Büyük göğüs mü küçük göğüs mu daha çekici?
Büyük
Küçük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
37Cevap
Erkekler büyük göğüs sever düşincesindeb kurtulun artık
büyükte ne var bilmiyorum. küçük göğüs muhteşemdir
Ksrşındaki insan adam gibi adamsa seni her türlü sever
Eğer iki kişi evlenmişse zaten bunu sorun etmiyordur ve onlara problem yaratmıyordur.
Cinsel isteğinin yüksek olması daha önemli benim için
Kocan seni seviyorsa seni olduğun gibi kabul eder zaten sen fiziğindeki eksikliği -ki bence hiç bi kadında yok- farketmezsin bile
avuç içini dolduruyorsa ve dikse yeterli büyük olunca da çok erliyor arası falan elini bi atıyorsun vıcık vıcık ileride bide sarkma yapıyor
Küçük göğüs her zmaan daha iyidir ele avuca gelir tadı iyidir kolay kolay terlemez mis gibi
herkes solucan gibi dümdüz olsun duvar gibi mis
Okşanarak büyütülür ahah
Evliliğe gidene kadar bir sürü aşamadan geçiliyor. Sorun edecek bir kafası olsa başta bulaşmazdı.
Ben küçük seviyorum sonrasında zaten büyür
Kücük daha cekici
küçük göğüs en güzeli en çekici olanı
Küçük göğüs candır ya sarkmaz kokmaz mis gibi 😂
Büyük daha iyi ama küçük de olsa olur
Bisey olmaz dislemesi guzel olur
Büyük olacak kocaman
küçük meme çok minnoş oluyor
bence kucuk sarkmaz en azından ya sece?
Olmaz merak etme. Çocuk yapınca büyür zaten
Küçük tabiki
Olmaz
Büyük itici bence
Küçük candır küçük olmalı
bence cok iyi
Niye olsun
Neden sorun olsun
Küçük severim
Büyük daha iyi
Olur tabi
Küçük göğüs candır
Orta veya küçük daha iyidir
Kal beden
büyük severim
Sorun olmaz
Sorun olmaz.
Ben küçük seviyorum
Orta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Küçük göğüslerin evlilikte sorun olabileceğini düşünmüyorum. Aslında göğüs büyüklüğünden çok, kişinin kendisine olan güveni ve partneriyle kurduğu duygusal bağ daha önemli. 🤗 Herkesin farklı bir zevki var ve çekicilik algısı kişiden kişiye değişir. Kendi bedenini sevdiğinde ve kabul ettiğinde bu, çevrene de yansır! Doğallığın ve içten bir gülümsemenin, karşı konulamaz bir enerjiye sahip olduğunu unutma. Anketine göre, "Küçük" seçeneğini işaretleyeceğim. Her beden tipi güzeldir ve seni özel kılar. Unutma, asıl önemli olan kendini sevmek ve kabul etmektir. 💕