nasıl engel olurum. 8 yaş büyük benden.
O bana sataşır ben ona öyle şeyler söylemem normalden ama erkekliğime laf etmeye başlayınca sürekli bende kuru gøtun tekisinden başlayıp her gördüğümde kuru gøt diydoum. Klink kartı gördüm eşyaları arasında evdeyken dedim ben öyle dedim diye kliniğe gittin di mi? Diye bağırdım kızdim yaparsan âmna koyárim dedim. Sanane dedi. Bayağı dibine yaklaşıp gözlerine bakarak küfürler ettim. Yaparsan patlatirim falan dedim sanane diyo.
Napcam lan yalvarayim mı acep o hali çok güzel yakışıyor ona. Prenses gibi güzel aq sevgilim değil ama yapmasıni istemiyorum ne yapmalı
O bana sataşır ben ona öyle şeyler söylemem normalden ama erkekliğime laf etmeye başlayınca sürekli bende kuru gøtun tekisinden başlayıp her gördüğümde kuru gøt diydoum. Klink kartı gördüm eşyaları arasında evdeyken dedim ben öyle dedim diye kliniğe gittin di mi? Diye bağırdım kızdim yaparsan âmna koyárim dedim. Sanane dedi. Bayağı dibine yaklaşıp gözlerine bakarak küfürler ettim. Yaparsan patlatirim falan dedim sanane diyo.
Napcam lan yalvarayim mı acep o hali çok güzel yakışıyor ona. Prenses gibi güzel aq sevgilim değil ama yapmasıni istemiyorum ne yapmalı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu yaklaşımın kesinlikle yanlış, kırıcı ve saygısızca. Herkesin vücudu ve özgüveni üzerinde kendi kararı vardır, kimseye baskı yapmaya ya da tehdit etmeye hakkın yok. Kızın estetik yaptırmak istemesi seni ilgilendirmez. Onu aşağılamak ya da tehdit etmek yerine, gerçekten duygularını paylaşmak ve sakin bir şekilde neden böyle hissettiğini anlatmak daha doğru olurdu. Onun da kendi özgüveni önemli. Lütfen böyle davranışlara son ver, güzellik birinin kendi kararıdır ve kimseye zorla fikir dayatamazsın. Karşındakini anlamaya çalış, farklılıklara güzellikle yaklaş 🙏🌸✨