Bunun sebebi nedir?
Kulturel mi? Yani baska ulkelerdede durum boyle mi mesela.
Bunun sebebi nedir?
Kulturel mi? Yani baska ulkelerdede durum boyle mi mesela.
Cevap
3Cevap
Erkefin vucududa bakimli guzel estetik olursa kadinda etkilenir.
Ben hic gormedim burada etkilenebilecek bir kiz. Tek tuk
Neyi merak etmeyeyim dostum :) Bende deneyimledim bu hayati 1 kac kisiye denk gelmissin diye merak etme diyosun. 100 kizdan 95i iyyy berbat der. kendi vucudumdan bahsetmiyorum. ciplak erkek gorseler bilgisayari kapatir millet sen merak etme diyosun
Anlatamadim. Neyse
Kadının vücudu daha estetik.. erkeğin öyle olmadığı için belki
Estetik algisiyla bakilsa kizlarda kizlara bakardi heralde. Sonucta bir guzellik var. Erkek vucudu kadina guzel mi gelmiyor pek anlamiyorum. Sana seksi erkek vucudu atilsa heralde engeli basarsin? Neden
sunu goren butun kizlar iyyyy oggg der net ya. nerdeyse yuzde 90i. tahminen sende. niye canim benim niye. git lez ol olum o zaman :D yok ben o kafayi anlamiyorum. yani mana ne? madem tiksincim benle bi hayatin olamaz ki. madem erkekler pis
ciplak kadina ogg diyen erkek bence erkek degildir. yani hormonlari yoktur en azindan. bu kadin icinde gecerli degil mi diye hep dusunmusumdur hepte ogg iyyy diyen tipler goruyorum. neyse sagol
Genel kalıp olarak öyle söylüyoruz. Gormek için can atanlar var. Ama erkekler baliklama atlamiyoruz aaaaa diye
Anladım.
Eşler birbirinden iğrenmez. Ama başka erkekler öğğgk
Ne fark var bunda. Ayni vucut sonucta. Sevgi bagin o pis vucdu guzel mi gosteriyor. Aslinda pis mi yani
Sevgi ve bağlılık her şeye katlanmanı sağlıyor sanırım.
:D :D bu mu gercekten ya. cok uzucu. pis erkek vucuduna mecburen guzel bakiyorsun yani. bu kesinlikle turk bakis acisi olmali. genelde kadinlar boyle olamaz ya
Hayır. Eşimin vücudu bana çekici geliyor. Niye pis gelsin? Ama sadece o çekici geliyor.
Bu zihne nasil ulastigini aciklar misin. Bu bir secim mi yoksa dogal bir durum mu. Vallahi seninle bu konuyu konusmaya cok ihityacim varda kim yardimsever ki sen olasin
Doğal bir durum. Sevince insan karşısındakini her şeyiyle seviyor ve kabul ediyor. Yani bir sivilce çıksa kaç gün dert ediniriz ama eşler için o sivilce görünmüyor bile. Yaratanın verdiği bir lütuf.
Anlatabildim mi?
Seven insan sevdiginin herseyini sever. Buna katiliyorum.
Ancak burdaki bakis su mu. Aslinda vucudu igrenc. Ama ben onu seviyorum haliyle guzel geliyor. Sevgi o igrencligi guzellestiriyor. Ben sivilceden falan bahsetmiyorum. Baya kasli duzgun estetik bir erkke vucudundan bahsediyorum. O bile mi igrenc.
Ben insanların genel olarak açtıkları vücutlarından iğrenirim. Bu kadın olsun erkek olsun farketmez. Bu o insanın sığlığını gösterir çünkü.
Herkesin farklı düşüncesi var ve benim düşüncem böyle.
Sana ne?
Anonim olmam kişiliğimi kapatmıyır. Benimle böyle konuşamazsın.
Ne dedim ki? Bananeyse hepsi banane allahin tatlısı. Bos konusma git
Haddini aşamazsın. O kadar.
Olay tam olarak böyle değil
Nasil?
