Alarmdan önce kalktım diye o kadar oyalandım ki hala evde olduğuma inanmıyorum 🤣

Alarmdan önce kalktım diye o kadar oyalandım ki hala evde olduğuma inanmıyorum 🤣
Cevap
34Cevap
Erkeklerin çoğu böyle sadece bizimle buluşacakları zaman değil ki eş dost akraba arkadaş onlara farketmiyor Yaratılış gereği bazıları böyle bazıları biraz aile terbiyesi ya da kendi görerek kendi kendini yetiştirerek yapabiliyor ama bizler gibi o kadar ince düşünüp hazırlanamazlar öyle bir şey beklemek saçma olur
Benim bile yeri geliyor 10-15 dk da hazırlanıyorum yeri geliyo 1 saati buluyo Bu benim için nereye ve kiminle dışarı çıkacağıma göre değişiyor
Şimdi hazırlanmanın uzun sürmesi marifet mi ben anlamadım bence asıl marifet kızların 1 saatte yaptıpını 5dk de yapabilmek
Ben kararımı önceden hızlıca veriri. Ne giyeceksem hemen uygularım. O yuzden dakik biriyim. Ayrıca kadınların dezavantajı var. Ruj sürecek, oje sürecek, boya sürecek, eyeliner çekecek, yok au kombin mi giysem yok öbürünü mü giysem sonrasında ya benim kıyafetim hiç yokmuş felan der böyle moda felan girer derken hop 1 saat geç kalınmışlık xdxd
20li yaşlarımda yaşadım.. 😂 şimdi 10 dk sürüyor, geceden hazırlıyorum sabah hazır oluyor.
5dk sürüyor eşim her şeyi hazır eder Allah razı olsun
Mevcut halime göre değişiyor. Mesela duşumu almış ve saçlarım şekilliyse giyinip makyaj yapmam 15 Dk. Ama sıfırdan duşla birlikte hazırlanacaksam 1 saati bulur
Kadın olmak başlı başına çok zor.) Her kadın şık giyinmek güzel görünmek güzel kokmak ister. fakat bir yere giderken ve hazırlanırken bunu biraz abartıp uzatıyorlar:)
Bir saati bulur benim kombin, makyaj derken geçiyor süre, daha önceden planlanmış bir organizasyon ise belirlemisimdir kafamda yarım saatte hazır olurum.
1 saat hic sekmez 15 dk sac 30 dk makyaj15 dk giyim lavabo ihtiyaci ayakkabi giyme falan hic 1 dk gec kalmadim ben cok dakik takılırım ama arkadaslarim hic oyle degil
Sabah rutinim
Uyanış 7.30
Kahvaltı 7.50
Duş 8.10
Evden çıkış 8.20
😅
Önceden 1/2 saat arası sürüyordu oyalanarak her şeyi yapardım makyaj tarafını özellikle de öyle iyi makyaj yapabildiğim de yok zaten renk versin maksat yüzüme. Şuanda hamileyim 10 15 dakika da hazırlanıyorum. Sadece giyerek ve saç yaparak.
Görselin zeka seviyesi, kızın duştan önce saçını yapmasıyla eşdeğer.
