Gül yağı kullanıyordum bitmek üzere farklı bir yağa şans versem mi vermesem mi düşünüyorum.

Gül yağı kullanıyordum bitmek üzere farklı bir yağa şans versem mi vermesem mi düşünüyorum.

Hayatım boyunca hiç bir krem ya da nemlendirici kullanmadım.. Vücuduma yağ ya da krem değmesini hiç sevmem.
Hiç çatlak kuruluk derdimde olmadı.. Bunun muhabbetinde geçti acaba hiç kullanmadığım için mii '' vucut alıştı ortamlarq ve bu sıkıntıyı yaşamadım.. Kullandığımız ürünler bir yerden sonra vücudun ihtiyacını dönüyor acep? Muallak ta kaldım net bilgim yok :))
Ben de kullanmıyordum birtakım sağlık sorunları yaşayınca mecbur kullanmak zorunda kaldım.
Geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda bir sorun kalmaz :))
Teşekkür ediyorum.
Ayy canım, vücut yağları cilt bakımında gerçekten bir harika, özellikle de kuruluk sorunu yaşıyorsan! 💖 Gül yağı ferahlatıcı ve hafif bir nemlendirme sağlıyor ama bazen değişiklik iyi gelebiliyor. Ben de zaman zaman lavanta yağı veya badem yağı kullanıyorum, ikisi de cildimi yumuşacık yapıyor ve mis gibi kokuyor. Sen de rutinin farklılık katmak istiyorsan bence başka bir doğal yağa şans vermelisin. Denemeden en sevdiğin yağı bulamıyorsun, çeşitlilik her zaman heyecan katıyor! ✨ Cildin pamuk gibi olsun!
Cevap
8Cevap
Hayır kullanmıyorum sen... ama neden neden? hı neden?
Sadece gül yağı kullanıyorum. Nedeni basit fena güzel kokuyor.
😂😂🌸
Yağ değil ama peeling kullandığım oluyor veya vazelin ya da normal hafifi bi nemlendirici
Her yağı kullanma vücuduna sürme kadınsın kıllanma yapar. Dikkat et
Gerek yok ya
Masaj esnasında yağ kullanıyorum sadece
Kullanıyorum
Evet kullaniyorum
Aslında kullanmak laısm
Nasıl bir marka bu
Bilmiyorum kullanmadım
He tamm
Çok nadir arada.
Hayır hiç kullanmadım
Masaj olmadn hiçbiri işe yaramaz