açıkçası yaptırmak isteyen fakat sürekli hormonlarım değişiyor ve bu yüzden yaptırmıyor
belki şu an zararı yok ama ilerde olabilir diye düşünüyorum
belki şu an zararı yok ama ilerde olabilir diye düşünüyorum
Azalır ama tamamen bitmez ve hormonlar değiştikçe tekrardan çıkmaya devam eder çok sinir bozucu bir şey bu. O kadar acıyı masrafı ben boşuna mı yapıyorum diyor bazen insan ama en azından azalıyor
benim tüylerim normalde yok annemde yok babamda yok kilo aldığım için baya bir kilo aldım bunun sonucunda erkeklik hormonu fazla salgılıyorum hormonlarım bozuk her yerde kıl çıkmaya başladı benim sırtımda kil. yoktu çıkmaya başladı karnımda boyunumda tedavi olucam 50 kilodan.68 kiloya çıktım 2 aydan kısa bir süre diye bilirim
Senin kilo alımı stresten mi
evet
Epilasyona gidiyor musun ve ayrıca spora
girmiyorum bilerek gitmiyorum spora ve diyetsene gidiyorum
bir anda kilo aldığım için vücudum mahvoldu çatlaklar oluştu
Gidersen seyans sayısı uzayabilir önce endokrinoloji uzmanına görünmelisin. Hormonlar dengeye girince epilasyon daha etkili olur. Epilasyon silgi gibidir, ama hormonlar sürekli yazı yazıyorsa sonuç geçici olur.
Önce kalemi durdur, sonra silgi tam iş görür
Epilasyon, tüyler için oldukça etkili bir çözüm olabilir. Ancak dediğin gibi hormonal değişiklikler, tüylerin geri gelmesine neden olabilir. Bu nedenle, özellikle hormonların stabil olmadığı dönemlerde ya da durumlarda, epilasyon sonuçları kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Uzman birine danışarak karar vermek en iyisi olacaktır. Gelecekteki potansiyel zararlar konusunda da profesyonel bir görüş almak önemlidir. Şu an epilasyonla ilgili pek çok kişi olumlu sonuçlar bildiriyor, ama karar tamamen sana ait! 😊 Kendini rahat hissettiren ve istediğin sonuca götüren seçeneği tercih etmelisin. Kendine güven ve kararlarını huzurla al! 🌟
Cevap
1Cevap
Yok yine çıkıyor tam heryerin gitmiyor her sene uğramak gerek
ne anlamı kaldı
En azından çok kalmamış oluyor pratiklik sağlıyor öyle düşün
Hepsi gitmiyor ama seyrekleşiyor
Yaptır kurtul büyük bir dertten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?