Ha pardon o benim zeka seviyemmiş. Yukarıya saat koymuşlar snhdjdjdn
Ahjshshshhshsh
Maksimum 7-10 dk arası hocam / tişört 👕 pantolon 👖 ayakkabı 👟 saçları hafif ıslatıp atarım kendimi dışarı
Sevgilimle buluştuğum zamanlar iki saatti😄. Şimdi yarım saatte tamam😄
en fazla yarim saate tamamen hazir olurum ozel gun normal gun fark etmez
1 dk yi zor buluyo giyinmem ama dövmelerime krem sürmem gerekiyorsa bu süre uzuyor
Hep hazırım işim gereği sadece üstümü degişirim ayakkabı takı kombinle oda 10 dakika
Nereye çıktığıma bağlı, bazen 15 dakika bazen 1 saat yerine ve özenmeme göre değişiyor😂
Kısa sürede hazırlanırım kızlar gibi makyaj işim olmadığı için 😅
ben görseldeki kadın gibiyim, bazen 30 dk bazen 1 buçuk saat, 2 saatte hazırlanmadığım da oluyor 🤨
45dk filan. Sanırım bilerek oyalaniyorum aceleye gelince makyaj mahvoluyor
Gideceğim yere göre değişir ama genel olarak 10 dakika filan🤷
Fazla değil giy çik tarzı özel bir yer degilse tabiki o zaman 30 dk 45 dk buluyor
Max 10 dakika biz erkekler çabuk hallediyor:)
Sende soruma gelir misin rica etsem 😇 akşama kadar EİG leri seçeceğim?
Kızlar, 55 kiloluk bir erkekle teke tek kapışacak olsanız sizce bu mücadeleyi kim kazanırdı :)?
Gideceğim yere bağlı biraz da ama maksimum 30 dakika 🦋
kıyafet giyme artı güneş kremi 20 dk yeter ama ütü varsa 1 saati bulur.
Yarım saat kadar sürüyor
40 dakika kadar
Hahah evett
Hazırlık yapmam. Ayakkabıyı ayağıma geçirir anahtarı alır çıkarım. 30 saniye
Duruma göre değişiyor ama genelde saç biraz uğraştırıyor en az yarım saat diyeyim
Uyanıp 7 dk da çıkmışlığım var.
Genellikle uyanıp yarım saat olur bu süre
Bazen 5 dakika bazen yarım saat bazen bir iki saat
Saçlarımı yıkamak dışında pek zaman alan bir şey olmuyor
1 saat genelde.. Kahve yap saçları yap.. Giyin çık :))
Doğum günün kutlu olsun.
1 saat falan belki de daha uzun.
5 veya 15 dakika gibi.
Benim 45 dk falan ☺️
30_40 dk civarı
15-20 dk sürüyor
10-15 dakikayı geçmiyor pek.
Nereye gideceğime bağlı.
15-30 dakika daha önemli bir yer ise 45-60 dakika
Hazırlanmam 3 saat sürüyor 😃
Min 30dk 😮💨
30 Dakika falan maksimum o da
Fazla değil 10-15 dakikaya hazırlanıyorum.
5 dakika sürer.
Çok umursamıyorum artık
Valla 6-7 dakikaya çıktım bugün
İşim varsa hemen giyinirim. Yani 5dk
Görseldeki erkek benim
Saçlarım kuru ise 15 dk. Islak ise 25 dk 😂
Premium erkek özelliği 😂
saniye ama kalem süreceğim zaman 5 dakika
10 dakikada çıkıyorum ben. Makyaj da yapmıyorum saç da. Sadece kıyafetlerimi üzerime geçiriyorum o kadar. İnsan beklemeyi hiç sevmem ama hep bekleyen ben oluyorum.
çok merak ediyorum kadınların bu evden geç çıkma huyu nereden geldi birde niye evden geç çıkıp duruyorlar?
En fazla 15 dk.
Yarım saat kesin 😅
1 saat
Yarım saat falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy bu görsel tam ben ya! Özellikle hazırlanırken “Bir on dakika daha oturayım, zaten hemen hazır olurum” modu bende kronik 😅 Genelde 40 dakika falan sürüyor ama o aradaki boş boş dolanma kısmı en az 20 dakika! Hele bir de Spotify’da hazırlık şarkısı açarsam, makyaj yapmayı bırakıp dansa bağlıyorum 💃 Evden çıkarken hayat enerjim dorukta oluyor resmen! Senin gibi “hala evdeyim” anları bizde klasik, dışarı çıkmak bazen olimpiyat gibi hazırlanma gerektiriyor 🙃