Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 yılBence cekicidir cogu erkek gogsune bakiyor ilk once
02 Yorumla- 1 yıl
Açık giyinmese de biri erkek göğüsünün büyük olduğunu anlar mı
- 1 yıl
Kisinin algisina bagli anlayabilir zaten buyuk olursa dikkat ceker ve anlasilir her sekilde
1 yılÇoğu erkek için çekici olur ben balık et severim ama böyle yağ tulumu tarzı değil
0168 Yorumla- 1 yıl
Mesela 75 kg yağ tulumu mu
- 1 yıl
Şimdi boy kaç ikincisi böyle selülit bacak yağ sarkar ya onu sevmiyorum çok az sıkı olacak ama böyle sporcu tarzı değil hem de yumuşak yani orta şeker 😂
- 1 yıl
Boy 165 selülitherkeste var
- 1 yıl
O sıkıntı değil demek istediğim gerçi benim hoşuma gidecek. Benim kendi beynimde belli ölçüt var sayısal olarak ifade edemiyorum
- 1 yıl
Yani her insan kilo alır verir aslında bence o mühim değil gibi
- 1 yıl
Mesele kilo değil bacaktaki yağ sarkıklığı gerçi bendede var ama paramparça edeceğim. Popo ve göğüs kombinasyonu önemli göğüs bedeni kaç
- 1 yıl
80 d
- 1 yıl
D ne oluyor geniş mi oluyor neyse tam ortalama büyük altın oran bence senin vücut
- 1 yıl
Google a yazsana hepsi çıkıyor
- 1 yıl
Bence tam ideal istediğim şeyde tam böyle
- 1 yıl
Burc ne
- 1 yıl
Balık yükselen aslan
- 1 yıl
Seks ne sence sana göre
- 1 yıl
Bana göre enerji açısından 2 ruh ikizi olan insanın hem ruh hem bedenen birleşmesi
- 1 yıl
Ruh ikizi neye göre belirleniyor?
- 1 yıl
Kafan uyuşacak ama her konuda değil aura denen gerçek var baktığında anlarsın karşındaki insana
- 1 yıl
Hmm 🤔 başka belirtileri var mı
- 1 yıl
Bunu anlayabilmek için o insanın perspektifinden görmek lazım anlatarak ifade etmek zor yaşaman lazım
- 1 yıl
Burçların önemi var mı sence
- 1 yıl
Burçların önemi karakter konusunda var ama insanın yetiştiği çevre vesaire bu durumu değiştirir
- 1 yıl
Akrep yükselen yay nasıl sence yorumlayabiliyor musun
- 1 yıl
Akrep genelde çılgın olur diyorlar yay burcu hakkında fikrim yok
- 1 yıl
Çılgın? 😅
- 1 yıl
Libido yüksek olur eğlenceli olur ama zorlar karşındakini gerçi benim uzun zaman önce akrep sevgilim olmuştu
- 1 yıl
Anlaşıyor muydunuz peki? Bence anlaşıyordunuz. Akrep balık iyi anlaşır diye bilirim
- 1 yıl
Anlaşıyorduk ama o sırada bazı nedenlerden dolayı olmadı eski sevgilisini anlattı bende kendimin olduğunu bir gün beni etkilemek için uzun saçını kısaya çevirmişti aşkını ilan etmişti 18 yaşında ama benim aklım başka yerdeydi birbirimize şans tanımadık tanısak olabilirdi
- 1 yıl
Hmm belki geri bir mesaj atıp yeni bir sayfa açabilirsiniz.. balıklar daha romantik duygusal akrebe göre libido daha düşük ama uyum sağlayıcı diye biliyorum
- 1 yıl
Benim libido düşük olmaz fakat çok uzun zaman oldu o çok değişti sosyal medya hesabını bile bulamıyorum
- 1 yıl
Linkedin de vardır belki baktın mı? Libido düşük demedim Akrebe göre dedim
- 1 yıl
Yok kız zaten başörtüsüne döndü bir ara buldum ama istemedim yok yani belki de evlendi
- 1 yıl
A anladım. Hayırlısı olsun🙄
- 1 yıl
Balık erkeği nasıl oluyor sekste? Ve ilişkilerde
- 1 yıl
Duygusal olarak doyurmaya çalışır 6 posta attığını dediklerini duydum ama o kadar daha ilerleyemedim 😂
- 1 yıl
Balık sevgilimle 5 yapmıştık ☺️
- 1 yıl
Durmaz iyidir ne güzel işte
- 1 yıl
Ama depresif olma yönü var balığın galiba
- 1 yıl
Arada bir duygu değişimleri olur ama sakinleştiğinde geçer senle ilgili olmaz o
- 1 yıl
Doğru şey yalnız bırakman gerek diyordu bana mesela sakin kalması lazım toparlıyor gibi
- 1 yıl
Günde 5 posta zararlı değil mi bu arada
- 1 yıl
Niye zararlı olsun çıkıyorsa ne güzel saçma sapan ilaç kullanmıyorsa ne güzel
- 1 yıl
Yani bir süre sonra aynı isteği kalmaz belki veya soğuma olabilir veya zararlı olabilir bilemedim. Yok ilaç kullanmadı
- 1 yıl
Şöyle belli bir süre sonra doygunluğa eriştiği için bıkma durumı olabilir ama kendini hasret bırak ona daha fazlası çıkar
