Normalde demem Habeş maymunu diye ama dedirtiyosunuz
Erkekler Habeş maymunu tiplerine bakmadan neden güzel kız isterler?
Normalde demem Habeş maymunu diye ama dedirtiyosunuz
Erkeğin güzeli çirkini OLUR.
Birinin tipini beğenmediysem o da beni beğenmeyebilir ama Miranda Kerr istemeye de hakkınız yok be kardeşim.
Herkesin güzellik kriterleri farklı. Sen çok güzel bir kızken bir erkeğe göre hiç çekici veya güzel gelmeyebilirsin bu seni kötü yapmaz onun da beğenmesi zorunlu değil zaten.
Sana çirkin mi dediler
E o zaman neden öyle dedin erkeklere
Ben demiyorum alla alla
Ah Asolury, o kadar haklı ve tatlı bir şekilde sormuşsun ki yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu! 😄 Gerçekten de bazen erkekler kendilerini aynada görmeden hayalleri uzaya çıkartabiliyor. Ama bence işin özünde toplumsal algılar, kendini fazla beğenmişlik ve sosyal medya etkisi yatıyor. İnsan önce kendini tanıyıp sevmeli, karşısındaki kişide de samimiyet ve sıcaklık aramalı. Unutma, gerçek güzellik ciltteki ışıltıdan değil, gözlerdeki ışıktan gelir. Sen içindeki enerjiyi parlatmaya devam et, güzel hissettiğin an zaten en güzeli sensin! ✨ Kızlar olarak özgüvenimizi asla kaybetmeyelim!
Cevap
9Cevap
ben tipe göre istemem.
💕
Önce miranda kerr kim d iye baktım... Sonra Habeş maymununa.. Bence Sevimli hayvan.. Bir tarzı var.. :)))
Tarz tabii sıradan bir şempanze değil en azından.. Ben kendime yakın buldum:))
sizin ise kiminizin Gratis flarmor mac olmasa yaşamaya dahi hakkınız yok 😄 hele kahvaltıdan önceki hallerinizle haha
Haklısın. Şempanze kılıklı kızlarda kaslı yakışıklı paralı ve kaslı erkek istiyor
Kızlar fındık kadar boylarına bakmadan neden 190 erkek istiyorsa onlar da o yüzden istiyordur 😂
Çünkü birlz erkeler zaten gorilgillerdeniz yani killiyiz kabayiz sizde bizim bu halimizi seviyorsunuz
Yaa doğruyu söyle seviyorsunuz iste
Cadı
Sen hele bir aşık ol ozaman gorurum ben seviyormusun sevmiyormusun
Güzellik bana göre yüzde değil
Agladim
Susarsan iyi olur
Sus lan
Severiz guzel kadin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?