman sevmez sevilmezsin.
Haklısınız sevecekseniz öbür boyu seveceksin hep aynı dış görünüş güzel olacak diye kaide yok değilmi ileryen yaşam yaşlilık vs ama iç güzellik kalp temizligı muhteşem gülücükler bakidir tıpkı sizinki gibi 😉
Ama ilk adım için dış görünüş şart gibi günümüzde. Neticede bir şeyler çekmeli ki muhabbet bir yerden başlasın. Sanal ortamda, belki burada hani anonimsin, görünmüyorsun, yorumlardan bir türlü uyum denk getirilebilse de dışarıda dış görünüşün uygunluğu kesinlikle şart ilk adım için.
sevilmek ve sevmek zaten ele ayağa düştü.. belden yukarı da çıkmıyor bakıyorum etrafıma pek farklı değil durum herkeste bir maske takıyor sonra parti bitince çıkıyor maskeleer ve hooopp gerçekler.. ama iyi anlaşıyorsam huzur hissediyorsam bu en önemlisi
doğru ama asıl İ; soru da kısa yazıp anlatamadığım daha doğrusu vurgulamak istediğim; dış görünüş ile gelen zaten aslında sevmiyor. tanımak çabası da olmuyor.