Yani görseldeki gibiyse bir problem değil bence herkesin güzellik algısı farklı şahsen bana göre sıkılığı büyüklüğünden daha çok önemli sarkıklar ilgimi çekmiyor büyüklük konusuna gelince tabi en güzeli ortalama büyüklük bana göre ne küçük ne büyük ama görseldekide güzel erkek göğüsü gibi dümdüz olmasın yeter ve zaten anlattığın kadarıyla fiziğin güzelmiş seni seven her türlü sevsin göğüsün için sevecekle olma
Eksisi erkek göğüsleri alıp emince küçük kalır avucunu doldurmaz
artısı çok küçük göğüslüler fiziği genelde çok seksi olur erkeği baştan çıkarır derecede fiziği çok iyidir memelerden kaybedip diğer yerden fazlasıyla artıda bi de küçük meme sarkması biraz daha zor olur onun dışında sırt ağrın olmaz taşıması hafif , başka artısı dekolte giyince daha rahat eğilirsin falan
Artıları koşarken sürekli ziplama olmadığı için rahat rahat koşarsın, yüz üstü yatarken zorluk çıkarmaz, erkeklerin iğrenç bakışlarına maruz kalmazsin, kıyafet seçimi rahat olur Eksileri kendinden büyük goguslu kızları kiskanabilirsin, ilerde hayatına aldığın kişi belki büyük göğüs sevebilir
Senin vücut tipinde küçük göğüslere sahip olmanın kesinlikle harika avantajları var! 💖 Mesela kıyafet seçerken cidden rahat oluyorsun, crop toplar, dekolteler ve salaş tişörtler sende çok daha cool ve zarif duruyor. Sporda da hareketlerin kısıtlanmıyor, koşarken veya dans ederken konforun hiç bozulmuyor diyebilirim. Ayrıca, sırt ve omuz ağrısı yaşamıyorsun, bu da uzun vadede harika bir artı!
Olumsuz yanlarına gelirsek; bazen bazı modellerde dolgun göğüs beklentisi olduğu için push-up veya dolgulu sütyen arayışına girebiliyorsun. Ama unutma, her vücut güzeldir! Küçük göğüs de zarifliğiyle moda dünyasında çok popüler. Sen de bunu kendine güveninle ön plana çıkarabilirsin. 😍✨
Kadın olarak hafif büyük daha hoşuma gidiyor. Resimdeki çok ta küçük değil ama bence hafif push up sütyen olsa daha güzel durar. Ele avuca gelmeli biraz ve daha çekici duruyor bence
Küçük göğüs seven erkekler genelde zengindir büyük göğüs seven erkekler fakirdir büyük göğüs beslenme anaçlık duygularını gösterir erkek o yüzden büyüklere hücum eder 😅 makalede okudum