1 yılAvantajları olduğu gibi dezavantajlarıda var elbet zeki olmana gerek yok mesela ortalama bir zekaya sahip olmak yeterli olacaktır. Güzel bir kadın çoğu yerde önceliklidir görsellik toplumun büyük bir kesimi için önemli bir konu bu yüzden yaptırım gücü yüksek oluyor göz önünde oluyorsun hayatı kolaylaştırıyor vesaire. Dezavantajlarına gelince özellikle hemcinsleri tarafından zorbalığa uğrama olasılıkları çok yüksek güzel bir kadının en büyük düşmanı başka bir güzel kadındır. Karşı cins açısından ise cinsel obje olarak görünme olasılığı söz konusu son olarak ergenlik ve yaşlanma süreci çok sancılı olabiliyor. Güzel veya yakışıklı olmanın ortak dezavantajı karşı cins tarafından beğenilme kişilik olarak beğenilmediğinde bu evrede manipülasyon başlıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBende kendimi yakışıklı buluyorum güzel de kız arkadaşlarım oldu ama öyle manken gibi kızlar değil orta tipin üstü güzeller, fazla güzel bir kız görünce elim ayağım birbirine dolaşıyor özgüvenim uçuyor gidiyor hatta genelde yanımda benden iyi durmayan kızlarla çıkıyorum hani o kızlarla bile elinden tutup yanında gezmeme rağmen günde 50 tane abaza bakıyor birine rest ikisine rest üçüne rest hadi gittin önüne bak ayı dedin ardı arkası kesilmiyor başına bela alır insan. E görmezden gelmeye çalışıyorsun gururun inciliyor hep sıkıntı 15inden 70ine pis pis bakıyor bu erkekler. Bence güzel kız olmak bir ayrıcalık ama bu gibi durumlarda dezavantajları olabiliyor...
00 Yorumla
1 yılEvet, güzel kız olmak gerçekten kötü bir şey. Sürekli bunu kullanmaya çalışan, seni manipüle eden, ışığını söndüren, seni kıskanan insanlar oluyor. Bununla beraber erkeklerin tacizi, ilgisi, fazla sevgi bazen boğucu ve yıpratıcı olabiliyor. Bir yerden sonra insanın psikolojisi bozuluyor, uzaklaşmak istiyorsun her şeyden, bütün insanlardan.
04 Yorumla- 1 yıl
Farkında olmasanız bile bu ortamı oluşturup oluştumamak sizin elinizde
Soran1 yıl@Kekiunibis bizimle alakası yok insanların kalleşligi
- 1 yıl
Tamam işte sen insanların kalleş olduğunu bile bile hareket etmen lazım maalesef ki , yani gerçekçi düşünmen lazım keşke kalleş olmasalar ama öyle
- 1 yıl
Derde bak ya
Çıkar için sevildiğini düşünebilir o kişi. Sırf güzel olduğu için ilgi alaka gördüğünü düşünebilir. Oysaki insan olarak herkesin sevilmesi, değer görmesi gerekir. Maalesef ki kıskançlıkla, hasetlikle, fesatlıkla örülmüş olan bu duvarları yıkamayacağız biz insanoğlu olarak kanaatindeyim.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, inan bana güzel olmak birçok insana dışarıdan harika gibi görünebilir ama bazen öyle yanlış anlaşılmalara sebep oluyor ki! 🙈 İnsanlar bazen dış görünüşünden dolayı seni yargılayabiliyor ya da gerçekten nasıl hissettiğini anlamıyor. Herkes güzelliğe odaklanınca içindeki Neşe’yi (adım da Neşe 😄) göremeyebiliyorlar. Fakat ben güzellikten nefret etmiyorum, çünkü kendimi olduğum gibi seviyorum! Asıl önemli olan kendine güvenmen ve öz değerinin farkında olman. Unutma, görünüşünün yanında içindeki ışıltı çok daha önemli! ✨ Sen nasıl hissediyorsun bu konuda?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılYo niye edesin ki hayat daha kolay oluyor
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılkız değilim.
