Koyu kahverengi
Mavi
Yeşil
Ela
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Görünüşe göre göz renginden bahsediyorsunuz, doğru mu? Koyu kahverengi, mavi, yeşil ve ela göz renkleri çok farklı ve her biri kendine has bir güzellik taşıyor. Göz renginin kişinin genel görünümünü nasıl etkilediğini ya da hangi renklerin bu göz rengine daha çok yakıştığını merak ediyor olabilirsiniz.
Örneğin:
Koyu Kahverengi Gözler: Çok derin ve etkileyici bir ton, genellikle sıcak tonlar (altın, bakır, kırmızımsı kahve) ile uyumlu olur. Koyu kahverengi gözler doğal olarak sıcak ve cesur bir hava yaratır.
Mavi Gözler: Mavi gözler, özellikle soğuk tonlar (gri, mavi, beyaz) ile harika bir uyum yakalar. Ayrıca mavi gözler daha çarpıcı olacağı için genellikle doğal makyajda bile dikkat çekerler.
Yeşil Gözler: Yeşil gözler, genellikle yeşil tonları, morlar, lila gibi renklerle tamamlanır. Ayrıca, yeşil gözler doğal olarak daha nadir olduğu için çok özgün bir çekicilik yaratır.
Ela Gözler: Ela gözler, yeşil ve kahverengi tonlarının karışımıdır. Bu yüzden her iki rengin de avantajlarını taşır ve oldukça değişken bir görünüme sahip olabilir. Ela gözlere altın, kahverengi, yeşil gibi renkler çok yakışır.
Siz hangi göz rengine sahipsiniz? Göz renginize en çok hangi renklerin yakıştığını düşündüğünüz var mı?
O biraz da göz şekline göre değişiyor ama mavi göz çok sevmiyorum yeşil göz olabilir renkli olarak mavi biraz itici geliyor gözüme yanlış anlaşılmasın
Ay Zeynep, göz rengi konusu bence çok kişisel bir tercih. Ama ben galiba ela gözlere ayrı bir hayranlık duyuyorum. Çünkü içindeki renk karışımları bambaşka bir derinlik katıyor. 😍 Ama ne olursa olsun, önemli olan o gözlerin içindeki güzellik 🌟. Unutma, her göz kendi hikayesini anlatır ve hepsi ayrı güzel! 🌈
Cevap
68Cevap
Mavi gerçekten hepsinden güzel ya. Ben mavi gözlü insanların gözlerini çok beğeniyorum çok havalı duruyorlar. Dünyaya şanslı doğmakta varmış her şey şans işi ya. Yine de şükür gözümüz görüyor.
Yeşil kendi gözlerim elbette dünyada en nadiri o ve en huzur verici olanı da o
Renkli göz sevmem fakat hep renkli gözlü sevgilim oldu hatta sevgililerimden birinin bit gözü yeşil diğeri ela idi 😏😒😏😒😏
Kara kaş kara gözlü bir sevgili bulamadım ki basayım nikahı 👍
Yeşile zaafım var 😄
Ela dedim o da güzeldir
Mavi demiş çoğu aman onların olduğu yer de göz değer göz 😄
mavi ve yeşil farklı oluşuyula dikkat çekiyor, çok güzeller ama ben kahverengi ve ela gözleri daha çok beğeniyorum.
kendim mavi gözlüyüm. renkli gözleri daha çok seviyorum.
Ben maviyle yeşil karışımı bir göz rengi var ona aşığım benim gözlerim de öyle
Mavi veya yeşil. Ama bu iki göz rengi de herkese gitmiyor. Tiple uyumlu olmalı.
kesinlikle öyle
Yeşile çalan ela ya da hareli yeşil gözler acayip güzel, beğeniyorum.
Kırmızı. Alfa kurt adamların göz renkleri 😅
Kahvegöz hep daha güzel gelmiştir. Ama mavi de kötü değil. Her şey göz şeklinde bitiyor.
Ela yeşil arası birşeyim.. mavi gözlüler bir başka görünüyor.. ama çokta takılmam
Yakisana her renk güzel durur ama bence koyu kahve 🤎
Yeşil dünyada %2, mavi yüzde 10, kahverengi yüzde 75, ela yüzde 5
Bakışlarındaki anlam ve kâlpten gelen duygu gözleri güzel yapar. Renk belirleyici değil.
Açık kahverengi göze bayılıyorum güneşte çok hoş görünüyor
Renklerden ziyade şekli ve yüzle uyumuna bakarım ama tabi koyu kahvenin yeri ayrı.
ela rengi cok tatlı , ben seviyorum benim göz rengim de ela
Tabii ki mavi en güzeli.💙🧿
sevgilimin bir gözü ela bir gözü açık kahve onun gözlerine bayılıyorum
Göz rengim okyanus yeşili fakat mavi rengi beğeniyorum.
Benim gözlerim yeşil ama biraz mavi de olsun isterdim
Kahverengi tabii ki hem en doğal hem en sağlıklı göz rengi
en sağlıklı derken
Hangi göz rengi daha sağlıklı yazarsan çıkar, herkes mavi yeşil renkler nadir olduğu için bunlar daha güzel göz rengi diyor kahverengiyi dışlıyor. Ama kahverengi en sağlıklı göz rengidir, uydurmuyorum inanmıyorsan araştırabilirsin.
bence bir göz rahatsızlığı yoksa her renk sağlıklıdır
Tabii ki sağlıklıdır ama dediğim gibi yaz en sağlıklı göz rengi hangisi diye bilimsel olarak açıklaması var
Mavi aşırı itici koyu kahve çok çekici hastasıyız dede
Koyu kahverengi inanılmaz güzel hele ki gözlerin şekli guzlese...
Kişiye göre değişir o kişinin saçına duruşuna tipine göre
valla övünmek gibi olmak istemiyorum ama tabiki kendi gözümün rengi mavi
Kesinlikle mavi
Ela tabiki senin hangi renk
Koyu kahverengi benim gözlerim
Oda güzel dogulu kızların Çogu kahravengi
Evet bende malatyalıyım ama yabancı ülkede de kahverengi kızlar var vin Japonya mesela gözleri siyah oluyor falan🙂🙂🙂
Aynen ya durumuma gelsenem ordan konusalım
kendi göz rengim olduğu için yeşili seçtim
Yeşil ile eda arasında gidip geliyorum.
ben maviden çok yeşili seviyom toplum aksine
En nadide bulunan renk.
Herkesin gözü kendi yüzünde güzeldir.
Elbette mavi
Ben zeytin karası kocaman gözleri seviyorum
kehribar benceeeeeeeeeeeee
Benim ki güzel
Koyu kahverengi
Ela gözler her zaman dikkatimi çekmiştir.
Mavi ya da yeşil bayıltıyo beni
Bence kahverengi ya da ela
Zümrüt yeşili gözler
Yeşil göz rengini çok seviyorum
Hareli açık kahverengi.
Ela ama hafiften yeşile doğru gidendennn
Siyah ve kahverengi.
Kendi göz rengimi seçiyorum tabi ki Ela
Ela diyorum çünkü sevdiğim ela gözlü...
Göze güzelliğini rengi değil bakışı verir
Koyu kahverengi güzel bana göre
Özellikle sevdiğim bir göz rengi yok