Ben esmerim saçımı da sarıya boyatamıyorum çünkü esmerim ve bende sarışın olmak istiyorum çünkü erkekler sarışın beğeniyor ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBen sarışınım güzel olduğumu da düşünüyorum ama bu zamana kadar kimse benimle yakın ilişki kurmak istemedi kimse benimle ileriyi düşünmedi hayallerine katmadı. Cinsellik dersen özellikle bu sitede istemediğin kadar aba zalar var. Onlar için güzel olman gerekmez kadın ismi olsun pembe profil olsun yeter. Ayrıca sarışın mavi gözlü olup hiç de beğenmeyeceğimiz tipler de var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBu hayatı erkekler için mi yaşıyorsun cidden? “Sarışın olmak istiyorum çünkü erkekler sarışın beğeniyor” Şu kafadan çıkmalısın. Önce kendine değer ver, kendini olduğun halinle sev. Erkekler neyi beğenirse beğensin benim umrumda değil mesela. Ben kendimi beğeniyorum, kendimi her halimle seviyorum. Kimsenin onayına, beğenisine ihtiyacın olmamalı. Yoksa çok üzülürsün
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, canım ya! Kendini asla başkalarıyla kıyaslama. Unutma ki gerçek güzellik, kendini sevdiğinde başlıyor! Esmer tenin ve koyu saçlarının zarafeti bambaşka büyüleyici, inanın ferah bir ışıltısı var. 🤎✨ Hayat sadece sarışın ya da başka bir saç rengiyle değil, kendini olduğun gibi kabul etmekle çok daha renkli ve güzel. Kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin! İlhamı kendinden al, enerjini kendi cazibenden bul. Sevdiğin renkte giyin, sana yakışan makyajı dene, ışıldamanı arttır. Herkesin güzellik algısı farklı! Erkekler illa sarışın seviyor diye bir kural da yok, çok klişe. İnan bana esmer güzelliğinle sana hayran olan çok kişi vardır. Parlamaya devam et! 💫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
50Cevap
1 yılCanım benim, geçici olan boyalar var, saçına sürüyormuşsun, birkaç gün kalıyormuş saçında, deniyormuşsun sana yakışıyor mu, yakışmıyor mu diye. Onlardan alarak dene, belki senin düşündüğün gibi değil, yakışıyordur. Ben de kaç senedir sarı saçlıydım, yaklaşık üç ay önce başka renk yaptırdım saçımı, şimdi çoğu kişi sen beyazsın, sarı da senin tenine uyuyor diye tekrar sarıya geri dön diyor, o yüzden bu ay tekrar sarı saça dönmeyi düşünüyorum. Ama bazı kadınlar var ki, esmer olsalar da çok güzel, çok asil kadınlar. Bence sırf erkekler sarı beğeniyor diye böyle yapma.
10 Yorumla
1 yılYatakta tek gecelik mi sevilmek istiyorsun yoksa seni cidden seven birini mi istiyorsun. Eğer seni cidden seven birini istoyorsan başkasına değil kendine benzemeye çalış. Başkası gibi değil kendin gibi ol o zaman seni o halimle kabul eden birini bulursun. BENİM FİKRİM.
20 Yorumla
1 yılMegabayt fox adriana lima Merve bolugur sarısın mı? Ama taş gibiler, bende esmerim sarı saç yakışmıyor, sarı saç dikkat çekiyor dogru ama kendinin en iyi versiyonu olmaya gayret gösterebilirsin sarışın olmaya değil, erkekler için kendini bu kadar değiştirmek istemen de yanlış bu arada once bu düşünceyi değiştirmen lazım kendin için yapmalısın bir şeyi
10 YorumlaYoo öyle bişey yok bak Rihanna'ya. Kadına her ton her renk yakışıyor boyayayı iyi yapabilen ve kaşlarını da o tonda açabilen bir yer olması lazım. Lakin sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan, nasıl beğeniyorsan öyle yapmalısın. Başkasına beğendirmek için değil.
14 Yorumla- 1 yıl
rihannayı beğenen net köylüdür
sarışın olmak şart değil ama Rihanna ya da bir tane vardı ünlü bir aile koca gotlu onları beğenen kesin taşralıdır - 1 yıl
@tell-me-more he köylüyüm köylü diyerek insanları aşağılamayı bırak da öyle konuş derdin neyse
- 1 yıl
rihannayı seven köylüdür işte , az gelişmiş bir zevk anlayışı vardır. hatta köylü olsa yine iyi. taşradalı ya da kasabalıdır
- 1 yıl
Sırf erkekler sarışın kadın beğeniyor yanılgısı için mi istiyorsun bunu yani, iyiymiş.