00 Yorumla Bir erkeğe baktığın veya şans verdiğin zaman "bu bana baktıysa daha iyileri de bakar" diye bir tarafları kalkıyor, elbette nefret etmiyorum ama zorlukları da var. Birisi seni sırf tipin yüzünden senden hoşlanıp kendi kafasında sana bir karakter romantize de edebiliyor, sonra seni o karaktere uymadığın için beklentisini karşılamadığını söyleyip sana baskı kurabiliyor. Arkadaşların kıskançlık edebiliyor. Arkadaşların seni sırf tipin için sevip yanlarına alabiliyor. Bu ve bu gibi şeyler de yaşayabiliyorsun mesela.
56 Yorumla- 1 yıl
Ha bunu geçtim sokakta acayip göz dikiyorlar, yaş cinsiyet fark etmez. Genç kızlar kadınlar çok bakmıyor ama, erkeklerde yaş fark etmez bebek bile dönüp bakıyor, kadınlarda orta yaş ve yaşlılar da çok bakıyor ama iyi niyetli olanları demiyorum bu kadınlar art niyetli ve kıskançlıkla bakıyorlar. Erkekler de bildiğin gibi resmen taciz.
- 1 yıl
Bebeğin bakmasından da rahatsız olmazsın be. Erkek bebeğin sana bakmasından rahatsız oluyorsan sorunlu birisindir, sorunu kendinde ara.
Soran1 yılEvet bunlardan dolayı insan nefret eder bazen fakat tabikide güzel yanları da b
Çok var- 1 yıl
Ne kadar büyük dertlerin varmis😒
Gizli Üye(18-24)1 yılsaçma değil mi sence de böyle düşünmek? çok güzelim nefret ediyorum falan yüzünüzde bir sivilce çıksa ya da biraz olsun çirkinleşseniz kafaya takar kendi kendinizi zorbalarsınız güzellikten kimse nefret etmez kolay kolay anca arada bir sıkıntısını çeker
bir de en sinir olduğum şey güzelliğine / yakışıklılığına güvenip her şeyi elde edebileceğini sanan kendini en güzel gören tipler.
kimi uzun seviyor kimi kısa kimisi esmer kimisi sarışın yani biri güzel bulursa biri ortalama bulur kimi de çirkin boş yapmaya gerek yok81 Yorumla- 1 yıl
Kaşe, imza.😁
Bence güzel olmak kötü onca kem göz varken insan depresyona giriyor asosyal oluyor hayattan zevk almıyor erkekler konuşmaya çekiniyor yüzüne bakarak konuşamıyor aşağılık hissediyorlar kıza karşı kızlar desen herkes arkadan kuyusunu kazıyor erkeklerin yaklaşmasına izin vermiyorlar bozuyorlar teklif etmelerinin önüne geçiyorlar falan daha birçok şey bizzat şahit oldum çevremde vardı böyle bir kız ve böyleydi kızın durumu kız şu an donuk ve mutsuz güzel olmaya imrenmeyin güzellik lanettir ….
53 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- 1 yıl
Ne nazari ya.
Bazı şeyler bazı insanlara uzaktan hoş geliyor ama kıymet bilmeyen insanların yanında Güzel olmuşsun karakterin on numara çok beceriklisin zenginsin falan bu kriterler istediğin kadar olsun kıymet bilmeyenin yanında 100luk insan olsanda sıfırla carpilacagin için bir önemi yok bazen güzel zannettigimiz şeyler bir lütuf değil lanet olur maalesef ziyan olan çok dünya güzeli arkadaşım var yanlarındaki öküzler oyleyken başkalarına bakiyor :(
10 Yorumla
1 yılBen cok ilgi cekiyorum babam cok kisi dövdü
22 Yorumla
Soran1 yılKeşke benim babam da böyle sahip çıksaydı hatta ailem
- 1 yıl
Noldu ki haz bana
15yasımdayken benimle oğullarını evlendirmek için görücü gelmeye ailemi zorlayan insanların olduğunu öğrenince güzel olmaktan nefret etmiştim. Ailem muhafazakar olsa da o kadar da garip bir aile değil elhamdülillah. Ailemi zorlamışlar hatta o zamanlar benden nerden baksak 15 yaş büyük oğulları uzun zaman bizi takip etmişti. Beyinsizlik düzeyi yüksek bir ülkedeyiz.