- 1 yıl
Yani bence erkeklerin karşısında istekli ve ateşli biri olursa sevişmekte doygunluk olur mu bilemedim. Bence nimet gibi bir şey olması lazım. Dünya değişti iyice 😅
1 ay oldu ayrıyız yeterli galiba bu süre başka önerin var mı? - 1 yıl
Bence çok uzun süre 😂 ama sürekli istekli olamaz hayrat çeşmesi değil orası da devir daim yapması lazım
- 1 yıl
Yani tamam ama hayat kısa 😅 2 saatte bir devri daim yapabilir bence
- 1 yıl
2 saatte bir 5 posta atıyor diyorsun kaç saatte atıyor 5 postayı
- 1 yıl
Hayır 2 saatte bir devri daim olabilir diyorum günde 5 posta tabiki
- 1 yıl
O olur bak 😂 ama 1 ay neden ayrı kaldınız
- 1 yıl
İş sebebiyle yoksa kalmazdık 😅😅 balık burcu olarak taktik Verde neler yapayım ona
- 1 yıl
Kafanda hangi fantezi varsa onları performansında sıkıntı yok sanırım
- 1 yıl
Yok o konuda seks sonrası dinlenme yemek sonra tekrar bu şekilde devam ediyor.. yani enerji konusunda sıkıntı yok. Fizik olarak da bence iyi. Sadece ek yapılabilecek bişi erkek olarak bakınca ne olabilir diye tavsiye istedim. ya da belki yeterlidir
- 1 yıl
Güzel bir yemek yetiyor erkeğe bir de huzur ver yeter arıza çıkarmak için arıza çıkarma
- 1 yıl
Kıskançlık oluyor bazende işte onu engellemeye çalışıyorum
- 1 yıl
Kıskançlığa bişi diyemem dışarıdan kızların ilgisini çeker fakat ota boka arıza çıkarma anlamında söyledim
- 1 yıl
Yani çekmese bile balık burcunda bir kızlarla kanka modu açık hep. Kızlar da balık erkeğini biraz anaç görüyor bence bende kıskanıyorum. Gereksiz samimiyet. Yani bir şey yok ta işte dürtü oluyor.
Arıza çıkarmam ya , huzur önemli - 1 yıl
Kıskançlık olur 😂 normal bırakıp gider mi dürtüsü
- 1 yıl
Yok yani şey o benim dürtüsü 😅😂 bırakıp giderse kendisi kaybeder
- 1 yıl
Neyse umarım gitmez sağlıklı uzun ömürlü devam eder 😂
- 1 yıl
Sağolasın amin 😊 Allah da sana akrep burcu birini nasip etsin
- 1 yıl
Yok aman 😂
- 1 yıl
Niye ya😅
- 1 yıl
Şu anda kimseyi istemiyorum kariyer ve para odaklıyım hala huzur verecek yanımda olacak birinin aurasını alamıyorum karşıdan o yüzden ayakbağı olur bana 😂
- 1 yıl
Tamam ileride olsun 😂 sonuçta zaman söylemedim. Yani huzur var bu arada sekste var ayak bağı neden olacak. 😅 akrep = bereket
- 1 yıl
Valla insanlardan bereket yerine başka şeyler görüyoruz 😂
- 1 yıl
Doğru. Bide iyi biri de olsun bide o önemli.. az insan öz insan yoksa insan insanı yoruyor cidden 😞
- 1 yıl
İyi biri görmem çok zor etraf çok bozuk bir de para durumum şu anda iyi seviyede değil ve paraya bakan kadın bi hayli fazla
- 1 yıl
Mesleğin ne peki? Ne yapıyorsun
- 1 yıl
Otelde resepsiyonda çalışıyorum turizmciyim ama bazı şeyleri oturtmak için zamana ihtiyaç var bu aralar olaylar çok üst üste geldi araba aldık bir ton arızası çıktı kredi borcu derken 😂 ama Allaha şükür döndürüyorum
- 1 yıl
Dil öğrensen aslında baya para kazanma şansın olur 😅 Almanca Rusça İngilizce filan ya da tarıma girebilirslnn
- 1 yıl
Almanca çok zor ama tekrar deneyeceğim bir plan var sadece ingilizce bir tık daha düzelmeli
- 1 yıl
Yaparsın bence istersen balık bide hayal gücü yüksektir el işlerinede yetenek var. Onları da değerlendirebilirsin
- 1 yıl
El işimi kullanabilsem mekanikçi olurdum kesin motor tamiri vesaire ama iş kurmak istiyorum direkt ama kendi karakterime uygun bişi kestiremiyorum
- 1 yıl
Motor ustası yanında haftada bir gün bile iş öğrenmek için gitsen aslında çok iyi öğrenirsin. Nelerden hoşlanıyorsun
- 1 yıl
Aslında son zamanlarda gitar eğitimi alıyordum ama boşlayınca başa döndük gibi bişi oldu. Aslında yurtdışına çıkmak istiyorum yeni fırsatlar için
- 1 yıl
Çok şeye odaklanmaktansa bir iki şeye odaklanman lazım yoksa olmaz. Danışmanlık şirketleri ile konuşup sana çalışma imkanı doğuracak yurt dışında programları öğrenebilirsin aslında.
