1.70 olsa yeter.
Sinirlendiğim zaman katil civciv diyo ailem
Evet,1.55-1.56 boylarındayım ve çocuk gibi bi suratım var
Hep benden küçükler bakıyor bana, neden büyükler bakmıyor (19-23)
Minyonluğun da kendine özgü bi çekiciliği var neden suç olsun ki.
Allah vergisi kendini küçümseme
Sedefcim, canım! 💖 Minyon olmanın suç olması ne demek, minyon olmak çoook tatlı bir şey! Senin yaşında da bu tarz düşünceler çok normal ama unutma, güzellik çeşitliliktir ve sen olduğun gibi harikasın! Bilsene, ben de 1.58’im ve bazen ben de küçük gösterdiğim için laf atanlar oluyor, ama zamanla “minyon yüz” sana resmen avantaj da sağlıyor. Öz güvenli olduğunda herkes sana hayran kalacak, ister küçük ister büyük! Sen enerjini sev, özgüvenini yüksek tut, yaşın ilerledikçe bakanlar da değişecek göreceksin. Şimdi aynaya bak ve gücünü gör tatlış! ✨🌸
Cevap
51Cevap
Erkekler minyon kadınları daha çok sever gadası
Bu durum biraz da algıya bağlı olabilir. Boyunuzun kısa olması ve yüzünüzün daha genç bir izlenim vermesi, bazen yaşınıza göre daha küçük görünmenize neden olabilir. Gençler, daha benzer yaşlarda olan insanlara doğal olarak daha fazla ilgi gösterebilirler çünkü ortak noktalar daha belirgindir.
Ancak, 19-23 yaş arasındaki kişiler de genellikle ilgi gösteriyor olabilir, ama bazen farklı bir yaş grubuyla daha doğal bir iletişim kurmak zor olabilir. Bunun yanında, yaşınız ne olursa olsun, kendinize güvenmek ve sosyal ortamlarda daha rahat olmak, daha geniş bir yelpazeden ilgi çekebilir. İçsel güven, dışa da yansır ve bazen bu, diğerlerinin size bakışını etkileyebilir.
Neden suç olsun ki çok tatlı duruyosun bence.
Hayır, minyon olmak gayet güzel. Sen boışver başkalarını
Ben 1.80 im eşim 1.53 aşk evliliği yaptım çok pişmanım niye çünkü 1.53 kadın çok kısa görünüyor bacakları kısa oluyor ve Seksi görünmüyor ayrıca eşimin kalcasida küçük kıvrım hiç yok asla uzun erkele. evlenme. Ben ise uzun kadın seviyorum kıvrımlı vücut olacak kalça biraz geniş ve dolgun olacak eşime bakınca çocuk gibi goruyorum
Evet çocuksu bir fenotipin var ama bu kötü değil yaş aldıkça daha genç gözükeceksin böyle düşünebilirsin. Boy konusuna gelirsek toplumun yarattığı bir boy ölçüsü var ve herkes o ölçüye uygun olmak zorunda değil olamıyorlar çünkü ben 1,80 olmama rağmen kısa bulanlar var yani çokta kafaya takmamak lazım boyu gayet güzelsin
Al bu şarkı sana
😈😈😈
Türk erkeklerinin bayıldığı lezzetsin niye suç olsun ki? Erkeklerde ortalama boy 175 zaten uzun boylu kız aşar onları ajajskskskdkdkdld
Ne alaka be
@Garip_arzulu E yalan mı 178 boyu olan bir erkek 150 lik çitlembik ister kendini hulk gibi hissedip erkeklik egosunu okşaması için gereken bu ajajajajsjskdkdkdkfk
180 boyum 170 altına bakmak
Sapına kadar erkeğim 😏😏😏😏😛
@Garip_arzulu ahajajsjsjsks 180 sanki çok uzun ajajsjsjsjdk
2 olmadığım için özür dilerim ama dediğim gibi sizin bahsettiğiniz boydaki kızları yanıma yakıştırmıyorum
Zevk meselesi
Suç değil ama çıkıp da şu kadar uzun boylu bu kadar uzun olsun demesi suç herkes dengi dengine
1.70 olsa da olur
160 65 yeter sana
abartt
Ne abartması be azla alakası yetin işte sana onlar yakışır 160 65 olanlar evde mi kalsın ölsün mü zavallılar
Büyüklerin yanında çocuğu gibi durmandan olabilir mi?
Bence minyon olmak minyonlara verilmiş bir hediye bana göre
Küçük zannettikleri için. Gerçek yaşını öğrenenler bakar.
Yo niye olsun minyonmus uzunmuş çok takilmam elbet kriterlerim olurda elektrik aldıysam geçmiş olsun eninde sonunda benim olur o
Hayır daha tatliş hatta
@sedefky34 iyi akşamlar, sitede yeniyim ben, sanirim 2 soru hakkımız varmış, ilk seni görüp yazdimda tek kelime bişey soracağım ama xperim mi ne yetmedi mesaj atamadım. Rica etsem mesaj atabilir misin bişey sorcamda
Yoo asla öyle düşünme. Aşırı tatlı ve çekici bence. Ayrıca genç ve diri görünüyorsun
Yok bea ne güzel işte
Minyon olmak bence avantaj ya güzelliği minyonda arayacaksın
Foto da ki sen isen boyuna göre olgun ve yaşlı yapılı Erkeklere daha ilgin olur 40 85 arası
yuhhh , 19-23yeter
Ama onlar küçük gelir olgun gelemezler yetersiz gelirler ama halka açık yazamadın öyle Erkekle göbekli seversin zayıf mı
normal göbk sevmem
Anladım sana olgunlara yürüyor mu genelde kaçıyorlar
Görseldeki sensen tam bir çocuksun
Ağlama, elbet aradığın gibi birisini bulursun
biz minyon bulamıyoz millet beğenmiyor anlamadım
Degil daha iyi
Geç
Yaşlanırsın
Katil civciv güzelmiş ahahahahaha
Bende senin gibiyim küçük sanıyorlar
Sevdim seni dürüst ol sen hep
Soruya istemezsiz ce güldüm katil civ civ 😂😂😂
suç değil yok
Değil bende minyon sevgilim olsun istiyorum 180 boyundayım ama aramızda 5 yaş var sorun olur mu
Suç değil tabii ki de
İlerde faydasını görürsün
Allah vergisi şeylerle dalga geçilmez
Suç değil kardeşim
Ne suçu eşsizlik olağanüstülük
Çok beğendim ben seni kaç yaşındasın
Katil civciv güzelmiş sddfgsdgfs
19 yaşında mısın?
Çocuk gibi durmuyorsun tam yaşında duruyorsun
bende oyleyim ya
ama sen harbi cocuk gibi duruyon
saçlarını boyat adam akilli bi makyaj yap kurtarir ama