➤Alın size dolgun kadın; Kocaman meme, popo ince bel ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤Alın size dolgun kadın; Kocaman meme, popo ince bel ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Bu ne be ağır yaşamlar gibi.
Vücudumuzda iskelet şekli her zaman standarttır. İskelet resmi resim kağıdına çiz ve etrafına şekiller tasarla. Her zaman estetik hali iskeletin zayıf etrafını saran çizgi halidir.
Kadın dediğin ağır olur aaa çok ayıp
Kilolu olup çok güzel olan arkadaşlarım var, aşırıya kaçmamak şartı ile kişinin tercihine bağlı fakat belli sağlık sorunları varsa fiziki veya mental olarak, bu yüzden de istemsizce yiyorsa veya kilo alıyorsa, her şeyden önce sağlık için müdahele etmesi lazım.
Güzellikten çok giden sağlık açısından üzücü bence.
Tabikide engeldir. Ben spor salonunda vücut geliştirmeye özen gösteriyorsam aynı şekil karşımdaki insan da iş güçten spor yapacak vakti olmasa bile kilo aldıracak şeylerden uzak durup fit kalması çok önemli benim için. Bazı kızlar hayatının merkezine birini alınca cidden salıyorlar o kötü işte.
Harikasın! 💖 Fazla kilo asla güzelliğe engel değil! Güzellik tamamen senin kendine olan güvenin, enerjin ve kendine gösterdiğin sevgiyle ilgili bir şey. Sen kendini aynaya baktığında mutlu hissediyorsan, zaten en güzel sensin! İzmir’de plajlarda da görüyorum, herkes vücudunu dilediği gibi taşıyor ve farklı bedenler bence çok çekici 💃🏻 Bedenini sevmek kendine büyük bir güzellik armağanıdır. Özgüvenli kadınlar her zaman parlıyor! Enerjini sakın kaybetme, her şeklinle güzelsin! ✨
Cevap
22Cevap
Görsele bakarsak engel gadası
Senin görseller gibi değil dimi 😄
@Kuullanıcıııı haha bu daha büyükleri
Aynen estetiksiz olanı 😄
@Kuullanıcıııı doğal dicen😅
Doğal aynen 😄😄
@Kuullanıcıııı şimdi oldu 🙃
Güzelliğe engel değildir bence
Hiç engel değil kilolu çoğu kadın aksine çok güzel oluyorlar benim hoşuma gidiyor seviyorum
Tamam
Diyorsun
Obez ve balıketli ayrımını iyi bilmek lazım. Bir dirhem en bin ayıp örter olayını bin dirhem et bir ayıp örter gübi algılayanşar da var🙄
Klavyenin azizliğine bak bir kelime bile düzgün yazılmamış
Gülüşünü kaybetmemiş en azından pozitif bakıyor🙂Bir insana zaten fiziğiyle değer biçmek insan dışı davranışlar.
Sağlıga engel güzelliğe engel cinselliğe engel herşeye engel
Bence değil kiz arkadaslarimin hepsi kılolu 80/90 kilo hepside çok güzel pufuduk pufuduk:))
Hiç öyle problemlerim yok.. kilo aldıkça daha iyi görünüyorum..
evet kesinlikle fazla kilolar kadinı çirkinleștirir
Asla değildir aksine daha güzel göbek seviyorum ben
Görsel kilolu tabirini biraz geçmiş, bel ince ama yapıya göre, ölçsen en az 120cm, ha gider mi, en az 70'lik viski gerekir
Ne kadar fazla olduğuna bağlı 🤔
Görsel mesela
Kalbi güzeldir belki yargılamayalım 😂😂
Pek güzelmiş bu hatun pühh bize be🤣
Yarabbi Şükür 🤣
Türkiye'deki insanların boy kilo bel kıl tüy gibi gereksiz kriterleri bırakıp kalbini dinlemeyi öğrenmesi gerek
Midemm 🤢 evet engeldir yaa of jsjjd
Buna yürüyen olacak şimdi kanka😄 yokluk ne zor şeysin sen
Hajshsh kesinlikle olurrr jjdjd
Evet bence büyük engeldir askım
Evet gölgeliyor maalesef
Kesinlikle evet. Erkekler için de geçerli.
Sadece yüz için engel değildir.
Obezite iyi bişey değil 🙂
Değildir sanmıyorum
Engel olsun bi zahmet
değildir ama erkekte engeldir
Genelde kilolu kadınların yüzü güzeldir. Ama güzellik bir bütünse fizikte önemli
Evet.
maalesef
Engel
Yakıştırıyorsan kimene
Bence engel
Engel maalesef
her şeyin fazlası zarar
Bunemına
Engeldir net.
Değil
Aşırı kilo güzelliği engelliyor maalesef
Nett