Bana itici gelmiyor, erkeğin de elinin damarlısı makbuldür.. en sevdiğimmm harikaa 😋

Bana itici gelmiyor, erkeğin de elinin damarlısı makbuldür.. en sevdiğimmm harikaa 😋

Beğendiğim bir durumdur itici değil aksine estetik harikası olarak görüyorum. Erkeklerin genel olarak sürekli fotoğraf istemesi de bu yüzden diye düşünüyorum kendim için düşündüğüm de kadınlar estetik olaraktan görsel bir şölen baktıkça zevk alıyorum...
Bir şeyi tek referans hâline getirmen, onun varlığının diğer tüm ölçütler ile hizalanacağı hâline gelmez. Gerçeği, hayalden daha değerli kılan ne? Hayalin verdiklerini gerçek verebilir mi? Bana kalırsa, ayırt etmek seçim yapmaktan çok, kullanmak olmalı. O ayırt etmede bambaşka bir dünya çıkarabiliyorsan ne güzel.
Tek elim fotoğrafta ki gibi diğeri bu kadar belli değil ama var kaldı ki bilinçli bir şekilde özel olarak yapmadım ergenlik itibariyle belli oldu ne yapabilirim ki elimde olmayan bir şey sonuçta normal hiç kafama bile takılmıyor eğer bunu itici bulan varsa o normal değil bence...
Neden itici gelsin ki? Aksine, bence o kişinin çok çalışkan biri olduğunu gösterir. Bu da çok çekici gelir bana.
Bir de bunu dert eden insanımsılar var mı gerçekten? Demek sağ elimin üstünde çatallanan damarımı görseler mideleri bulanacak herhalde...
Genelde yaşı 30'a yakın veya üstü kadınlarda gördüğüm bir şey. Yok dert edilecek bir şey değil ben kadının kolunda kıl gördüm mü sevmem mesela :)
Cevap
37Cevap
Nötr benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
Benim için sorun olmaz gadası

Erkek olarak benim elim senin elinden çok daha güzel 😂😅🤣🤣 inşaat işlerinde mi çalışıyorsun ne yapıyorsun?
Not; Şaka yapıyorum alınmayın lütfen
Elin güzel ama aşırı kadınsı bir el, erkek eli azıcık kalın olmalı
@ruyasss Tırnak uzatırsam tam Kadın Eli gibi olur ayrıca tırnaktan nefret ediyorum o yüzden uzatmam =)) @isabella181919 fotoda kıllar pek belli olmuyor. Elimi öpecek kadar yaklaşınca erkek Eli olduğu çok belli. Öperken anlamasan bile alnına götürürken kesin anlarsın.
Ee kıl herkesin elinde var biz alıyoruz onları siejdjsh pekii 🤣
@isabella181919 Bende motora bakim yaptıktan sonraki elimin yağ, kir, pas içindeki halini çekip atmadım zaten 😂😅🤣 ama tırnak uzatıp kılları alıp O şekilde de olmaz. Sonuçta XX değil XY kromozomu taşıyorum.
Elinin damarına kadar takılacak insanlar bence bir aynaya bakıp ve kendi durumlarına baksınlar haha
Belki gencken itici durmazda 35 den sonra duryor ya
Deride buruşuyordur ondan
Bu doğal birşeydir bunun için rahatsız olmam erkeklerde ise dediğin gibi çekici olabiliyor ama çok aşırı olması bana göre değil sanırım 😄
Yaradılış gereği olan bir şey yani itici de görünmüyor açıkçası
Evet ☺️
Tabiki hayır ne alaka öyle diyenler kendilerine aynada baksınlar bir zahmet insanın yur gindekiler önemli
Benimde damarlı ama çok değil. Bir kadın için belirgin ama. Ama ben seviyorum.
Bilakis çok güzel etkileyici ve kışkırtıcı buluyorum
İtici değil ama el kemiklerinin zayıf olduğunu gösterir.
insan anatomisi bu itici gelecek bir durum yok.
Olabilir damar görünmüyorsa zaten kilodandir o o yüzden çekici
Benlik sorun yok erkekteki damarla ilgiliyim :))
Kadın eli ne şekilde olursa olsun itici olmaz narindir o
Eli güzelse damarlı olması önemli değil çirkinleştirmez
Kadından kadına göre değişen bir durum ama kadınların neresi itici ki? Gerçekten hepsi ayrı güzel ve kusursuz varlıklar. İyi ki varlar.
İtici diyenler cevaplasın hadii 🤐
Şeye benziyor cukunun damarlı olması gibi tövbe estağfurullah
Erkeklere yakışıyor kadınlarda ben de sevmem ama benim ellerimde de belli oluyor
Yok itici değilde damarlı olup ojeli olması itici.
Benim ellerim de damarlar görünür yeşil yeşil 😂😂severim ben itici bulmadım hiç
Yoo neden itici olsun ki Allah onu da öyle yaratmış...
Yani damar dışında rahatsız olacak bir çok şey var ahshs
Benim elim damarlı değil ama hepimizde damar var neden itici oluyor ki 🤔
Bazılarında güzel bazılarında çirkin duruyor
Dikkat etmiyorum ben ama erkekler dikkat ediyordur
Zayıflıktan mi spordan mi ama bu acaba. Ben bikere kadınin ayağını görüp korkmuştum🤦🏻♀️
bu benim elim tüm damarlarım belirgin ve benimle hep dalga geçtiler ceset misin ölü müsün vitaminsiz misin bu ne biçim el diye
Hayır neden itici olsun
olmuyor ama zevk meselesi tabi bazı kişilere göre erkeksi his uyandırdıgı için hoşlanmayabiliyor.
Itici değil. Erkeklerin övünecek bir şeyleri kalmıyor artık fazla
Bildiğim kadarıyla damarlıyı sadece kadınlar seviyor
Bu durumu sorun eden oluyor mu gerçekten
1 2 kişiden duymuştum, oluyor ya
Valla ya 😅
Orasını bilemem insanlar değişikkk 😂😅
O ne alaka. 🙄
Hayır tam aksine ayrı bir çekicilik katar
Bence normal
Bence erkekler sevmez. Ben severim
Damar fetish olanlar var tam aksıne
Benim eller damar damar yandık desene😂😂