- 1 yıl
Konuştum bir tanesi ile işte bir iki şeye odaklanmak istiyorum biri net enstrüman çalmak
- 1 yıl
Yurt dışında sokakta enstrüman çalarsan para toplarsın bak 😅😂o kadar sekstem burçtan konuştuk şimdi de kariyer planlamanı yapıyoruz
- 1 yıl
Bir çıkalım gerisi kolay 😂 değilde işte sıkışıp kaldık bu aralar seks gelir bir şekilde para lazım gelecek için
- 1 yıl
Belki zengin birisi seni evlat edinir de yüklü miktar para kalır 😅 seks her şekilde gelmez ruh aura dedin o kadar
- 1 yıl
orada demek istediğim ruh aura gerçek, seks gelir ama kiminle yaptığın önemlidir. Ben öyle hazır para istemiyorum bakalım bugün yeni bir alev yaktık gerisi gelecek
- 1 yıl
Zaten o önemli yoksa herkes herkesle seks yapabilir yani.
Hazır para istemeyen ilk insan 😅 ne gibi bir alev
- 1 yıl
Hazır para bugün var yarın olmayabilir o yüzden ilerleyen dönemde bugün öğrendiğim zorluklarla daha iyi başa çıkabilirim. yurt dışı için yine devam çabalamaya
- 1 yıl
Başarılar ve mutlu bir hayat dilerim ☺️
- 1 yıl
Teşekkür ederim umarım sizde huzurlu bir hayat sürersiniz
- 1 yıl
Sağolun umarım ☺️ çok vaktinizi aldım kusura bakmayın
- 1 yıl
Yok vakit bol gece vardiyasındayım zaten gelen yok rahatım 😂
- 1 yıl
Bide son olarak şey sormak istiyorum. Seks te balık daha çok yönlendirilmek istiyor bu doğru mu
- 1 yıl
İyi bari 😅😂
- 1 yıl
Bence o senin partnerin ile alakalı ben yönlendirmek isterim
- 1 yıl
Yo yorum yapabilirsin yoksa tek o tavsiyeyi baz almam
- 1 yıl
Bence insan karakteri ile ilgili bir durum bu sen daha mı baskınsın ben kendim hakimiyet kurmak isterim dediğim gibi erkek sahiplenmesi ile alakalı
- 1 yıl
Tamam ama bu seks esnasında daha farklı olabilir
- 1 yıl
Şimdi tabikide değişebilir fakat ama genelde kontrol erkektedir
- 1 yıl
Yönlendiren mi erkek yoksa hareket olarak mı kontrol erkekte anlamında diyorsun?
- 1 yıl
Yönlendirende hareket olarakta kontrol
- 1 yıl
Bence yönlendiren kadın olmalı hareket olarak erkekte olmalı daha baskınlık
- 1 yıl
Bence ortada da olabilir hangi pozisyon daha zevkli ise orada buluşmalı derim
- 1 yıl
O zaten daha çok spontan ilerliyor gibi geçişler yani çok konuşmadan istemsizce yönlendiriliyor
- 1 yıl
Genelde öyle olur, ama kadının en etkili olduğu nokta kucak pozisyonu
- 1 yıl
Bence misyoner en zevk aldığı , ama erkeği etkileyen dersen onu bilmiyorum doggy de olabilir
- 1 yıl
Doggy ve misyoner ama misyoner pozisyonu derine derine girdiğinde güzel en çok uyarılan pozisyon
- 1 yıl
Zaten derine girilmeyen misyoner misyoner değil bence. Derin ve yavaş.