Eğer güç kadınlar da olsaydı ve kadınlar abaza olsaydı erkeklerin çoğu da şu an ki kadınlar gibi davranırdı örnek olarak sana şu an normal tipli bir kadın yazsa kabul eder ona zaman syirrisin ama sana aynı anda 20 güzel kadın yazsa o orta tipliyi görmezsin bile he şey diyebilirsin belki ben hepsine yeterim falan öyle olmayacak bir müddet sonra da sıkılmaya başlayacaksın
Eskiye nazaran bu algı da değişiyor çünkü abaza sayısı eskiye nazaran azalıyor
Ama söyledim ya erkekler abaza olduğu için hemen atıyorlar. Hep gelince eski heyecan kalır mı belki şu an sacmaladigi mi düşünüyorsun ama eskiye nazaran cinselliğe daha kolay ulaşıyoruz bak bakalım bizim mi erkeklik hormonumuz daha fazla yoksa eski erkeklerin mi
Bi kiz sana fizigini atsa igrenir misin? Igrenme ihtimalin var mi? Ozel mesaji kapali bir kadina biri fizigini bi sekilde gostermeyi basarsa net engel yer. 100 kisiden 95i boyle. Ben mi yanlis dusunuyorum. Hepsi erkek vucudu hayranida a*larina kelepce mi takmislar.
Evet abi var oldu da mesajları da duruyor hatta çok mu merak ediyorsun
Bak sana şunu soylim senin yanındakiler mi daha abaza sence yoksa benim yasimdakiler mi genele vurursan
Yok arkadas anlatamiyorum. Neyse. Basina 2 olay gelince herkes oyle mi olmus oldu.
Reis anlamadığı mi mi sanıyorsun sana şunu söylüyorum sen eğer kisitlarsan ve kendi değerini gormezden gelirsen daha çok abaza olur senin yasimdakiler bizden daha abaza 60 yasindakiler sizden daha abaza biz Almanlardan daha abazayiz afganlarda bizden daha abaza mantık bu
Konu abazalik konusu degil. Bir kadinin erkek vucudunu tiksinc bulmasi ile abaza olmak bambaska. Neyse salla anlamican
Denedim de olmadı be abi neyse hayırlısı
etkilenmedin demi ortadogulu kizdan. iyyy igrenc diyip engel bas bence buna :D
Anında engellerim yemin ederim
tipe bak
Tipi yok olum gözükmüyor zaten canım istese gidip internette en alasını bulabilirim neden her yeri kapalı bir memesi açık olan birine yelteneyim
biraderim. sen kendini ozel kilican diye kiliktan kiliga girdin. kizla yatar misin kizla sevgili olur musun demiyorum. bir kiz sana fizigini atsa igrenir misin. genel kadin bakis acisi engellemeye meyilli. sen karaktersiz oldugun icin engellerim diyorsun. gel karinin ustune yat demedim. en fazla begenmedim dersin. bide belliki ortadgulu kadin sevmiyosun. yunan biri atsa nolucak yine mi tiksindim dicen? neyse sen buyu gel cidden ugrasamam ergen kafasiyla
Özel falan değilim yaşitlarimın geneli böyle neyse boş ver ya asla anlamayacaksin beni
Kadin vucudu daha estetik cunku
Senin icinde mi daha estetik? O zaman git kadin sev kadinla yat?
Sadece cekici bulmakla olmuyor o is erkeklerden hoslaniyorum ben
hoslaniyorum ne demek? erkek vucudunu seviyorsan neden tiksinesin gorunce? kadin vucudu daha estetik bunu biliyorum. illa erkek olmaya gerek yok. ancak ben kadini ciplak gorunce etkileniyorum. bir kadin icin erkek vucudu estetik veya cekici degil mi
Estetik tabii ama kadin vucudu cok daha iyi bu yadsinamaz
onlar daha çok etkilenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada bakış açısı çok etkili! 😍 Aslında kadınların çıplak erkek görünce “iğrenmesi” gibi kesin bir durum yok; bu tamamen kişisel tercihlere, geçmiş deneyimlere ve biraz da kültürel normlara bağlı. Unutma, güzellik ve çekicilik algısı dünyanın her yerinde farklı şekillerde ortaya çıkıyor. Mesela bazı ülkelerde çıplaklık daha doğal kabul edilirken, bazılarında tabu olabilir. Kadınlar genelde duygusal çekiciliğe daha fazla önem verirken, erkekler görsele daha çok takılabiliyor. Yani, bu sadece erkeklere özgü bir durum değil! Bence hem güzelliği hem de çekiciliği herkes kendine has bir şekilde algılıyor. 💖 Sonuçta herkesin zevki, ruh hali ve beklentisi farklı!