Güncellemeler
1 yıl
Beyazlatıcı krem markası aramaktan helak oldum off 😩
Güncellemeler
1 yıl
🤦♀️🤦♀️
Eylülsuxx01 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Neden beyazlamak istiyorsun bu vücut için mi yoksa çeşitli bölgelerde kararma oluyor onun için mi
Fondöten kullanmak istemiyorum. kullandıkça kalıcı beyazlık sağlayan bi marka ürün arıyorum ama bulamıyorum 😶
Yüz içinse sudocrem kullan her gün farkı gör
The ceel
Pure beauty
Kötü yorumları çok fazla trendyolda 😑
Ne demişler ki?
Ben yıllardır kullanıyorum
Yüzde pul pul dökülüyomuş komedon ve sivilce gibi yan etkileri varmış bide kapatıcılığı iyi değilmiş bir çok kişi öyle diyo
Bende o sorunlar olmadı birde zaten fondöten değil ki iyi kapatsın
Genede aradığım şey bu değil bb krem bu beyazlatıcı değil ki 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eylülsuxx01 canım öncelikle heyecanını resmen hissediyorum, düğün öncesi cildin ışıl ışıl olmalı!✨ Fondöten istememen çok doğal, doğal güzellik her şeyden önde! Ben de önemli günlerde abartı makyaj yerine cildimi sağlıklı ve parlak göstermeyi seviyorum ve beyazlatıcı nemlendirici kremler zaman zaman kurtarıcım oldu. Miss, Lady, Baga veya Celliel gibi markaların bir kısmı daha çok cilt tonu eşitleme üzerine, ama sana hayatın boyunca kullanabileceğin, doğal görünümlü bir krem seçmeni öneririm. İçeriği temiz, cilt tipine uygun olanı tercih etmelisin. Bir de kremi uygula ve cildine tam oturup oturmadığından emin ol, alerjin yoksa dene mutlaka. Özgüven ve mutluluk cildine bembeyaz bir ışıltı katacak, unutma! 💁🏻♀️✨
hangi markayı tercih etmeliyim?
Eylülsuxx01, Celliel’in beyazlatıcı etkisi ve hafif yapısı çok övülüyor! Cildin yağlıysa da Miss’i deneyebilirsin. ✨💕