Güzellik & Bakım Sular kesildi banyoda köpüklü kaldım usta lazım nasıl tamir edebilirim? geceyisevenbirkız1 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Sullar kesildi banyoda kaldım nasıl tamir edebilirim? Güncellemeler1 yıl Yardım lazım? Sular kesildi banyoda köpüklü kaldım usta lazım nasıl tamir edebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. önce kurulan sonra usta çağırırsın 1 0 Yorumla
bunetantuni Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 101% 1 yıl Sular kesildi diyorsun yani bunu belediye yaptıysa usta gelse de bir şey olmaz ki. Damacadan su doldur kaynat durulan çık. 0 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Doğru dedin😂 Yorumla bunetantuni 1 yıl @NeyyMıstaffamNeyy Erken oldu ya cevaplaman ne oldu belediye de tanıdık mı aradın? zcxjkcxzjkcxz Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tamir edilecek bir şey yok. Sular felince durulanırsın 1 5 Yorumla HeartofFire 1 yıl ahah ben bu soruyu nasıl es geçmişim ya :D ona usta tamir için lazım değil bence Yorumla AliceMixfield 1 yıl @HeartofFire ustalarımıza kötü gözle bakmayalım lütfen onlarında karısı kızı var🫠🫠 djdjdk Yorumla HeartofFire 1 yıl Çatal görmek istemiştir canı belki öyle deme 🤣🤣🤣 Yorumla AliceMixfield 1 yıl @HeartofFire açsın çekmeyece baksın o zaman🫠 Yorumla HeartofFire 1 yıl Ondan alamaz o enerjiyi 🤣🤣 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% 1 yıl yani internetten video açıp cabalaman buraya sormandan daha mantıklı bir hareket olurdu bence 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Sular kesilince usta bişey yapamaz. Su faturasını kesen şirketi aramalısın 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Edemezsin suyu belediye kesitor, evdeki içme uyuyla tamamla duşu 0 0 Yorumla
parçaçı10 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 66% 1 yıl Usta napcak şebekeye şeyini mı sokup açacak anca hortumla gelirler bu saatte sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Bu sitenin kızları da istekli erkekleri de yani bu durumda sadece erkeklere topu atanlar neyin kafasını yaşıyorlar 😒 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl sular kesildiyse ustayi napacan neyi tamir edecen kirik cikik bir sey yokmus ki sular kesik.. 🙄🤦♂️ 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı. Madem su bitti kartı soksaydın ya kartlı değil mi 0 0 Yorumla
TarzanX Takip Et Xper 4 Yaş: 56 1 yıl Sular kesilince tamirci hortumla su mu taşıyacak. Yoksa kese mi atacak. Anlamadım 1 0 Yorumla
özgece0885 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Suların gelmesini bekle 1 1 Yorumla karadelicimehmet 11 ay Nedne bilmiyorum güzel fikir tebrik ederim 🙂 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Her türlü tamir yaparım 😂 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 620 cevap paylaştı. Kesilen suya tamirci ne yapsın 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 433 cevap paylaştı. Yardım edeyim istiyosan 0 0 Yorumla
-Sisu- Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Damacana kapip getiriyorum yerınden kıpırdama 0 0 Yorumla
anlamyükleniyor Takip Et Xper 7 Yaş: 100 , eic 100% 1 yıl Ustaya gerek yok kendi başına yapabilirsin 0 0 Yorumla
jezeyKP Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Sonra sitede kadın yok diyince tribe giriyorlar :D 0 0 Yorumla
ruhhastası50 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl ben geleyim hemen ;) 1 1 Yorumla geceyisevenbirkız1 1 yıl Olur Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sular gitmiştir 0 0 Yorumla
Paulq Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Sular kesildiyse usta napsin 0 1 Yorumla Paulq 1 yıl Muslukmu bozuldi ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
önce kurulan sonra usta çağırırsın
Sular kesildi diyorsun yani bunu belediye yaptıysa usta gelse de bir şey olmaz ki. Damacadan su doldur kaynat durulan çık.
Doğru dedin😂
@NeyyMıstaffamNeyy Erken oldu ya cevaplaman ne oldu belediye de tanıdık mı aradın? zcxjkcxzjkcxz
Tamir edilecek bir şey yok. Sular felince durulanırsın
ahah ben bu soruyu nasıl es geçmişim ya :D ona usta tamir için lazım değil bence
@HeartofFire ustalarımıza kötü gözle bakmayalım lütfen onlarında karısı kızı var🫠🫠 djdjdk
Çatal görmek istemiştir canı belki öyle deme 🤣🤣🤣
@HeartofFire açsın çekmeyece baksın o zaman🫠
Ondan alamaz o enerjiyi 🤣🤣
yani internetten video açıp cabalaman buraya sormandan daha mantıklı bir hareket olurdu bence
Sular kesilince usta bişey yapamaz. Su faturasını kesen şirketi aramalısın
Edemezsin suyu belediye kesitor, evdeki içme uyuyla tamamla duşu
Usta napcak şebekeye şeyini mı sokup açacak anca hortumla gelirler bu saatte sana
Bu sitenin kızları da istekli erkekleri de yani bu durumda sadece erkeklere topu atanlar neyin kafasını yaşıyorlar 😒
sular kesildiyse ustayi napacan neyi tamir edecen kirik cikik bir sey yokmus ki sular kesik.. 🙄🤦♂️
Ben gelirim hallederim ama köpüklü köpüklü 😛
Madem su bitti kartı soksaydın ya kartlı değil mi
Sular kesilince tamirci hortumla su mu taşıyacak. Yoksa kese mi atacak. Anlamadım
Suların gelmesini bekle
Nedne bilmiyorum güzel fikir tebrik ederim 🙂
Ama burdasın sndnnd
Her türlü tamir yaparım 😂
Ben sana su olurum beni dök kendine
Ben geliyim tamir ederim
Kesilen suya tamirci ne yapsın
Tamirciyim hemen el atayım musluğa
Yardım edeyim istiyosan
Damacana kapip getiriyorum yerınden kıpırdama
Ustaya gerek yok kendi başına yapabilirsin
Sonra sitede kadın yok diyince tribe giriyorlar :D