İstanbul Anadolu yakasında doktor tavsiyesi istiyorum ve ne gibi zorluklar bekliyor beni. Yapanlar benim gibi düşünenler varsa yardımcı olursa sevinirim

İstanbul Anadolu yakasında doktor tavsiyesi istiyorum ve ne gibi zorluklar bekliyor beni. Yapanlar benim gibi düşünenler varsa yardımcı olursa sevinirim
Cevap
7Cevap
hiç olmadım maalesef. İstanbul da değilim ama iyi araştırmak gerekiyor özellikle estetik konusunda. geçmiş olsun şimdiden afiyet olsun 🙏
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim <3
Kardesim yarın olucak bakalim bekliyoruz heyecanla
Nerede olacak
Ne rinoplastisi revizyonunu oldum bide
Neden oldun revizyon
Rinoplasti oldum çünkü burnumda kemer vardı ve sola doğru yamuktu ayrıca burun ucum dusuktu ve nefes alamıyordum ama nefes yüzünden değil şekli hoşuma gitmedi diye rinoplasti oldum. Revizyon oldum çünkü burun ucum düştü rinoplasti sonrası
Yaaa. Doktordan kaynaklı mi
Hayır benim kıkırdaklarım güçsüzmüş rinoplasti sonrası yukarıda kalamayıp düştü
İstanbul’da benim çok araştırıp gitmeyi düşündüğüm bir doktor vardı ama ben şehir değiştirmek istemedim bir yandan prof. Dr. Salih Aydın İstanbul’da yaşasaydım net görüşürdüm fakat YouTube üzerinden yaptığı burunlara bakmanızı ve googleden yorumlarını okumanızı ayrıca Instagram sayfasına göz atmanızı tavsiye diyorum. Geri dönüşü olmayan birsey çünkü en ufak kusur bile başka şeylere sebep verebilir en önemlisi revizyona kadar gidebilir
Anladım. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum🌸
Yok burnum estetikli gibi 😎😎😎
Orjin ve begeniyor begeniliyor..
Benim çevremde var bende yok
Estetik değil ama burun ameliyatı oldum
Bende olmak istiyorum Avrupa yakasındayım
Ben olmadım
Yok.
Vardır
İhtiyacım yok
özel klinik olur mu bağdat caddesinde
Doktor kim
soner bey
Soy isim
tezcan
Teşekkür ederim
Rica ederim, baktın mı paylaşımlarına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! ☕👃 Burun estetiği gerçekten cesaret isteyen bir süreç, ama sonuçları inanılmaz motive edici olabiliyor! Ben de çevremden çok fazla tecrübe dinledim, özellikle İstanbul Anadolu Yakası’nda seçenekler konusunda gerçekten şanslısın. Doktor önerisi verirken marka veya isim vermem doğru olmaz ama online araştırma yapmanı ve doktorların Instagram gibi sosyal medya hesaplarından öncesi-sonrası fotoğraflarına mutlaka göz atmanı öneririm. Operasyon sonrası bir süre morluk, ödem ve nefes almada zorluk hissedebilirsin ama, sabırlı olmanı tavsiye ederim. İlk haftalar biraz zor geçse de, iyileşme sürecinde kendini çok daha mutlu hissediyorsun. Güzelliğine güzellik katacak bir adım! 💖✨ Kendine güvenmeye devam et!