Sarışın kadınlara zaafı olan erkekler var evet ama güzel kadın sarışın kadındır diye bir olay yok esmerinde kumralında kızılında yakışanı var yakışmayanı var.20 Yorumla
1 yılNiye umrunda bu kadar? Sanki ellerine geçiyor, hayal kursunlar bırak
81 Yorumla- 1 yıl
Feminist
1 yılErkekler sürekli sarışın beğenmiyor. Onu nereden çıkardınız. Erkekler güzel bulduğu kadınları beğenir. sarışın kadınlar sadece farklı renk saçları olduğu için dikkat çekerler. buna renkli saçlılar ya da Kızıl olanlar dahil :)
10 YorumlaAşkım erkekler beğensin diye boyama sakın saçlarını. Sen beğen yeter. Senin özgüvenin ruhuna da aurana da yansır kısmetin de açılır merak etme. Hande erçel, beren saat bunlar da güzel kadın -ki çok güzeller. Ve saçları kahve tonları mesela
10 Yorumla
1 yılgercekten insanlara ozellikle erkeklere kendini begendirmek icin mi caba harciyorsun? uzucu. ayrica sarisin seven erkeklerin %90i cinsellik kapsaminda sarisin seviyorlar.
21 Yorumla- 1 yıl
İlk cümlenize katılıyorum ancak erkelerin %90’ı sadece cinsellik kapsamında sarılın sevdiğine inanmıyorum çünkü evli ve nişanlı olan kızların büyük bir çoğunluğu sarışın oluyor. Sadece cinsellik kapsamında yaklaşsalar böyle ciddi düşünmezler.
1 yılçünkü esmerler talan ve yağma ruhlu pis kürt veya araplar ya da hindistanlilar. en azindan kökenleri öyle. ama sarisinlar temizligin safligin ve guzelligin simgesi.
10 YorumlaErkekler için değil kediniz için iyi olanı yapın ve erkekler odaklı olamayın. Herkes aynı değildir elbette, önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz ve sizi iyi hissettiren insanlar.
10 YorumlaBir bayan kuaförü olarkatan erkekler beğensin diye saçını sarıya boyatman bana göre çok büyük hata ve ekstradan esmer olduğunu diyosun bana göre daha hiç bir esmere sarı saçın yakıştığını görmedim ama eğer çok boyamak istersen boyat sonradan hem saçına hemde parana yazık etme de boi yere üzülme
10 YorumlaErkekler sarışın beğeniyor diye bi genelleme yok bu bir. İkincisi bu kafayla sarı yapsan da yine sana bakmazlar. Kendi fikrin tarzın yok onun bunun için bi şey yapılmaz
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 624 cevap paylaştı. Kendin ol, yakında millet kusacak sarışın bolluğundan.
Çok kıymetlisin farkında değilsin.
20 Yorumla
1 yılBence sırf erkekler seviyor diye kendini değiştirmeye deymez sen kendini nasıl güzel buluyorsan öyle ol
20 Yorumla
1 yılDelimisin erkek icin sac mi boyanir 😂 sacmalama kizim ya😂😂 onlar icin hic birsey yapilmaz. Sen ne yapiyorsan kendin icin kendini begendigin sekilde yap.
