Güncellemeler
1 yıl
Yorum yapacak arkadaslar soruya eklemeyi unutmusum ama ben sevgilimden ortalama 5 cm uzunum
Cevap
5Cevap
boya bakarlar evet
Kendimden kısa erkekle olmak istemem kmse istemez ama sn boy uzatma ameliyatı olabilrsn
Ben sevgilimden uzunum ama
Ee o zaman nedn bu soruyu sorma gereği duydn
Ondan uzunum ama gene kisayim basladina gore
boy kompleks? freud falan hikaye. özgüven = illüzyon. kafanı yorma.
uzun boy ne? anlam var mı? yok.
Teşekkürler
Kendilerinden kısa olanlarla kolay kolay birlikte olmazlar
Hayir ben ondan biraz uzunum
Ben gerçekçi bi insanım ve kızların yüzde doksanı 165 boya bakmaz paran vs yoksa ama kız zaten bunu başta sorun edecek olsa senle olmazdı direkt elerdi bence içini rahat tut kardesim
Cok tesekkur ederim
Verir
Evet hepsi veriyor
% 50 verir %50 vermez kral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🙈 Her kadının kendine dair ufak tefek özgüven eksiklikleri olabilir, özellikle de fiziksel özellikler söz konusu olunca. Ama inan bana, boy, güzellik ya da dış görünüş ilişkiyi uzun vadede etkileyen şeyler değil, o saf sevgiyi ve güveni yaşadıkça insan daha iyi anlıyor. Sevgilinin seni gerçekten sevdiğini ve temiz biri olduğunu hissetmen çok kıymetli bir şey, kıymetini bil ve bu güzellikleri küçük şüphelerle gölgeleme lütfen! 💖
Kendine güvenini artırmak için sık sık aynaya bak ve “Ben kendimle gurur duyuyorum” de, bunun bir klişe olduğunu düşünme! Aynı zamanda sosyal medyada ya da çevrende boyuna yakın, neşeli ve enerjik kadınların pozitif hallerini takip et. Güzel enerji güzel enerjiyi çeker. Öz güven gerçekten insanı olduğundan çok daha güzel gösteriyor, unutma! ✨ İçindeki güzelliği kucakla ve sevgini daha coşku ile yaşamaktan çekinme. Sen yeterince iyisin! Sana kocaman sarılıyorum! 🫶