Erkekler de doggy de seviyor bence kalçadan dolayı. - 1 yıl
Biz şaplatmayı seviyoruz o ses güzel oluyor
- 1 yıl
Bazen ama ses çıkmaması gerek insanların duyabileceği ortamlar olabiliyor
- 1 yıl
Sende özel ortamında yap 😂 public falan saçma geliyor evinde yap bişi olmaz
- 1 yıl
Zaten evde 😅 ama evde çok ses çıkıyor ya
- 1 yıl
Çıksın yalıtım varsa bir Allah'ın kulu duyamaz
- 1 yıl
şu an evlerde yalıtım yok ki 😅 her ses geliyor. O yüzden ben çok inlememeye çalışıyorum veya şaplak sesi çok geliyor azaltıyoruz
- 1 yıl
Elle vurmasada kucağa alsın alttan köklesin o çok gelmez
- 1 yıl
Takılmayın çok
- 1 yıl
Ama hepsinin ayrı bir tadı var hep aynı pozisyon olmazki😅 senin dediğin koltukta mı kucakta
- 1 yıl
Yatakta olabilir kendine doğru yatırıp göğüsleri de aşağıya eğerek alttan vuruyor 😂
- 1 yıl
Ben pozisyonu anlamadım 😂
- 1 yıl
Sevgilin altta sen oturuyorsun üstüne ondan sonra hafif eğiliyorsun yüzüne doğru göğüslerini oda alttan tak tak vuruyor 😂
- 1 yıl
Yüzüstü mü eğiliyor?
- 1 yıl
Hi tamam bu kucak pozisyonu bunu yapıyoruz 😂 ama çabuk boşalması geliyor
- 1 yıl
Geciktirsin hızlı derken motor gibi değil
- 1 yıl
Ben biraz hızlı istiyorum orada 😅 o da beni dinleyince hızlanıyor. Sen yavaş yavaş yapın diyorsun galiba derine bide
- 1 yıl
Herşeyin bir ölçüsü var boşalması gelse bile bence devam ettirir gibime geliyor
- 1 yıl
Ben biraz tahrik ediyorum boynunu kulağını öperek ve inleyerek. O yavaşlasa da bu sefer ben yukarıdan bastırıyorum bazen. Bazı yerlerde bu akrep çılgınlığı böyle devreye giriyor işte
- 1 yıl
Zaten o tahrikten sonra boşalıyor ne güzel işte
- 1 yıl
Çok tahrik etmemem gerek. Ama bende bazen dayanamıyorum. O zor tutuyor benimde boşalmamı bekliyor. İstiyor bende istiyorum tabikş ama hızlı olması da güzel oluyor onu yaparken bu sefer tam tersi o daha da doluyor gibi.. tabiki boşalması güzel. Ama aynı anda boşalmak daha güzel
- 1 yıl
Herşeyin ölçüsü iyi oluyor mutluluklar dilerim
- 1 yıl
Sekste böyle bir ölçü nasıl olacak bilmiyorum sonuçta herkes orada hem birbiriyle bağlı hemde bağımsız işte
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Uyum probleminiz yok güzel rahat olun ve senin şu an canın sıkılmış bence en kısa zamanda buluşma dileğiyle 😂
- 1 yıl
Uyum problemimiz yok 😃 sadece bir 15 güne görüşeceğiz nelere dikkat edeyim ne yapayım ki daha da etkili olsun diye tavsiyeler aldım
- 1 yıl
Bazı şeyleri sonuçta herkese soramıyoruz ve şu an anonim olarak konuşabiliyorum. Sorabiliyorum vardiya olması iyi denk geldi teşekkğr ederim ☺️.
- 1 yıl
Sende aura ruh olaylarından bahsedince muhabbet sardı
- 1 yıl
Çok bişi yapmana gerek yok huzur yemek saygı duy gerisi hikaye, gerçi aşırı azdırıcı bildiğim bir macun var ama onu boş ver yoksa 7-8i bulur 😂
- 1 yıl
Bide bu kilomda takıntı oldu acaba erkekler ne düşünüyor bu konuda diye düşündüö. Herkes burada açıkça fikirlerini belirtebiliyor
- 1 yıl
Seks herkesle yapılmaz bunu unutmayın
- 1 yıl
Yemek yapıyorum aşçıyım 😅 huzur var galiba ama bazen dalaşıyoruz tabi. Macun lazım 7-8 olsa benim için problem değil seve seve
- 1 yıl
Nasıl yani?
