Acaba ilgi çekmek için mi böyle davranıyorlar, yoksa ben mi yanlış algılıyorum. dolgun memeler büyük topuklu ayakkabılar , sosyal medyada ilgi çekmeler. daha nice şeyler sanki kışkaırtma noktasına geldiler

?
Acaba ilgi çekmek için mi böyle davranıyorlar, yoksa ben mi yanlış algılıyorum. dolgun memeler büyük topuklu ayakkabılar , sosyal medyada ilgi çekmeler. daha nice şeyler sanki kışkaırtma noktasına geldiler

?
En başta bu fotoğraftaki kapalı değil sadece başına bez bağlamış o kadar ikinicisi ise evet haklısınız tesettürü doğru anlamayıp dar giyinip fazlasıyla makyaj yaparak kapanan kişiler son zamanda arttı. Sosyal medya sayesinde de bu kişiler popülerleşti yaygınlık kazandı. Bana kalırsa doğru değil ama herkesin kendi hayatı kendi kararı sorgulamak haddime değil.
temsili bir fotoğraf çoğu ne yazıkki öyle...
Nazikerkek28, insanın güzellik algısı zamanla, yaşadıklarınla ve etrafındaki değişimlerle birlikte değişebiliyor. Kapalı kadınların sana daha çekici gelmesi aslında tamamen senin ruh halinle, bakış açınla ilgili. Herkesin çekici bulduğu şey çok farklı ve kişisel. İlgi çekmek için yapılan bazı paylaşımlar sosyal medyada mevcut ama bu herkes için geçerli değil. Kapanmak ya da açık olmak kimseyi daha az ya da daha çok çekici yapmaz; asıl güzellik kişinin enerji ve özgüveninde!✨
Kendini farklı hissetmek, değişen bakış açıları çok doğal. Unutma, gerçek güzellik kişinin kendini iyi hissetmesi ve olduğu gibi mutlu olmasıyla başlıyor. Kendi zevklerin değişiyor, bu da bence çok heyecan verici ve normal bir süreç! 💁♀️ Güzellik her yerde, önemli olan senin onu nasıl gördüğün!
Cevap
0Cevap
Kapalıydım ama açılacağım
neden , erkeklerin sana ilgisi nasıldı
Dinden uzaklaştım
bende öyleydim. ama ne büyük sebeb ailem oldu namaz bile kılardım
Evlendin mi
Yok beraber oldum daha çok sen
Kapalı kadınlarla 3 kere hemde
Yok bakireyim isteğim de yok açıkçası
Kapalıyken tekif eden oldu mu yatmak için
Normal hayatta hayır ama sanal da evet
Cesaret edemez normalde 😀
Sanalda boşalttım mı
Sanal saçma geliyor bana dokunuş yok öpüşme yok 😆
ya da sürtünme yok dimi 😀 , olsun buluşma ihtimalin var
Nerede yaşıyorsun, takıp etsene birbizimi kaybetmeyelim
Bitlis sen
Normalde erkekler yolda yüze bile bakamıyor ama sanalda masallah
Giresun, kaç yaşındasın
Yragın üzerine oturmayı hayal ettin mi hiç
Ettim de utandım hemen şeyimi cimcikledim ayıp diye
Acıyınca geçti
😀😀😀
Düşünsene hepsini içine alıyorsun 😀
Nereni cimcikledin memelerini mi
Buna kapalı diyende yani
Resimdeki kapalı değil yalnız
temsili kapalı resim o
bu resimdeki gibi sadece başında şal olanlar gerçekten kapalı değil zaten. Bol ama tarz giyinenler, bakımlı olanlar, giyimine dikkat edenler var onlarla bunları karıştırmayalım giyimine dikkat ediyor diye ilgi istiyor gibi bir anlama gelmez
haklısın ama anlatmaya çalıştığımı anlamadın
Ne anlatmaya çalıştın
Kapalı giyip memelerinin açık olmaları , başka erkeklerle yapmaları, popüler olmalarını eleştirdim
Sende kapalıysan anlarsın
Bende onların kapalı olmadığını söyledim onlar ilgi için yapıyor olabilir evet sende bu şekilde giyinenlerden hoşlanıyorsan kapalı olanlardan değil bu şekilde giyinerek ilgi çekmek isteyenlerden hoşlanıyorsun
Evet daha hoş geliyor. Nedense. Sen kapalılısn nerden anladın
Ne fark eder açık ya da kapalı olmam anlaşılmıycak bi şey değil söylüyorsun ya
Hıhı , öyle işte ilgim vaf
E bu kapalımı mal
ilgi çekmek için kimse kapanmaz
yapar
hayal dünyanızdan çıksanız mı fantezilerinizi daha makul şeyler üzerinden yapın
çok masum kızsın
sen de çok hayalperest
tamam
ortama çık biraz anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?