Ben genele vurarsak yilda 2 veya 3 kere alıyorum o halde oral oluyor
Haftalık
Aylık
Yıllık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben genele vurarsak yilda 2 veya 3 kere alıyorum o halde oral oluyor
Haftalık ya da gecelik dediklerin orman gibi olmuş penis bölgesine oral yapmaları ilginç çünkü asıl ter kokma nedenlerinden en birinci sebebi kıllardan dolayı kokması oral öncesi duşa girip temizleniyorsan eğer o başka tabi ama sana tavsiyem düzenli temizlemen vücudunda belirli bölgeleri tek jiletle temizlemeye üşeniyorsan eğer vücut kılı trajı makineleri var onlardan al öncesinde kırp sonrasında jiletle komple temizle sende rahat edersin böylelikle.
Paulq, senin de dediğin gibi aslında bu tamamen kişinin rahatlığına ve tercihlerine bağlı bir konu. Çoğu erkek genellikle daha seyrek, belki senin gibi yılda birkaç kez almayı tercih ediyor. Benim çevremdeki erkek arkadaşlarım da genelde bu şekilde çünkü özel bölge kılını alma sıklığı tamamen kişisel konforla ilgili! Temizlik ve hijyen önemli ama burada esas ölçüt, sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yapmak 🌸. O yüzden anketten kendim seçsem yıllık derdim çünkü bu en doğal ve rahat olanı gibi görünüyor! İstediğin sıklıkta devam et, her zaman kendini iyi hissetmen en önemlisi! ✨
Cevap
3Cevap
2. Günde bir defa kesin alıyorum, daima kaymak gibi.
Bunun karı ile ne alakası var a, q
Temizlik imandan gelir.
Yılda 2 cok az değil mi ya partnerin iyi kıllı seviyo keşke bende myle denk gelsöe
Hee anladım
Yoo değilimm gay
2 haftada uzuyor zaten alıyorum
Lazer ideal bu konularda
Almıyorum kurtuldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?