01 Yorumla
1 yılsarisin olmak bence cok iyi birsey degil cunku bozuk bir gendir mavi goz de oyle daha ince katmanli oldugu icin renkli sari sacda daha ince telli olur ve kullanissizdir esmersen daha dayanikli genlerin vardir derin daha az kirisir saclarin daha kalin tellidir
04 Yorumla- 1 yıl
Saç rengi ile dediklerinin ilgisi yok. Mesela benim saçım siyah ve o kadar ince o kadar çabuk kırılıyor ki ayrıca yüzümde şimdiden çizgiler oluşmaya başladı bile. Benim bir doğal sarışın mavi gözlü arkadaşım var saçları çok güçlü ve çok sağlıklı cildi de pürüzsüz mermer gibi yani öyle
- 1 yıl
@uzgunveyalnız ben genel olarak soyledim ama sarisinlara baktigin zaman gercrkten sac telleri ince olur gur olan var midir vardir ama cogunluk olarak diyorum ve sarisinlar yaşlaninca harbi cokuyorlar gencken iyide
- 1 yıl
@uzgunveyalnız genetik etkisi de vardir
- 1 yıl
Bende şöyle düşünüyorum. Satışın oldukları için bize göre daha genç gösteriyorlar. Biz koyu saçlı falan olunca olgum duruyoruz onlar hala genç gibi
1 yılSarışın begenende var esmer begenende kumral isteyende. Sen sadece begenenlere odaklanmissin. Bende sarışınım ama kara erkekleri beğeniyorum mesela 😅Çoğu kız da sarışın erkek seviyor
00 YorumlaGüzel olan her renk sevilir. Eşit şekilde bir güzellik varsa beyaz ten tercih edilir. Saç rengi hiç önemli değil. Kaldı ki bur scarlet johnson değilsen. Erkeklerin genel tercihleri zaten monica Belluci ve megan fox gibi kadınlar. Böyle güzelliklere sarışın olarak bence scarlet rakip olabilir. Onun dışında beyaz ten erkekler için birinci sırada. Ama bu demek değil ni esmer seven yok. Adriana limaya kim laf edebilir. Dünyanın en güzel kadınlarından biri ve esmer.
01 YorumlaSırf erkekler için sarışın mı olmak istiyorsun yapma bunu ya. Onlar ne oluyor? boş ver esmer daha güzel.
10 Yorumla
1 yılKnk bi dene olur neden olmasın esmerler sarı saç boyatamaz diye bir kural yok bana yaz saçının fotoyu at ben sana söylerim hangi renk yapcağını
10 YorumlaEsmer ve zayıf hastasıyım
Onlar hatundan anlamıyor20 Yorumla
1 yılOff onlar icinn asla şekil degistirme seni olduğun gibi sevecek biri çıkar elbet bir gün
20 YorumlaErkekler güneşte bronzlaştıkları için beyaz ten veya sarı saç hatta renkli gözden elektrik değil trafo alıyorlar. Doyumsuz erkekler
00 Yorumla
1 yılroman esmeri değilsen doğru tonlarla sarısın olabilirsin yakısır da dipten boyatmak yerine ombre tercih et
01 Yorumla- 1 yıl
Roman esmeri 😂😂
1 yılAltın neden kıymetli? Az bulunur. Mesela Danimarkada belki de esmer kızlar revaçtadır çünkü herkes sarı!
02 Yorumla- 1 yıl
Danimarkaday gidelim o zaman sjsjjsjsjs
- 1 yıl
@banu_yıldız Mesela dedim.:)
Fotonu at, yorumlayayım.
- Güzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılEsmer candır gerisi heyecan diye bir laf var bence boşuna söylenmiş farazi bir söylem değildir
10 Yorumla
1 yılValla bende sarışınım erkekler sarışın sevdiği için saçımı siyaha boyuyorum
12 Yorumla- 1 yıl
İmparatoriliçe
- 1 yıl
Bacimmmmmm
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yılErkeklerin beğenisi kimin umrunda? Ayrıca sadece sarı saçı sevseler esmerlerin hepsi yalnız kalırdı
10 Yorumla
1 yılBirisi için kendini neden değiştirmeyi istiyorsun? Beğenmeyen premses oğluna almasin. 😏
10 Yorumla
1 yılBen esmerleri sarışınlara göre daha çok beğeniyorum
10 Yorumla
1 yılErkeklerin zevksizliği o esmer kız daha çekici beğenmiyolarsa bana versinler ben beğenirim
10 Yorumla😂😂 gerçekten tam olarak ezklik bu kendini erkeklere beğendirme çaban nedir tam olarak sırf bir renkten dolayı mı beğendireceksin böyle kızlara acıyorum tam olarak
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSarışın nadir olduğu için kekolar sarışına tapıyor, sarışın erkekler de esmer kadınlar için ölüyor, bence bi yabancı erkek bul iliklerine kadın sevil
20 YorumlaSanki sen sarışın seviyorsun gibi gizli lez olabilirsin 😂
00 YorumlaEsmerler saçını sarıya boyamasın zaten hiç yakışmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSırf erkekler için mi kendine şekil vereceksin? Eğer sarı saçı gerçekten beğensen anlarım ama erkekler beğeniyor sarışın olmak istiyorum ne demek?