- 1 yıl
Ama 70 olsan belki daha tatlı gelebilirsin boyuna göre bir tık fazlan var sanki 😂
- 1 yıl
😅😂 ama sarkık değil sıkı vücüt yapım var
- 1 yıl
Neyse boş ver 😂 macunu falan
- 1 yıl
Niye ya 😅 ben merak ettim
- 1 yıl
İçinde bal mı var? ya da kesin mesir macunu
- 1 yıl
Yok instagramda doğal erkek sağlığı diye bir sayfa var keçiboynuzu tribulus falan var hem iş hayatımda verim sağladı hem de neredeyse duvara tırmanacak kadar iş yapmaya saldırgan oluyorsun 😂 bahsettiğim şey seks değil bu arada
- 1 yıl
İşte mi enerji sağladı böyle? 😂😅 sekse de sağlar o zaman?
- 1 yıl
Aynen 😂 ama kullanırken dikkat etmek lazım bir kere çay kaşığı yerine tatlı kaşığı almışım spor öncesi sıcaklık bastı allahtan spora girince bol su falan baya ağırlık kaldırtıyordu yorulmadan 😂
- 1 yıl
😅😂😂 komik ya ben içsem de mi aynı etki olur
- 1 yıl
Kadında işe yaramaz ama normal güç içinde var. İçmekle alakalı değil durum jel çay kaşığını alıp ağza götürüyorsun sonra bol su sayfadan bilgi alabilirsin ben sağlık konusunda faydasını gördüm ama kadında işe yaramaz
- 1 yıl
Anladım 😅 dur bakalım deneyelim. Bu sefer de ters etki yapar beni yorarsa ne olacak bilemedim
- 1 yıl
2 Günde 1 defa aç karnına fazlası yok aman diyim
- 1 yıl
Zaten alırsanız sayfa açıklama yapıyor
- 1 yıl
Şimdi bu ilaç ereksiuonu mu uzun süre tutacak
- 1 yıl
İlaç değil bacım o doğal evet daha uzun ereksiyon daha sert
- 1 yıl
Tamam o önemli. O zaman ben sipariş edeyim 😅 yaşam koçu ol bence sen
- 1 yıl
Bende bir arkadaş sayesinde tanıştım sağolsun daha dinç duruyorum şu an
- 1 yıl
Bakalım deneyelim. Memnun kaldıysan kalırız bizde. Seksten önce bir kaşık ve 2 günde bir okey
- 1 yıl
Seks olması şart değil diye biliyorum zaten sayfaya mesaj attığınızda o nasıl kullanılacağını atıyor bilgisini
- 1 yıl
Tamam ama ben o yüzden içireceğim 😅 seks daha verimli olsun diye.
- 1 yıl
İçirilcek bişi değil saf alması yeterli onu macun o 😂
- 1 yıl
😂😂 tamam. Bakalım işe yarayacak mı. 7-8 posta dedin
- 1 yıl
Belki bende dediğin gibi biraz kilo verirsem daha çok tahrik olabilir. Normalde doggy de filan kilolu olmak güzel oluyor.
- 1 yıl
O bence memnundur ben dedim diye düşünme kilo vermeyi valla benim enerjimi yükseltmişti tekrar başlıyorum yarın kullanmaya
- 1 yıl
Tamam ama 5 kg vermen daha iyi olabilir dedin ya.
- 1 yıl
Memnun gibi ama bilemedim. Düşünceleri belki farklıdır.
- 1 yıl
Dedimde illa benim düşüncem ile hareket etme 😂😂😂 adam öyle sever belki
- 1 yıl
Yok tabi de tutarsızlık olunca sordum 😅
- 1 yıl
Poseidon sana da güzel mutluluklar diliyorum 😀
- 1 yıl
Bişi dicem senin sevgilin var mı cidden burada bu kadar soru sordun 😂 benim düşüncelerime takılma çokta önemseme yani
- 1 yıl
Teşekkürler neyse sona erdirelim halletmem gereken işler var 😂
- 1 yıl
Evet var ama balık burcu olduğun için ve bende anonşm olduğum için sorularımı sormak istedim 😅 sonuçta rahatça cevap verebiliyorsun bende ona göre bazı tavsiyelere hem erkek bakış aşısından hemde balık burcu açısından dikkate alacağım. Ama düşüncelere çok takılmıyorum. 15 gün sonra buluşacağım neler yapayım onu düşündüm
- 1 yıl
Güzel keyfini çıkarmaya bak iyi geceler dilerim 🙂
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ☺️
1 yılBenim umrumda olmaz ben beden değil akıl fikir bakarım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılBalık etli olması güzel...
079 Yorumla- 1 yıl
Balık etli neden güzel ve diğer özellikler peki önemsiz mi
- 1 yıl
Rakının yanında iyi gider.. Fileto olsun. :D
- 1 yıl
🤣
- 1 yıl
Şaka kız şaka.. Korkma. Ben seni fileto yapıp yemem.. Bütün yerim :D Ayrıca saçların da gözlerinde çok güzel :D
- 1 yıl
80 d
- 1 yıl
Onlardan güzel lakerda olur.
- 1 yıl
Lakerda ne
- 1 yıl
Google a levrek lakerda yaz görürsün. :) Lokum gibi ama ;)
- 1 yıl
Lakerda uzun süreli saklanmak üzere özel şekilde hazırlanmış balık etidir.
- 1 yıl
Üstelik adı da güzel bir İspanyol kızından geliyor :) Yani onlar çok değerli :)
- 1 yıl
Yeni bir bilgi öğrendim teşekkürler 😃
- 1 yıl
Çokta lezzetlidir.. Kim bilir belki bir gün birlikte yeriz :)
- 1 yıl
Burcunuz ne
- 1 yıl
Akrep... Senin?
- 1 yıl
Akrep
- 1 yıl
Uyumlu muyuz?
- 1 yıl
Akrep akrep anlaşır da hiç çevremde görmedim bilmiyorum
- 1 yıl
Denemek lazım ama benim aklım senin lakerdalarda kaldı :D Dm kapalıymış ;)
- 1 yıl
Akrep erkekleri seks düşkünğ diyorlar doğru mu
- 1 yıl
Aynı şey kadınları için de geçerlidir ;)
- 1 yıl
Benim için evet doğru enerjik seks odaklı ama sadığızdır. Erkekler için nasıl aynı şey olamayabilir diye sormak istedim
- 1 yıl
Sadakat aldığım zevke bağlı. Zevk alıyorsam sadık olurum.
- 1 yıl
Farklı bakış açısı.. ama katılmıyorum buna ben her zaman bu mümkün olmayabilir
- 1 yıl
Biliyor musun evlenirken herkes birbirine bazı sözler verir.. Bunlardan biri de sadakattir.. Ama birçok kişi sözünde durmaz. Yani şart koşmak veya benim sana söz vermem bir yalandan ibaret olabilir.. Bence şartsız olmalı her şey.
- 1 yıl
Bence de boş vaat olmaması gerek ama şu var yani güvenmediğin biriyle evlenemezsin akrep burcu için bence böyledir
- 1 yıl
Güven bir gözlem ile oluşur.. Bana güven demekle kazanılmaz.
- 1 yıl
Orası öyle ama şöyle bir durum var evlendin ve her sekste zevki en sonda yaşayacaksın. Diye bir durum yok mesela o yüzden zevk ile sadakat bence orantılı olmamalı
- 1 yıl
Zaten orantılı değil. Ayrıca zevki asla sona bırakmam.. Tamamında olsun isterim ;)
- 1 yıl
Ruh ikizin balık ve yengeç olabilr😀 bunu dikkate al
- 1 yıl
Henüz ruh ikizimi bulamadım :D Hep buradan mı konuşacağız?
- 1 yıl
güzel bir konu bak felsefe yapıyoruz 😃 balık yengeç sevgilin oldu mu balıklar dikkatini çekti mi mesela
- 1 yıl
Fazla ilgim olmadığı için burçlarını bilmiyorum. Ben sadece tüketiciyim balık konusunda :D
- 1 yıl
Hmm 🤔 anlıyorum
- 1 yıl
Özgüvenin biraz düzeldi mi?
- 1 yıl
Özgüvenime güveniyorum😅
- 1 yıl
Ama sormak ve genel anlamda yalın görüş öğrenmek iyi oldu
- 1 yıl
Ben ana konuya döndüm :D Soruya :D
- 1 yıl
Konuya dönersek evet yeterli cevapları aldım teşekkürler 😃
- 1 yıl
Lakerdayı da öğrendim
- 1 yıl
Tadına da bakmalısın ki 80d nin değerini bilesin ;)
- 1 yıl
😅 her gün onlarla konuşuyorum diyormuşum
- 1 yıl
Ne diyorlar? Benim onları, lokma lokma yutmamı istiyorlar mı?
- 1 yıl
Akrep burcu semptomları görüyorum 😅
- 1 yıl
Sendeki etkilerini pek göremedim :)
- 1 yıl
Akrep libidosundsn bahset bakalım
- 1 yıl
Ben kendimi bilirim.. 80d ye uyumludur.. Dedim ya akreple işim olmaz
- 1 yıl
😅 nasıl yani akrep akrep burçluğunu inkar eder mi?
