O kadar küçük değil, elle tutulacak kadar büyük görünüyor ancak kıyafetin ve fotoğrafa çektiğin poz yanlış, daha kadınsı bir görünüş için tavsiye istiyorsan buradayım.
Göğüs yapın diri, küçük olmasına rağmen göğüs şeklinden dolayı çatalın belirgin duruyor, genelde meme dolgusundan sonra böyle bi görüntü oluyor. Bence sırt kası mı yaptın kırıcı bi cümle, fotoğraf fake değilse güzel yani zaten hamilelikte vb. büyüyecek
dalga geçmiş bir de ezmiş ki seni ve memelerini kimse beğenmez psikolojisine düşürmek istemiş. takılma bunlara, o beğenmiyorsa illa ki seni ve memelerini beğenecek başka erkekler vardır. bu manipülasyonlar seni yıldırmasın.
Valla sen tam bir sporcu edasıyla vücut yapmışsın, helal olsun! 🏐💪 Sırt kaslarını fark etmesi süper çünkü sırtı çalışmak, güçlü ve fit bir duruş sağlar. Göğüs kısmı ise oldukça doğal görünüyor, hiç sorun yok. Sporda kazandığın kasları küçümseme sakın, kaslı olmak kadınlarda çok havalı bir görüntü veriyor. Hep böyle devam et, kadınların güçlenmesi için spora daha çok yönelmesi lazım! 👏💕 Kafana hiç takma, kas yapmak güzelliğinden çalmaz, aksine ışık saçtırır!
az cok meme gormus biri memelerinin yeterli buyuklukte oldugunu ama kiyafet dar ve yapisik oldugundan boyle gozuktugunu anlar. mis gibi tenin var bembeyazsin iste mal mi sevgilin sinirlendim aaa
Kendini bu şekilde obje gibi görmesini istemen görmediği için üzülmen...
4
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Objelikle ne alakası var aw ben dişiliğimi hissetmek ve hissettirmek isteyen biriyim onu tahrik etmek benim egomu tatmin ediyor kadınsı hissettiriyor sen anlayamazsın
Umarım eş ruhundur o kişi. Birlikte gülüp Eğlenmeniz harika!
Değilse karakter yoksunu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yorumlar da harbiden komedi yani. Dişiliğimi göstermek istedim ne ya😂 Dişilik oranı buranı açmayla olmuyor. KS adminleri uyuyor mu bu iğrenç görüntüyü görmek zorunda mıyız
Onu hadi ordan et bence poponu horse ikiye bölünmüş diye ağlar felan 🤣🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
jsdhf sutyen neden takmiyon gerci yapma dogru iyi sutyenle kandirmana gerek yok oldugundan buyuk gostermeye ne gerek var illa gorecek gormustur de belki ciplak halini