Büyük olmaları da bir avantaj değil ileride bir gebelikte ve sonrasında kendine gelirsin. Bu bir nimettir ve tadını çıkar bence. Siz kadınların dert ettiği şeyleri erkekler umursamaz bile
Asla utanılacak ya da küçük görülecek birsey değil büyük gogusluler kucultmeye küçükler de büyütmeye çalışıyor neyseniz osunuz ameliyata bile gerek yok gayet iyiler ama illa büyüsün istiyorsanız İnternette araştırın egzersizler vardı bununla alakalı onları deneyin
selam... cok guzel bır kadınsın.. ayrıca fızık olarakta cok ıdealsın kucuk memelerını dert etme cok daha guzel ve cekıcıı ıllama sısık olmasına gerekyok cogu erkek butarz memelerı severız.
Bu işin profesörü olarak daha detaylı incelemeden görmeden bir şey diyemem. İsteyen istediğini desin gerçek bu , üzgünüm.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
knk buraya atman bile ozguven isteyen bir sey nasil utaniyon kiz bide yandan cekip koysaydin bari boyle duz bakmak zor anlasilir kiyafetin de siyah yani pek anlayamadim normal gibi duruyor heralde
Kilo alabilirsin ama tabi diğer yerlerden de alırsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
kilo almayi dene asko genelde o da ise yarayabiliyor ne kadar kucukler anlayamadim bu acidan ama bence oyle cokta anormal bir goruntu yok yani bilmiyom yeni resim dene olmadi
Kafana takma bende benzer durumu yaşıyordum doktora falan da gittim vücut tipimin böyle olduğunu söyledi biraz büyüdü benimki 75 a giyebiliyorum artık. İstersen bir doktora görün hormonlarında bir şey yoksa zamanla büyürse büyür onun dışında yapısal başka bir şey yok. Yağlar falan işe yaramıyor bence kendi haline bırak
Hayır şu an evli değilim. İnan bana asla umursamıyorlar hatta küçüklüğü hoşuna giderdi. Bu arada evleneceğin kişi kusursuz olmayacak illa onunda vücudunda beğenmediği yerleri olacaktır birbirinizi bu şekilde tamamlarsınız
Hm dış görünüşün onu etkiliyorsa karşı taraf sevmiyor demekki eğer çok çok rahatsız oluyorsan imkan varsa silikon yapabilirsin ama bunu yapıcaksan kendin için yaptırabilirsin bir başkası seni beğensin diye yapma