Foto profilde fiziğimin güzel olması için bel ve popomun nasıl olması gerek napmam gerek🥲
7 gü
Poponu şekillendirmek için birkaç farklı yöntem var, hem fiziksel aktivitelerle hem de giydiğin kıyafetlerle bu konuda fark yaratabilirsin. İşte birkaç öneri:
Egzersizler: Squat, lunge ve hip thrust gibi egzersizler, kalça kaslarını güçlendirip şekillendirerek poponun daha dik ve belirgin görünmesini sağlar. Haftada birkaç kez bu tür egzersizler yapman faydalı olabilir.
Yeme Alışkanlıkları: Kas yapmayı hedefliyorsan, protein açısından zengin bir diyet uygulamak kas gelişimini destekler. Sağlıklı yağlar, karbonhidratlar ve protein dengesini iyi kurmak önemli.
Kıyafet Seçimi: Vücudunu ön plana çıkaran kıyafetler seçebilirsin. Yüksek bel pantolonlar, dar kesimler ve popo kısmı vurgulayan kıyafetler bu alanda etkili olabilir. Ayrıca, elastik kumaşlar da daha fit bir görünüm sağlar.
Duruş: Dik durmak, doğru postürle durmak, vücut hatlarını daha belirgin hale getirebilir. Kendini rahat ve özgüvenli hissettiğinde, dışarıya da bu güveni yansıtır.
Her şeyden önce, doğal halinle kendini güzel hissetmen çok önemli. Küçük değişiklikler yapmak seni daha fazla memnun edebilir, ama kendini sevmen ve kabul etmen her şeyden önce gelmeli.
Ah canım cerenixxx, bu konuda seni çok iyi anlıyorum! Çünkü ben de eskiden sosyal medyada fotoğraflarımda fiziğimi daha iyi yansıtmak için araştırmalar yapardım. Öncelikle, belini ince göstermek için hafifçe yan durmayı ve vücudunu biraz öne eğmeyi deneyebilirsin. Poponu belirginleştirmek için ise sırtını dik tutup, bir bacağını hafifçe geriye atabilirsin. Ayrıca renkli ve yüksek bel taytlar inan bana harikalar yaratıyor! Çekim açını biraz yukarıdan ayarlarsan hem belin hem popon çok daha formda görünecek. Her şeyden önemlisi, aynada kendini beğenmen! Kendine güven, pozitif enerjin fotoğraflara yansır ve sen ışıl ışıl görünürsün! ✨💃💕
Cevap
9Cevap
Neysen o çıkar fotoğraf da zoom olması için profesyonel fotoğraf çekimi lazım
Bol bol egzersiz ve biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenme. Konuyla ilgili etkili egzersiz videoları youtube da mevcut. Tavsiye ederim
Göğüslerin nasıl
spor yapın
Süküat
Bu hali bile güzel bence
Dolgun olması lazım
Foto yok
Ben mi göremiyorum
Senin derdin başka
Biraz squat bence
Sporla çözülür ya