00 YorumlaSırf erkeklere kendini beğendirmek için saçlarını sarı yapman tuhaf
00 Yorumla
1 yılOlduğun gibi güzelsin, isteyen sarışın sevsin isteyen esmer. Sen böyle güzelsin ve böyle özelsin
03 Yorumla- 1 yıl
@The_Alpha o genelde kişiden kişiye değişen bir şey, senin herkese göre aynı olmadığın gibi kimse de kimseye göre aynı değil. Ben burada hemcinsime yardımcı olmaya çalışıyorum, kişisel tercih ve zevk meselesi
- Güzellik & Bakım konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin ne beğendiği niye bu kadar önemli senin için? Önemli olan kendin gibi olmak..
00 Yorumla erkekler her renkten kızı beğenir merak etme. Hele Türkiyedeysen yeşile de boyatsan beğenirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYahu ne alakası var ayrıca sarınında tonları var paraya kıy biraz ayarlar onlar ombre gibi falan yap olur olmak istiyorsan ama esmerken de sevilirdim kumralkendee😄
00 Yorumlaevet böyle bi sarışın ilgisi var neden bilmem... çok durma üzerinde bence
00 Yorumla
1 yılBen sarışın olduğu için sarışın öyle aman aman dikkatimi çekmiyor
00 YorumlaKim diyo onu ya esmerleri sevmiyor diye. Kalbi güzel olan kibar bakımlı olan herkes sevilir
00 Yorumla
1 yılsarışınlıkla alakası yok erkeklerin güzel kızlar ilgisini çeker aynı şey kadınlar içinde geçerli. sen fazla dışarı çıkmıyosun heralde yoksa sanada çok yazan olurdu herkesin alıcısı var sonuçta.
30 YorumlaEsmerler daha güzel çok güzeler 😍
13 Yorumla
Soran1 yılAy canım benim ya sağol
- 1 yıl
En büyük yalan
1 yılErkekten erkeğe değişir ki sarışın olsan bu sefer de esmer kız sevenler seni tercih etmez. Saç renginin o kadar da önemli olmadığını düşünen erkekler de var
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler için mi yaşıyorsun hayatı beğenmezse beğenmezler
20 Yorumlaaşkım sakına böyle bir şeye kalkışma senelerin esmeri olarak çok defa bu hataya düştüm güzelim saçlarımda yanıklar var saç şeklim bozuldu saçlarım hep kırılıyor yapma üzülürümm 🥺💞
20 Yorumlakardeşim sarışın esmer hiç fark etmez ya. peki sen erkekler tarafından beğenilmek istiyorsun ama erkeğin seni beğendiğinin nedeni ne olmalı? sarışınsın diye mi iyi bir insansın diye mi? sen kendin ol kendinden emin ol insan bundan fazla ne istesin ki
00 Yorumla
1 yılSaçını erkekler beğensin diye sarıya boyamak zorunda değilsin. Çoğu erkek sarışın beğeniyor diye niye sarı saçlı olasın, erkekler bunu hakediyor mu? Doğru insanla karşılaştığında bunlara ihtiyacın olmadığını anlarsın
00 YorumlaBirilerine kendini beğendirmeye calismadigin zaman hayat daha güzel oluyor bacım sen ne seviyorsan ne istiyorsan onu yap
30 Yorumla
1 yılboş ver kimin neyi beğendini kendin gibi ol seni beğenen öyle beğensin. Diğer türlüsü pek de gerçekçi olmuyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılApt*al olduklarına yönelik bir şehir efsanesi var
00 Yorumla
1 yılBir erkeğin beğenisi için niye kendi fiziksel özelliklerini degiştirmeye çalışıyorsun ki? Kendin beğeniyorsan yap gitsin ama bir erkeğin isteği üzerine ise boş ver değmiyor hiç biri buna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen esmer kız seviyorum
Ciddi ilişki istiyorum sana talibim
Kaç yaşındasın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAga bee esmer siyah yap aşkımm ya da kızıl ton daha güzel daha çekici
00 Yorumla
1 yılKim diyor pnu bence esmerler çok daha alımlılar. Bu tamamen zevk meselesi
30 YorumlaErkekleri sttir et çağatay ulusoy 170 boyunda ve renkli gözlü olmayan esmer kadınlardan hoşlanıyormuş 🎉🎉👯👯🥳
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Esmerim saçımı sarıya da boyayamıyorum. Erkekler neden sürekli sarışın kadınları beğeniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım