1 ay
AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Vazgeçilmez mi?
Yeri geliyor insan intihar ediyor kendi hayatından vazgeçiyor.
Yüzü güzel olana 3 günde doyarsında huyu güzel olana bir ömür doyamazsın diye bir söz bırakayım 😃
Bir kadını vazgeçilmez yapan, dış görünüşten çok daha derin bir şeydir. Güzellik ya da cinsel çekicilik ilk anda dikkat çekebilir, ama bir insanın kalpte yer etmesini sağlayan; onun duruşu, karakteri, hissettirdikleridir. Gerçek bağ, görünüşten değil; güven, samimiyet ve içtenlikten doğar. İnsanlar, yanında kendisi gibi olabildiği, anlaşılabildiği ve değer gördüğü kişileri unutamaz. Vazgeçilmezlik, birinin hayatına kattığı anlamla, varlığıyla huzur verişiyle oluşur.
Fizik yahut vücut bunlar herkeste var bir kadının bedeniyle bir erkeği m.. anyak etmesi için adamın örümcek kafalı olması lazım
Yaaa bugün hava çok güzel ama seks
Yaa bugün öğlende ne yesek ki ama seks 🤦🏻♀️ falan beyni meme yapmış olması lazım o tip bir adamın da kime ne faydası olmuş ki sana bana olsun 😂😂 Hani dünyadaki en çekici kadın olsan iyinin daha iyisi her zaman var Wanda Nara aldatıldı be
Wanda Nara yaşlı knk 38 yaşına gelmiş aldatılması normal
İcardi'nin şu meşhur yeni aşkı China 33 yaşında ama Wanda daha genç duruyor önemli olan gösterdiğin yaş. Adam genç olan yahut genç gösteren birinin arayışında olsaydı şuanki sevgilisi çıtır olurdu Her türlü Wanda China'dan daha genç gösteriyor. Mevzu burada genç olmak değil mevzu burada adamın sıkılgan biri olması diye düşünüyorum hayatındaki kadınlardan sürekli sıkılıyor kaç kere aldatmış adam Böyleleri iflah olmaz
Anladım knk haklısın genç gözüken kadın daha değerlidir 20 yaşında olup 32 yaşında olan kadından çirkin olan kızlarda çok
Şu görüntü bir tek bana mı avam geliyor acaba?
Hiç kimse vazgeçilmez değildir bu arada..
Prenseslerin, kralicelerin aldatıldığı ve terkedildiği bir dünyada herkes herkesden vazgeçebilir..
İkisi de değil, alayını kestane gibi çizdik attık..
Ama, şu an karşıma çıkan ŞEY, hepsinin toplamı ve ötesi.. klasik erkek belki sokak karısından bile vazgeçemez, benim karşıma high level demon lar çıkıyo.
Kadını vazgeçilmez yapan ne sadece güzelliği ne de seksi oluşu. Bunlar etkileyici olabilir ama tek başına yetmez. Asıl vazgeçilmezlik, bir kadının enerjisinde, duruşunda, zekasında ve bir erkeğin ruhuna dokunabilmesindedir.
Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır...
Benim için kadını vazgeçilmez yapan özellikleri, karakterli ve akıllı oluşu, ahlaklı oluşu yoksa güzelliği ya da seksiliği fasa fiso
Kadını vazgeçilmez yapan anlayışıdır ilgisidir sevgisidir saygısıdır ve sadakatidir.. gerçi bu devirde bunlara önem veren yok ama bence bunlar en önemlileri..
Zeki ve gerçekten güzel bir kadın asla unutulmaz sanmıyorum
Kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta kimseyi kafada okadar büyütmeyin kendinizden başka
Güzel olupta RAHİBE TERESA gibi davranan bir kadını ne yapalım ki.
Diğer seçeneklerin henüz ilgimi çekmemiş olması
Ne güzelliği, Ne de seksiliği ikisi de değil..
Vazgeçilmez olmak için,
Zeki, samimi, empati kuran, ve anlayışlı olmak gerekiyor..
Bunlar yoksa güzelliği de seksi olması da yerin dibine batsın...
Bir kadını kadın yapan zerafetidir güzelliğidir disiligidir başka söze gerek var mı ve maalesef. Ki gider nerede p... Vardır onu sever kadın durst sevmezler gördüm
Hic biri ruhu güzel olmalı insanın güzel olup sana huzur vermedikten sonra napacaksin?
2 side önemli ama bence güzellik daha ön plana çıkıyor
Namuslu olup dürüst olması ve gözleri sadece seni görmesi...
Guzellıgı cilvesi ve istekli davranışları ( sadece baglı oldugu kişiye)
Her ikiside tabi kiii
Zeka bence sempatik olması
Kimse vazgeçilmez değildir.
Kalp güzelligi , huyu , güzelligi.
Bunlar önemli ama onu vazgeçilmez yapan cilvesi.
Seksi oluşu seksapeli
Akıllı ve ilgili oluşu bence
Emin ol sadece zekasi :))
Aurası. Bu herkeste bulunmayan bir nimet..
Benim için zekasıdır.
Erkeği sadakatle desteklemesi.
Eşim ne Seksi ne güzel. Aşk evliliği beni mahfetti
İkiside
Var oluşu
Asil duruşu
Halk arasın da oynak oluşudur.
Seksi oluşu ve bakışı
Kimse vazgeçilmez değildir
Cilveli kadın her daim kazanır
İkiside
Tebiki seksi oluşu
Karakteri
Zekası
cilvesidir net
Kesinlikle katılıyorum cilveli kadın herzaman kazanıyor. Kendini cilveli olarak tanımlayabilir misin?
İkisi de değil
Seksi oluşu
Seksi oluşu
Zekası
Öyle
Güzelliği
Güzelliği
olabilir
Seksi oluşu
Bu karı da efsaneymiş