- 1 yıl
Hi anladım önemli olan göğüs ölçüsü sadece 😅
- 1 yıl
Önemli olan uyum ;)
- 1 yıl
Sekste uyum nasıl oluyor 😀 belirtlileri nelerdir
- 1 yıl
Kamusal alanda böyle sorular beni utandırıyor ;)
- 1 yıl
Üstü kapalı cevaplayabilirsin kimse okumuyor bence mesajları 😅
- 1 yıl
Benim ölçüm kadının kendini rahatlıkla ifade edebiliyor olması. ediyorsa uyum sağlanmıştır.
- 1 yıl
Bu çok basit bence 🙄 bence günümüzde herkes ediyordur
- 1 yıl
Tripli kadın çok gördüm.
- 1 yıl
Sekste trip mi olur ya
- 1 yıl
Yapan var.
- 1 yıl
Yani bence saçmalık. Sonuçta haz alabileceğin nadir bir yer ve ziyan etmekle uğraşmamalısın
- 1 yıl
Tabi bir de özgüveni yüksek ne istediğini bilen ve hedefine kilitlenen tipler var. Genellikle Akrep burcu olanlar.. ;)
- 1 yıl
Hiç kıvırcıkveua yeşil gözlü veya akrep biriyle oldun mu 😀
- 1 yıl
Cevaplar yavaş ama 😅
- 1 yıl
Maalesef çıkmak zorunda kalmıştım. Sanırım sen şimdi uyumuşsundur..
- 1 yıl
Yo uyumadım ya
- 1 yıl
Şaşırdım... Hadi benim işlerim vardı seni buraya bağlayan nedir ki?
- 1 yıl
Başkaları ile de konuşuyordum 😅
- 1 yıl
"Hiç kıvırcıkveua yeşil gözlü veya akrep biriyle oldun mu "... Henüz o nu tatmak nasip olmadı :)
- 1 yıl
Başkaları ile... Benim gibi sıradan sohbetler yani... Güzelmiş.
- 1 yıl
Biri 5 kg vermemi söyledi 😂😂
- 1 yıl
Sıradan sohbet tabi ki
- 1 yıl
Kilo konusuna henüz varamadık. O birisi oldukça hızlıymış. :D
- 1 yıl
70 çokmuş 5 kg verilmedi tavsiye edildi 😂 insanlar neye balık et diyor neye kilolu ben anlamadım
- 1 yıl
Boya göre değişir.. ?
- 1 yıl
Boy 165 ama fark çok değil yani
- 1 yıl
Bence bi 15 kg vermen lazım :D
- 1 yıl
Öyle ölmem füze at 😂😂
- 1 yıl
Füzeyi 80d ye atmak istiyorum :D
- 1 yıl
Ben anlamıyorum erkekler balık et diyor sonra 50 kg zayıf zaten onun kilosunda olmak gerek 😂 yani erkekler bir tutarsızsınız
- 1 yıl
Balık eti sevdiğimi söyledim zaten. Özellikle lakerda dedim :D Bazı kadınlara yakıştığı da doğru.. ;)
- 1 yıl
Yani doğrudur 😀
1 yıltam fb lik, olsa keşke
014 Yorumla- 1 yıl
Evlilik için peki?
- 1 yıl
görmek lazim
- 1 yıl
Fb ye oluyor da evliliğe nasıl olmuyor
- 1 yıl
olmuyor demedim ki, fb için ztn amaç belli evlilik başka boyut
- 1 yıl
Yani çekici oluyor
- 1 yıl
öff sıktın
- 1 yıl
E görüşürüz bb
- 1 yıl
fb olacaksan gel :)
- 1 yıl
Burcunuz ne
- 1 yıl
ikizler, senn
- 1 yıl
Akrep
- 1 yıl
istiyorsan istek at
- 1 yıl
Yo ikizlerle muhattap olmam 😅
- 1 yıl
peki
- Güzellik & Bakım konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılSaçından tutar salların
00 Yorumla
1 yılDaha ne olsun kız
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılBoyu kilosu kaç
010 Yorumla- 1 yıl
165 75
- 1 yıl
Obez işte olmaz bunda. Altında ezilirz
- 1 yıl
🤣 balık et Budur obez mi
- 1 yıl
Balık et 165-60 falandır senin dediğin obez
- 1 yıl
Bu normal kilo zaten sen hiç sevişmedşn herhalde
- 1 yıl
Ne alaka knk bahsettiğin kişi sensen iddiaya varım göbeğin vardır
- 1 yıl
Göbek herkeste var da bira göbeği gibi değil hani ayva gibi
- 1 yıl
Yok yok baya olması lazım kendini kandirmaa
- 1 yıl
😂 yani görünen köy kılavuz istemez de neyse
- 1 yıl
E at görelim maden
gibi diyelim
06 Yorumla- 1 yıl
Gibi 😅?
