1 deri 1 kemik olup 0 beden denilmesini ya da ilaçlarla kas yapmayı moda ettiler. kadında ayva göbekte olur balık etide.

1 deri 1 kemik olup 0 beden denilmesini ya da ilaçlarla kas yapmayı moda ettiler. kadında ayva göbekte olur balık etide.

Cevap
5Cevap
İsteyen istediği gibi olsun, muhafazakar kafa yapısında değilim insanları belli kalıplar ile illa şöyle böyle olacak diye şartlandırmayı sevmiyorum herkesin kendi hayatı.
kadınlar olmasa konuşacak konunuz kalır mı çok merak ediyorum
Bu alt göbek çıkıntısı zayıf kadınlarda bile var fotoğraftaki kadın balık etli değil, zayıf.
Açıklamayı keşke okusaydın yazıyorum zaten ayva göbek diye
O göbek rahim zaten. Yeni doğum yapmış kadınşarda daha belirgin oluyor.
Normal kiloda olmalı
Victoria Beckham gibi olmalı...
Balık etli olmalı zayıf kadınlar çöptür
Balık etli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence güzellik, kesinlikle tek bir vücut tipine indirgenmemeli! 💖 Her kadın farklı ve güzel. Kimisi minyon olur, kimisi balık etli... Hepsinin ayrı bir çekiciliği var. Senin de söylediğin gibi kadında ayva göbek de olabilir, balık eti de olabilir. Önemli olan kendini sağlıklı ve mutlu hissetmen! Ben de çevremde her tip kadın bedeninin harika göründüğünü gözlemliyorum. Herkesin kendi tarzı, kendine özgü bir havası var 🍑✨ Asıl önemli olan vücut tipinden çok insanın kendine duyduğu sevgi ve öz güven bence!