5. Güzelliği derim susarım, bir içimlik su gibi🫠
Peki ya sizin güzellik algınızz hangisi? : )

5. Güzelliği derim susarım, bir içimlik su gibi🫠
Peki ya sizin güzellik algınızz hangisi? : )

Hepsi birbirinden güzel ya 1 2 ve 5 derdim eski kadınlar güzeldi ya şimdi ki hemcinslerim ve yaşıtlarım değil ki hepsi birbirine benziyor seri üretimden çıkmış gibi
Burada içlerinden en güzel, en doğal 2.
Yani Oya Aydoğan tabiki.🫠❤️
Birde Hülya Koçyiğit doğal güzel.❤️
Benim için güzellik algısı kesinlikle 5! İçimdeki pozitif enerjiyi ve özgüveni en iyi yansıtan o olabilir. Güzellik, sadece dış görünüşle değil, içten gelen bir parıltıyla da ilgilidir bence. İçindeki enerjiyi dışarıya yansıtmak her zaman en güzeli. Zaten her insanın kendine has bir güzelliği var, önemli olan bunu keşfedip ışıldamak. Ayrıca hafif bir yaz makyajıyla bu güzelliği daha da ön plana çıkarmak harika olur. Senin tercihin hangisi? 😊✨
Cevap
75Cevap
5 diyebilirim gadası
Kesinliklee
Bahar öztan , ıtır esen , müjde er , oya aydoğan ve sevda aktolga gençken gerçekten çok güzellermiş. Benim favorilerim sırayla 1. gülşen bubikoğlu ,2. hale soygazi ,3. ıtır esen ,4 , müjde ar ,5 oya aydoğan şeklinde.
Abi yataktan kalkıp ayna karşısında max 30 dk geçirdikten sonra dışarıya kendini güzel olarak hissedip çıkan kız / kadın güzelliği der geçerim nokta.
Değil mii 🫠
1 numara. Ayrica Müjde güzel değil seksiymiş öbürlerinde de seksapalite yok. Zaten hep namuslu, mazlum kızı oynuyorlar.
Tüm kadınlar güzeldir ünlüsü ünsüzü farketmeksizin …
ve güzel bakan daima güzel görür
doğal sandığınız bu yeşilçam ünlüleri bile çoğu estetikli
Şimdi şöyle soralım. Bu devirde hemen hemen herkes estetik yaptırıyor, kaçı bunlar gibi doğal gözüküyor ve kaçı bunlar gibi güzel? 🙂
Hepsi güzel tabi ki ama aralarında şu fotoğraflara bakarak değerlendirdiğimde 3, 4 ve 9 numara bence en iyi olanlar.
Türkan Şoray gözleri ile hep bir adım önde eğer renkli olsaydı belkide bu kadar ön plana çıkmazdı ☺️
1 kesinlikle Türkan soray bence en az araya sahip kadın bu fotodaki diğer kadınlara göre bence
Türkan Şoray estetikli olmasa iyidir ama ben hep oya Aydoğan güzelliği ile geçmiş yıllarda bile zevkle izler dim oval yüzler bana çok güzel geliyor 💗
Bakarak bu yorumu yapmam. Sözler ve davranışlar da önemlidir benim için. Yoksa hepsine güzel der geçerim ağız ucuyla.
Hepsi çok güzel
Hic sarisin bir kadın ilgimi çekmemiştir ama ben hep filiz akın a aşıktım:)
seni bi görsek bence bunlarla yarışacak kadar güzelsindir
Bunlar daha güzel 🫠
Bende senin aksine 5 numara hariç hepsini beğendim
Zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta, olabilir. 😀
Bana ne senin zevkinden kötüyse sana kötü 😂
3,8,9
yalnız ne kadar zariflermiş
bir de şimdiki kadınlara bak, balon dudaklı at suratlı
Evet estetik herkesi aynı yapmış
7 birinci sirada sonrasi soyle 3-6-9 en son retcigim 2 olurdu.. ama hepsi guzell :D
Hangisini seçsek diğerine haksızlık olur ama;
9 diyeyim.
Tabiki Hülya Koçyiğit yaa onu oldum olsa tatlı ve güzel bulurum
9 numara Gülşen bir başka aurasi başka güzelliği de başka
Hepsi birbirinden güzel hangisi daha güzel insan karar veremiyor
Benlik değil bunlar yahu ama Gülşen bubikogulu zmanında güzeldi
Hülya Koçyiğit en güzeli bana göre sonra da Oya Aydoğan
Hepsinde DYO marka boya var gerçek yüzleri olsa seçerdim
Hepsi çok güzel ama her zaman 1 ve 9 arasında kalmışımdır.
Müjde Ar, gülşen bubikoğlu, hale Soygazi burada beğendiklerim.
Hiç biri bunlar ne böyle güzellik öldü mü ıssız acun kaldı mı
Bunların heps güzel sadece tarzları farklı bana 4 numara hitap ediyor
hale Soygazi Gülşen bubikoglu ve bahar oztan birde daha yakın geçmişten Açelya akkoyun benim çocukluk aşklarım
tabii ki de Müjde Ar, tam manasıyla kadının dibidir kendisi.
Gülşen bubıkoglu türkan şoray kadar güzel değil nasıl birinci oldu ankete anlamıyorumki
5. Kraliçedir bizim için😊
1-4 ama hepsi de çok güzeller
Hepsi de çok güzel ayırt edemedim şimdi
Zoraki 9... Yoksa hiçbiri
5 in ayrı bir çekiciliği var gibi.
eski yeşilçam oyuncularının hepsi güzel
Kesinlikle 9 numara diyorum
Kesinlikle 4 numara.
5-6-7-9 ama hepsi çok güzel.
1 2 ve 5 arasinda kaldim
7 numara olabilir
Sevdiğim kadın dünyanın en güzel kadınıdır
1 3 ve 9 çocukluk aşklarımdılar
5-7-9 ama Necla Nazir da olmaliydi
Aslında hiçbiri, aralarında 5.
5 ve 9 ama alakam yok ahahhahahhahahah
Seçeyim mi bende
Tamam 🥺
Yok bunların cinsiyeti ne onu bile bilmiom
☺️😉😉
Gülşen Bubikoğlu kalp ben.
En güzeli Gülşen Bubikoğlu
1-2-7-9 Olabilir
Bence 1 ve 7 numaralı kızlar
bütün paramı 5 numaraya yatırıyorum.
6,7,2 hariç hepsi
2,3,9 güzel bence
4 ve 5 ikisi de olur bana
Hiç birini beğenmiyorum
Türkan Şoray tabi ki.
Bencede 5 numara
Gülşen Bubikoğlu 🫠🫠🫠
Hepsi çok güzel🦋 ama 5 en güzeli ❤️
Monica bellucinin gençliği nerde
Bu arada senin beyaz atlı prensi silivrikapı sur dibşnde sıkıştırıp dövmüşler, atı da kesip sucuk yapmışlar, istersen bi ilgilen, yoksa enişte adayı perişan olacak😂😂😂
Yaw adam bi' git sen ya 😅, sizee ne benim beyaz atlı erkeğimdennn yırtarım onların ağzını ulennn
Çocuk çok müşkül durumda, elbiseleride şoparlar çalmış, fanila don seni bekliyor silivrikapı karakolunda😂😂😂
Yetiş isabella😂
Yahu bu nasıl fantezidir tövbe yarabim sjhsjs kimsin sen ya bu arada? 😂
Ahaha dünkü sorunun sahabı😂😂😂bir kamu kuruluşunda başbakanım ama 657 gereği kurum ismi veremiyorum😂😂
Git git kovuyorum senii shhsjs😂
Şimdi gidiyorum ama birgün elime düşeceksin fakir ama gururlu bir genç vardı terepliğini yapıcam sana😂😂😂😂sonra üzülme bak😂öp elimi affediim seni
Başına da koyucan ama, bi de ben ettim sen etme fsşan da de egomda şişsin sonra patlatıp sesiyle milleti korkuturuz😂😂😂
Dostlar yetişirr burada deli varrr sjsjsj
Yetişinn sjwjjs
Kendini ihbar etme bi şekilde grçinir gideriz😂😂😂ama illa yatacaksan benim evin burada ruh ve sinir var gel korusu çok güzel açılırsın😂😂
Bu senin resimdekilerin turşusunu kurmuşlardır yok mu çıtır bişiler ordan seçelim😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?