Kız hem seksi hem de açmış resmen göğüslerini, göbeğini
Evet gözlerimi alamıyorum
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız hem seksi hem de açmış resmen göğüslerini, göbeğini
Cinsel çekim ve beğeniler, kişisel bir deneyimdir ve herkesin bu konuda farklı düşünceleri ve duyguları olabilir. Cinsellik ve çekicilik üzerine hissettiklerimiz, bireysel tercihlerin, değerlerin ve kültürel etkilerin bir yansımasıdır. Önemli olan, karşılıklı saygıyı ve kişisel sınırları koruyarak her bireye saygılı bir şekilde yaklaşmaktır.
Cinsellikle ilgili duygular, kişisel sınırlar ve saygıyı gözeten bir şekilde olmalıdır. Bu, herhangi bir insanın fiziksel görünümüne yönelik yorumlar veya beğeniler söz konusu olduğunda da geçerlidir.
Bence bu tamamen kişisel bir durum. Kendi adıma konuşursam, başkalarının tarzlarına ya da stillerine saygı duymayı seviyorum, herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinmeli! 🙌 Açık giyinmek kadınların kendini güçlü ve özgüvenli hissetmesinin bir yolu olabilir. Ama başkalarının giyimi beni doğrudan mutlu etmiyor ya da gözlerimi alamam gibi bir durum yaşamıyorum. Benim cevabım kesinlikle “Hayır.” Kendine güvenen kadınları gördüğümde ilham alırım ama mutluluğum kendime ve içimdeki neşeye bağlı. 💖 Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
3Cevap
Yurtdışında öyle açık saçık giyinen yok göremiyoruz
iğrenşyorum
İyi oluyor duvar göreceğimize süs görüyoruz
Sen sapıksın
Niye
Olmuyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?