00 Yorumla
1 yılHayır, hiçbir dezavantajı yok, tam tersine avantajı var. Bu arada, güzellik algısı görecelidir ama bir insanın güzel olup olmadığı göreceli değildir. Güzellik algısının göreceli olması, insanların güzelliğinin göreceli olduğu anlamına gelmez çünkü herkesin yüzü birbirinden çok farklı ve güzellik algımıza uymayan insanları da beğenebiliyoruz.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılGüzel kız olmak bu biraz Allah vergisi dır
Çoğu erkeklerin dikkatini çeken ama niyetleri kötüdür.
Güzel bir sevgilin olunca onu kaybetme korkusu yaşan ya da Çoğu erkekler ona yan gözle bakmak isteyecek düşüncesi insanı kötü yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzelin kaderi olmuyor maalesef nerde güzeller güzeli bir kadın varsa yakından tanı bak aldatılmış, ihanete uğramış, hayatı ziyan olmuş oluyor. Erkekler güzel bir kadının sevgisine sahip olmayı taşıyamıyorlar. Onu sadece güzelliğine tav olup istiyorlar ama sonradan heveslerini alınca gözleri dışarı kayıyor. Kişiliğine ruhuna değil dış görünüşüne düşüyorlar o da bir süre sonra sıradanlaşıyor ve puffff pembesi gitti tozu kaldı
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBak kendimi övmek için demiyorum ama cidden güzelim ve bu çok kötü bir şey
Sokakta babam yaşında adamlar bile gözünu dikerek bana bakiyor
Üstümde açık bir şeyde yok zaten yüzüme bakıyorlar
Gözlerimin içine
Biktim her yerde gözleri ustumde ve bu o kadar rahatsiz edici ku
Çok ciddi söylüyorum makyaj yapmıyorum suratımı asarak yürüyorum ama hala bakıyorlar çok rahatsız edici
Gözle taciz ediliyorum
Guzelligisikim20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılOya Aydoğan'ın Küçük Emrah'ın annesini oynadığı bir filmde ısrarla defalarca tekrar ettiği replik.
"Ben dönyanın en gözel garısıyam." 😂😂10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel olmanın kıskanılmak dışında bi zararı yok. Aksine sana daha ilgili ve iyi olurlar. Ama kötü niyetli olup kıskanan kişiler özellikle kadınlar sana kötü davranıp başına türlü olumsuzluklar açabilir
21 Yorumla- 1 yıl
Kıskanılmak çok fazla olunca berbat bir şey oluyor ama.
Allahım ne dertler var. Gerçi evet nesneleştirilmiş hissettirdiği için zaman zaman kötü hissettirebilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz kendinizi koruyacaksınız sınırlarınızı koruyacaksınız geçen günlerde vefat etti hocasıyla Gönül ilişkisi varmış intihar etmiş peçeli kız çok üzüldüm o engeli hiç kaldırmasaydı 15 yaş büyük adama kanmasaydı şu an hayatta idi aşırı üzüldüm erkekler güzelliği ele geçirmek için her türlü şeytanlığı yapar yalan da söyler tehdit de eder akıllı olmak da fayda var
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 752 cevap paylaştı.
u 1 yılVar ben rahatsız oluyorum bazen. Çünkü sapıklarla çok karşılaşıyorum bu da irite edici.
30 Yorumla Güzelom derdi çok olur dediler bizimki biraz abartı oldu aq 😂😂🤪
30 YorumlaGüzelsen birini reddedersen hakarete uğrarsın net. Ve sürekli aynı durumu yaşarsin.
Daha şanssızları ise psikopata denk gelmek. Takıntı yapar ve hayatın biter.
11 Yorumla
Soran1 yılDediklerini zamanında yaşamış olmam yaşamıyorum şu an çünkü aktif bir hayatım yok bu aralar ams aktif bir hayatın olunca mutlaka başına bir şey geliyor erkekler yüzünden
Güzellik & Bakım konusunda 541 cevap paylaştı. Güzel bir kadın hayata bir sıfır belki on sıfır önde başlar. Bu avantajından ötürü kıskanılır, nefret ederler. Hepsi boş önyargıları sadece..
10 Yorumla
1 yılgüzel kızların üstünden ülke ortalaması geçmiş çok sevgili ahhh yazarken başıma ağrı girdi o kızlar geçti gözlerimden
00 YorumlaNeden nefret edesin avantajları da var dezavantajları da.
Ama çirkinlerin hak edişi daha fazla oluyor hani allah çirkin şansı versin derler ya oradan geliyor.
