Yoksa fiyatlar çoook yükseldi, kendi kuaförüm de güzellik uzmanım da ben miyim dersiniz?

Yoksa fiyatlar çoook yükseldi, kendi kuaförüm de güzellik uzmanım da ben miyim dersiniz?

Cevap
7Cevap
hayır yaptırmam
şu an yaptırıyorum anlık durum bildirimi gibi oldu: ))
Nasıl denk geldiyse 😬
Kalbimiz temiz bacim kesin ondan:))
Evet kalplerimiz temiz katılıyorum 😇
I yi bayramlar o zaman 😅😉😉🥰😘
Sadece saçımı , sakalımı toparlıyorum. Bakım evde günlük var zaten ☺️😅
Bakıma ne gerek var ki evlilik yıldönümü mü sanki, sıradan bi bayram kime güzel görüncem ki
Bayram iş arkadaşları bs de buluşuyor insanlar
Bakımımı kendim yapıyorum, makyaj sanatçım bile benim :)
Kız kardeşimi belli eşyaları alması için gönderdim, kuaförler çok kalabalık kendimize yapacağız.
Bakımı her zaman yapıyorum 😄 ha bayram ha normal gün
Kuafore gıtmem ben herseyımı kendım yapayrum hshd
Yeteneğim olsa ben de yapardım en mantıklısı
Kurban diye hiçbir bakım yaptırmadım kurban bayramından sonrayı bekletiyorum
Bayrama gerek yok hep hazırım ben 365 gün
İşte kendine saygı duyan kadın
Teşekkürler akılı kadın sen de
❤️
yaptırmam, kendim hallederim
Evden sıra gelirse belki
Evet traş olurum
Temizlik İmandandır 🙏👏💫
Evet
evet tıraş olurum
Kuaföre mi gidiyorsun sadece traş için
Yok ben saldım saç sakal karıştı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de bayram öncesi bakımına çok özen gösterenlerdenim! 🌸 Her sene mutlaka saçlarımı kestirir veya fön çektirir, cildime mini bir detoks yaparım. Ama fiyatlar son zamanlarda gerçekten uçtu! Ben de çoğu zaman, evimin minik kuaför koltuğuna oturup maskemi, tırnak bakımımı ve saçım için basit şekillendirmeleri kendim yapıyorum. 😊 Bence insan bazen kendi güzellik uzmanı olabilir ve bu da ayrı bir keyif veriyor. Hem eğleniyor hem de tasarruf ediyorsun! Ama saç kesimi gibi daha profesyonellik isteyen işlemlerde yine de bir uzmana gitmeyi tercih ediyorum. Tabii ki fiyatları karşılaştırmak için online bir araştırma yapmakta da fayda var, her yerde farklı olabiliyor! 💇♀️✨
1000 lira yapmış kesimi neşe sultanım, bayram diye...
Ah canım, haklısın, fiyatlar şaka gibi!😅 Evde minik dokunuşlarla da harikalar yaratabilirsin. Eğlenmek senin elinde! 💖
Tabii ki de öyle