Yarın lazere gideceğim bütün vücudu yapacağım ama özel bölgeme yapmaya utanıyorum ne yapmalıyım
Ordaki çalışana özel bölgeme işlemi ben uygulamak istediğimi söylesem izin verir mi acaba kızlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarın lazere gideceğim bütün vücudu yapacağım ama özel bölgeme yapmaya utanıyorum ne yapmalıyım
Ordaki çalışana özel bölgeme işlemi ben uygulamak istediğimi söylesem izin verir mi acaba kızlar
Benimde nişanlım gidiyor sorum kızlara tamamenmi soyunuyorsunuz nasıl oluyor benim içim rahat etmiyor her gittiğinde soyunmasını kabul edemiyorum bilmiyorum
Tamamen değil de parça parça soyunmasında sorun yok yani sizin için 😂
Te Allah'ım ya
Merhaba, hayır senin uygulamana izin vermez ki bunda utanılacak bir şey yok emin ol. Çalışan personeller bu konuda alışkın, hiç düşündüğün gibi onların takılacağı bir durum yok
Lazer kaç paralık aleti sana emanet ederler mi hiç ayrıca yanık vs oluşsa risk alırlar mı akıllı ol ne var sanki doktora gitsen ben muayene edeceğim kendimi mi diyorsun
Evet cihaz pahalı olduğu için benim elime vermeyebilirler
İlk seans olduğu için mi bu kadar çekiniyorum acaba
Alışırsın onlar da anlayışlı insanlar
Cevap
12Cevap
O cihaz başlığı kaç para haberin var mı, üstelik eğitim almadan bunu yapamazsın, direkt yakarsın kendini ya da deride koyu iz bırakırsın. Kadının kadından utanması bana komik geliyor. İstersen çamaşırını çıkarmadan da yapıyorlar. Not
Çamaşır çıkarmadan yapılıyor mu?
Etkisi oluyor mu ki öyle
Üzerinden demedim, sağa sola kaydırarak yapılıyor.
Lütfen beyaz giymeyi unutma
Zaten beyaz giyecektim😂
Ama neden beyaz?
Koyu renkte patlama oluyor.
Teşekkür ederim
Onlarda pek meraklı degil zaten hergun insan şeysi görmeye sadece seninkini görmüyorlar onlar için sıradan geliyorsun takılma bu kadar ayrıca kendinde yapamazsın :))
İlk seanstan sonra alışırım herhalde
Bende öyle çekindim ama kadın bana gunde kac tane görüyoruz dedi sonradan açıldım: ))
Onların yerinde olmak istemezdim ıyyy
Bende ama onlar severek yapyorlar habire don kaldir koy tut diyorlar: ;;))
Yav bırak yapsın sanki senin orana meraklı değiller yani ben yaptırdım umrumda bile olmadı bana ne az güzellik görsün öyle düşün 😂😂😂😂😂
Kız Allah seni ne yapmasın 😂
Kendini kasma ve rahat bırak. İyi ilginip temizlik yapsınlar
Hayir izin vermez yapacak olan kadinsa cekinevek birsey yok boyle seylere alismalisin
Heryerini görünce sıkıntı degil de orayi görünce neden sıkıntı yapıyorsun yarın ac bir daha utanmazsin emin ol
İlk seans olduğu için mi bu kadar çekiniyorum acaba
Mekanı görmek için gittiğimde ordaki çalışanlarla tanıştık lazer yapan kızla biraz samimi olduk ama yarınki seanstan sonra selam bile vermemeyi düşünüyorum 😅
Hayır sanmıyorum. Ben de utandığımdan gitmiyorum kendim hallediyorum evde ama orada olsam izin vermezdi kesin. Çünkü kendini yakabilirsin.
Kendimi yakmaktan çok cihazı bozarım diye vermezler 😂
ahaha olabilir :D Ben de sevgilim olsa gideridm ya. Temiz olsun güzel görünsün isterim.
Ama yanar korkusu ve utangaclık sıkıntı ahha
Oranında tertemiz kaymak gibi olması süper olur. Belki izin verirler vermeseler onu yapan akşama kadar ollarcasini görüyordur
Hayır ve inan o kodar cok @исмаил görüyorlar ki onlara normal gwliyor. Jinekologlar gibi shjsbdb
İlk seanstan sonra alışırım herhalde
Hayır vermez, utanilcak bir şey yok, ben de gidiyorum , sakin ol
Pembe mi
kızlara sor yine ama cihaz operatörü yetkisiz kullanım yapamaz
Sacmalama istersen. Balim her gün yaptıkları ve gördükleri şey sanki ona mi dikkat edip senle alay mi edecekler saniyorsun
Ne bilim utanıyorum ya
Ver paranı ben gidip yaptırayım o zaman
Sen uygulayamazsın bu bir ikicisi brnde gittim bende utandım ama yaptırdım
İlk seans olduğu için mi bu kadar çekiniyorum sen alışabildin mi
İlkinde bende çekindim zaten çekinince ordaki seni rahatlatıyor çekinme diye
Bi şey olmaz alışık onlar
Sendeki tüylü kukudan ondada var😃😃
Lazeri yapan bayansa neden utanıyorsun
Okan hastanesinde mi :)
Bir şey olmaz rahat ol
Vermez
Alışırsın