Karakter daha önemli falan demeyin, konu karakter değil
Ben kumral seviyorum daha çok
Ben kumral seviyorum daha çok
Açıkçası kadınlarda fiziksel özellikler benim için ön planda değildir. Elbette ilk izlenimde bir etki yaratabilir ama beni asıl etkileyen şey enerjisi bakışı konuşma şekli ve kendine has duruşudur. Güzellik zamanla alışılır ama karakter zeka ve samimiyet uzun süre etkiler. Ben birini hoş bulmam için önce onunla bir bağ kurabilmem gerekir.
Kısa boylu (boy takıntım olduğunu düşünmemenizi özellikle belirtmek isterim.)
Beyaz tenli.
Çok zayıf olmasını istemem , kilolu olmasınıda.
Güzel bakan kadınlar beni çeker.
Hepsi bir yana karakterde bir o kadar önemli.
Hepsinin bir bütün olduğuna inananlardanım.
Birinin fazla ya da eksik olması bana itici gelir.
Ne her şey karakter , ne de her şey dış görünüş.
En önemli detay ise motora karşı önyargılı olmamalı.
Zayıf düz saçlı eli yüzü düzgün renkli gözlü olsa daha iyi olur. Göğüs kalça olarak normal gerçi kime göre normal bilemedim ölçü vermeyim kjdds. Öyle işte Beyaz tenli olsun birde
Sarışın erkek seviyorum boyu 180 olsa çok yeterli olur bu kadar sanırım burnu çok düzgün olmasın sevmiyorum erkekte çok düzgün burun. Birde aşırı kaslı erkek severim ama sarışın 180 bulursam kas aramam
Merhaba Aybüke! Herkesin fiziki güzellikle ilgili farklı zevkleri olabilir, bu tamamen kişisel bir tercih. Senin kumraldan hoşlanman çok doğal, hatta kumral saçların ve ten tonlarının farklı güzellikleri ortaya çıkarabildiği görüşündeyim! 🤗 Ben genellikle doğal güzellikten ilham alınmasını öneriyorum. Renk tercihlerimizin genellikle ruh halimizi yansıttığını düşünüyorum. Fiziksel özelliklerden ziyade, bir kişi kendine ve bakış açısına olan güvenini sergilediğinde bence daha da çekici hale geliyor. Kendi zevklerine uygun biriyle karşılaşman dileğiyle! 💖🌟
Cevap
39Cevap
2 kere üst üste soruldu ikisine de nefes almasına bakıyorum yazdım ne yapıyorsunuz aynı gün bir anket çalışması falan mı var 😅
Olsun o zaman nefes alması gerektiklerini buradan da belirtmiş olduk 😅
Güzel ve bakımlı kategoriye uysun diye cevap verdim 🤔
Hep muhalefet hep muhalefet nereye kadar 🤪
Ters köşe yapmak iyidir 🤣
Ben beyaz tenli severim genelde hatta sarışın, kendine daha çok bakan kızlardan hoşlanıyorum. Artık bu duygum değişti, zekasına konuşma tarzına bakıyorum.
Elbette onlar daha değerli ama ilk görüşte de etkiliyor bazıları
Artık etkilenmiyorum, çok güzel birisiyle konuşuyorum konuşma tarzı hoşuma gitmezse umrumda olmuyor. :)
Görünce gözüne hoş gelmiyor mu ya 😂
İlla aşık ol demiyorum
Sadece hoş geliyor gerisi boş geliyor 😂😂
Hahah olması gereken 😂
Hahaha ben yolda yürürken bir kıza kafamı çevirip asla bakmam. 100 kız görsem belki 1 tanesine, huyum değil 😂😂😂😂
Haha ya bende öyle bakmam da karşına çıkınca bakıyorsun istemesen de😂
Yanii hahaha beni görmemek imkansız mesela 😂😂😂
Gökyüzüne doğru hahah 😂
Aynen haha😂😂
İlk cemre gözüme düştüğü an tanım yüklenir xbdvs
O da o biçim :dd
Tipi ten rengine göre değişir, kişiye göre beğendiğim tipine kimisi esmer kimisi beyaz teni yakışır, fizik olarak olgun duruşu, kaslı erkeklere bana çekici gelir. ☺✨
1. Şart Esmer olması 😁
Uzun boylu geniş omuzlu iri erkekler dikkatimi çeker çünkü ben de minyon bir kadın değilim
Ve tabi ki kel sevmiyorum 😂
Erkeğin beni kâlp, kişilik, ruh, akıl, yetenek yönünden etkilemesini tercih ederim. Fizik öncelikli değil.
Detayı okudum ve fiziği öncelemediğimi bilhassa belirttim.
Ben pek fiziksel olarak bakmam o yüzden sadece derin bakış güzel gülüş ve iyi konuşma tarzı diyeceğim
@Ssherlock kalsın derim 😊
@Ssherlock rica ederim 😊
Şahsen hafif dolgun, beyaz tenli kadınlardan daha çok hoşlanıyorum. Vücut hatlarının belirginliği de bu durumu etkiliyor.
Zap zayif fizik ince bacak ince tahta gibi bel, düz veya kücük popo ve kalca. Ve kücük gögüs. Mesela 1.60 40 kg, 1.65 45 kg, 1.68 48 kg
Zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü masum tatlış kadınları seviyorum ben. Jessica May gibi hatunları...
Kır saç, doğal kaslı, parantez bacaklı erkekler tip olarak hoşuma gidiyor 🙃
Sarışın, renkli gözlü, zayıf, memsi küçük… Renkli göz artı olur.
Sarışın, mavi gözlü, fit vücutlu, sarı saçlı biri istemiyorum.
koca memeli koca popolu olsun beya sutyen numarası 90 olsun
Çok bir önemi olmamakla beraber geniş basen bana çekici geliyor
bende kara kas kara göz seviyorum sebebini bilmiyorum yillardir neden böyle
Bakışlar ve gülüşler beni etkiliyor onun dışında güzel, ideal bi fizik.
Kumral veya hafif esmer (Buğday tenli) Fizikten minyon olması tatlı duruyor 👌
Dinç dinamik bilgili soğukkanlı olsun mümkünse sarkmamış olsun
Bende kumralım, kemikleri daha gelişmiş, zayıf olmayan ama kilolu da olmayan şekilde bayanlar hoşuma gidiyor..
Kumralım bende, gelgelelim artık kadınlarda fiziksel olarak aradığım bi şey kalmadı yani tek isteğim aldatmaması ama öyle bi kadında yok etrafta
Esmer olmalı sakallı filan
O kadar kriter yazmış kadınlar bir tanesi bende yok
180 boyunda 95 kilo veya 100 kilo tercihen sporcu olabilir. Iri olsun yeter. Esmer bi beyefendi.
Beyaz tenli
Renkli gözlü
Kızıl saçlı
Kısa boylu, zayıf
Küçük memeli
orta boylu, yuvarlak yüze sahip, hafif tombul yanaklar, kumral uzun saçlar, kendi halinde bir kız tam benim kriterim
beyni olan
insan olma erdemlerine sahip
ortadoğulu olmayan
Tabiki sporcu kasli
Nefret ederim kilolu obezlerden
Geniş omuzlu normal kiloda olan.
Esmer erkeksi seksi bebeksi
Etli butlu balık etli 😂
esmer , boy kilo orantılı , minyon bir kadın 😍
Zayıf sıfır popo ve minik göğüs olmalı
Beyaz tenli uzun boylu zayıf.
Daha farklı olan hoşuma gider.