İşte her şey bir bünyede toplanmıyor maalesef
00 Yorumla
1 yılÇekici olmanın sadece aptalken katlanılır tarafı vardır diye düşünüyorum. Hem güzel hem zeka seviyesi oldukça yüksek birini bu hayatta mutlu eden olduğunu sanmıyorum ya 😄
10 YorumlaYaa evet hergun bır erkek pesımde ya keske boyle bır derdım olsaydı neyse
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel kız olmanın zorlukları olmaz aksine hep kolaylıkları vardır ilgi görürsün saygı görürsün hayran olurlar iltifat ederler hatta kalkıp yerini verenler bile oluyor
21 Yorumla
Soran1 yılÖyle olur ayrı o aynı zamanda kıskançlık ta sapiklikta yapani çok olur
1 yılGüzellik çoğu zaman başa bela acıyor rabbim bütün guzel kadınları korusun herseyden
21 Yorumla
Soran1 yılAminn
1 yılGüzel miyim bilmiyorum ama sokakta evli barklı olup adres bahanesiyle numara veren mi dersin disarda veya sosyal medya üzerinden kişisel bilgilerime mesleğini art niyetle kullanarak erişim tavlama gayesi taşıyan mi dersin babam yaşında adamların salça olmasi mi dersin bilmiyorum taciz cok kotu ya sevgilisi varken yine benle kafede bakismaya calisan pislik mi dersin vallahi rezalet bazen kadin olmak cok zor güzel olmanın ötesinde
00 YorumlaGüzel kızsan firsatin artar. Güzel kizlarin kültürlü olmasına bile gerek yok. Nasıl olsa memleket abaza patron dolu
10 Yorumla
1 yılSapık canım birine denk gelince hayatları mahvoluyor ve böyle saplantılı aptal erkekler ülkemizde maalesef çok fazla dikkat edin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzellik güzeldir sadık guvenilir koca bul paraliya kanma çünkü senden daha güzellere gider
20 YorumlaBende çok yakışıklıyım kızlar pusuda bekliyor eve zor giriyorum şu an kapıyı zorluyorlar
24 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha 😆yaaa Allah sizlere başka dert vermesin
- 1 yıl
@Gldn207208 seni kapıdan kovdum gelip burada beni buldun rahat bırak beni
- 1 yıl
Gören de gerçek sanacak 😂
- 1 yıl
@Gldn207208 dişi kurt bırak yakamı
1 yılNefret etmiyorum ama gelen de tipime geliyor, farkındayım. Bu hiç hoş bir şey değil. O yüzden olmamayı istediğim zamanlar olmuştu.
00 Yorumla
1 yılBazen güzel kız olmanın zorluğu canım tarfindan rahatsız edilmek
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef evet
1 yılBenzer şekilde benim hatunumun da çok güzel olmasını istemezdim, herkes onun güzelliğine bakacak ve ben çaresizce izleyeceğim, delirir insan.
00 Yorumla
1 yılGüzellik değil de bence erkeklerin kolay ulaşılabilir olarak bakması kötü oluyor. Yani o yüzden daha güzellik standartlarına uymayı isterdim
00 Yorumla
1 yılEdilmez. Güzelim ve memnunum çok şükür. Güzelsen sen de şükret. Elin kıskanç haset kadınları'nın oyunlarına gelme. Unutma güzel kadınlar yalnızdır.
