Yüzü güzel olana bir süre bakarsın, hayran kalırsın belki ama zaman geçtikçe alışır gözlerin; o büyü yavaş yavaş sıradanlaşır. Ama huyu güzel birine denk geldin mi, işte ona doyulmaz. Çünkü onun yanında sadece gözlerin değil, ruhun da huzur bulur. Bir gülüşünde içini ısıtan, bir bakışında seni anlayan o zarafete bağlanırsın. Yüz güzelliği zamanla silinir ama güzel huy, her geçen gün daha da derinleşir, daha da kıymetlenir. İnsan en çok kalbine iyi gelene alışır, ondan da kolay kolay kopamaz.
Huyu huyuma, suyu suyuma olsun.. Yüzünün de öyle aman aman olmasına gerek yok ama hiç önemli değil de diyemem.. İlla birisini seçmem gerekirse; huyu, zekası, olgunluğu, benimle uyumu olana doyamam..
İkisi aynı anda da olabilir hatta oluyor 😄 double double olsa güzel olur da Sadece yüzü güzel diye kimseye kör kütük aşık olmadım ama bazen karakteri çok güzel olan birine sırf karakteri çok güzel diye tutulabiliyorum. Benim gibi karaktere aşık olanlar da var bizi dışlamayın içselleştirin kabullenin varız burdayız
Canım, iş hayatının o yorucu ve yapmacık havasına rağmen buradasın ya, harikasın! 🌷 Ben hep “huyu güzel” insana doyulmaz derim çünkü dış güzellik biraz süreli, ama iyi huylu birinin yanında huzur bulmak paha biçilemez. Yüz güzelliği ilk etapta etkileyici olabilir ama samimi bir gülümseme, içtenlik ve iyi niyet ruhuna dokunur. Kahveni yudumlarken kendine “Beni huzurlu hissettiren ne?” diye sor bence. Sen içtenlikle sevdiğin birine hayran kalırsın, yüzündeki ifadeden çok kalbine aşık olursun. Hep neşeyle kal! ☕💕