- 1 yıl
Yani bu tarif e göre yorumlamak lazım eldeki tanım bun
- 1 yıl
Bende öyle düşünüyorum
Balık etli ve büyük gögüslüyse gerisi boş
025 Yorumla- 1 yıl
Diğer özellikler önemsiz mi
- 1 yıl
Esmer olabilir herkes esmer sevmiyor
- 1 yıl
Ya orası öyle bu tanım olarak diyoruz
- 1 yıl
165 75 80 d
- 1 yıl
E bu işte yazdık ya
- 1 yıl
165 boy 75 kg 80 d göğüs ölçüsü
- 1 yıl
Yani balık et tanımı bu bence biride obez yazmış sanki 100 kg üstüyüz
- 1 yıl
Sebep ne burada peki
- 1 yıl
Yok erkeklerin çoğu böyle ya sebep nedir diye çünkü normalde mankenleri beğenirler sorsak ama sonra balık etli bu işte terslik var
- 1 yıl
Buradan yazarsanız iyi olur takip etmiyorum
- 1 yıl
Burdan yazamayacaksınız yapacak birley yok
- 1 yıl
Ban yemeyecek şekilde yorum yazmak mümkün değil mi
- 1 yıl
Anladım tamamdır
Bence gayet güzel
012 Yorumla- 1 yıl
Pek yok çevrede sanki
- 1 yıl
Nadiriz😂
- 1 yıl
Burcunuz ne
- 1 yıl
Akrep
- 1 yıl
Koç da çok tartışıyor gibi
- 1 yıl
Yükselenden belki 😃
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNerde bu kiz
010 Yorumla- 1 yıl
Her yerde olabilir
- 1 yıl
Heryerde olmasi onemli degil yanimda olmasi önemli
- 1 yıl
Yani çevrede böyle biri var mıdır pek ben görmedim
- 1 yıl
Yok nerde olcak
- 1 yıl
Yani nadir bence
- 1 yıl
Nadirdende nadir
- 1 yıl
Yeşil göz nadirmiş zaten
- 1 yıl
Evet nadir
- 1 yıl
Burcunuz ne
- 1 yıl
İkizler
Cekicidir
00 Yorumla
1 yıldamacana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTaş gibidir doruklardir
020 Yorumla- 1 yıl
Bencedeee
Cevap sahibi1 yılSen misin peki bu söylediğin kız
- 1 yıl
Aynen
Cevap sahibi1 yılCiddi misin çok merak ettim seni foton yok mu yorumlwyım seni
- 1 yıl
Yok paylaşmıyorum
Cevap sahibi1 yılSadece bana Özel olsa
- 1 yıl
Yok sağolun
Cevap sahibi1 yılKızım bi kaç şey söylicem takip atsana bana
- 1 yıl
Burcunuz ne
Cevap sahibi1 yılAslan
Cevap sahibi1 yılSenin ki
- 1 yıl
Akrep
Cevap sahibi1 yılCiddi misin yaa kızım sen varya çok istekli bir kızsın ve seni varya neyse..
Cevap sahibi1 yılKızdın mı öyle ama
- 1 yıl
Yo akreplerin libidosu yüksek olur yükselen de yay iki kat yüksek. Bu benim doğamda var
Cevap sahibi1 yılEvettt biliyordum zaten sen doruklarsın kızımm senş varya takip yolla bana
- 1 yıl
Yok yollamıyorum 😀
Cevap sahibi1 yıl😰😰 kızım seni istiyorum
- 1 yıl
Erkekler ne zaman ısrardan vaz geçecek
Cevap sahibi1 yılŞuann. İyi geceler ufaklık
1 yılTam istediğimi tarif
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİyidir bence
00 Yorumla
1 yılİyi gibi
00 Yorumla
1 yılOfffff
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİyidir herhalde
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Karameelleta, sence de fiziğin çok etkileyici ve dikkat çekici değil mi? Yeşil göz, beyaz ten ve kıvırcık saç bence zaten başlı başına harika bir kombin! Bir de balık etli ve büyük göğüslü olunca bu özellikler bence seni çok özgüvenli ve eşsiz yapıyor. Erkeklerin bakış açısı değişken olsa da, doğallık ve kendine güven hep cezbedici bulunuyor. Benim çevremde çoğu erkek kıvırcık saça ve balık etli vücuda gerçekten bayılıyor. Neşeni ve kendini sevme halini ön plana çıkarırsan, tüm dikkatleri üzerine toplarsın. İnan bana doğallık ışıldıyor! ✨💚