00 Yorumla
1 yılKötü şeyler yaşarsan edersin. Kimin ne için yaklaştığını da bilemezsin. Güzelin bahtı kapalı da olurmuş bilemiyorum artık 😂
00 Yorumla
1 yılNe alaka 🤔
Guzel olmak icin dünya kadar para harciyorsunuz makyaja , estetige
01 Yorumla
Soran1 yılBen güzel olmak için para harcayan biri değilim pek bir tek makyaj için arada harcarim oda çok nadir olur yemeğe ya da elbiseye harcamak daha mantıklı
Ben bır faydasını gormedım guzellıgımın yerı geldi teketdıldım yerı geldı cırkın adamlara yakıstrıldım
37 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok tacize uğruyorsa edilir zorla sıkıştıranlar vs onun dışında müko bir şey
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Kıskanılmak sadece, gıcık kapılması falan... Onun dışında yoktur bence,
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında iyi de. Yemin ederim o kadar çok çelme takan oluyor ki. Bir de zeki isen. Seki ve asıl olmak berbat. Seni bir kaşık suda boğmak için sıraya giriyor herkes.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden nefret ediyorsun ki çok şanslısın mutlu olman gerek halbuki
10 Yorumla
1 yılKimse kendini guzel olarak gormez
21 Yorumla
Soran1 yılGüzel olan biri eninde sonunda güzel bulur kendini bence
1 yılHalimden çok memnunum😂 zorluğunu görmedim. Çünkü zorluk yaratacak mesafeme almam
00 Yorumla
1 yılAman Allah vergisi güzellik neden nefret ediyorsunuz. Şükredin halinize ve yolunuza bakın
00 Yorumla
1 yılSeni herkes istiyor gibi ama aslında hiçbiri gerçek karakterin ve varlığın ile sevmiş olmuyor
00 Yorumla
1 yılHayır kendimi çok seviyorum başardıklarımla gurur duyuyorum 🥰
00 Yorumla
1 yılGüzel olmak başa bela , fazla sıcak kanlı olmak gibi herkes sulanır
00 YorumlaGüzellik başa bela mı yani? Ortalama bir güzellik daha ideal olabilir genel olarak
02 Yorumla- 1 yıl
Ortalama guzellik nasil oluyo
Gizli Üye(25-29)1 yılSorma ya nereye gitsem dikkat çekiyorum erkekler gözleriyle yiyor zaten beni kıskanan ayagını kaydıran çok oluyor abim benım yüzümden kaç erkek dövmüştür saymadım bile
00 Yorumla
1 yılKızlar güzel olmaya layıktır.
Hiçbir kızın güzel olmaktan nefret edeceğini düşünmüyorum.00 Yorumla
1 yılEskiden olsa yapıcı cevaplar verirdim de, bıraktım
00 YorumlaGüzellik bazen başa bela olur
112 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Soran1 yılKesinlikle güzellik her zaman iyi değildir
Soran1 yılBirde güzel ve safsan ohooo
Soran1 yılKıskanan da oluyor gibiydi emin olamam bilmiyorum belki de beni sevmiyorlardi onlara gıcık olmadığım hâlde bilmiyorum
Soran1 yılAmin
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin sıkıntını anladım. Seni Kürdistan'a bekleriz gel çok şaşıracaksın
12 Yorumla
Soran1 yılDeli ya jdjdj sürekli yorumlarda Kürdistan'ı bahsediyorsun
Cevap sahibi1 yılYoo ilk defa yazdım
- Güzellik & Bakım konusunda 654 cevap paylaştı.
1 yılNiye nefret edilsin ki
Allah çirkin sansıda versin tabikii😆00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBence güzel bir şey neden nefret edelim ki.
40 Yorumla Güzel kızı bilmem ama yakışıklı erkek olmak bu ülkede zor. Kadınlar çapkın der havalı der, erkekler artist der. Bu ön yargıların temelinde ne yatıyor bilmiyorum ama durum bundan ibaret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBizde Allah çirkin şansı versin diye bir söz var. Atalarımız boş laf etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine çok güveniyorsun bakıyorum
18 Yorumla
Soran1 yılSen birde eski beni görseydin hiç guvenmezdi kendine zamanla güvenmeye başladık işte çok şükür
Cevap sahibi1 yılEski seni bilmem şimdiki seni çok merak ettim 😄 güven iyidir ama
Soran1 yılGüzel olduğumu düşünüyorum bir çok insan da beni beğenir fakat sizin güzellik alginiza uymayabilirim
Cevap sahibi1 yılBenim güzellik algı mi nereden biliyorsunuz?
Birçok insan güzelsin diyorsa 😃 daha çok merak ederim ama
Soran1 yılUymayabilirim öylesine söyledim
Cevap sahibi1 yılSeni görme şansım var mı acaba
Çok merak ettim
Güzellik algılama uyarsa söylerim açıkça uymasa söylerim söz
Soran1 yılYok boş ver teşekkür ederim yinede ☺️
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Merak ettim ama 😃
Ben teşekkür ederim anlayışın için
- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!