9 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 7 gü
Evet doğallık kadını her zaman güzel kılar bence. Çünkü insan en çok kendisi gibi olduğunda parlıyor. Makyajsız bir yüz, dağınık bir saç, içten bir kahkaha. Bunlar sahici ve sıcak geliyor. Yapmacıklık değilde samimiyet yakışıyor insana. Doğallık bir şeyleri gizlemeye çalışmadan var olabilmektir. Bu da hem çekici hemde güçlü bir şey. Kendine güvenen ve olduğu gibi duran bir kadın her zaman güzeldir bence.💖
12 Yorumla- 7 gü
Kesinlikle 🙃
- 7 gü
🙂
En İyi Cevaplar
- 7 gü
Doğallık, bir kişinin dış görünüşünü güzelleştirebilir, ancak güzellik çok daha geniş bir kavramdır ve yalnızca fiziksel özelliklerle sınırlı değildir. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Bazı insanlar doğal bir görünümün zarif ve çekici olduğunu düşünürken, diğerleri makyaj, stil ve estetik dokunuşlarla daha dikkat çekici bir görünüm elde etmeyi tercih edebilir.
Doğallık, bir kişinin kendine olan güvenini yansıtabilir, bu da genellikle daha çekici bir özellik olarak algılanır. Kendi doğal halinize güvenmek, başkalarına da hoş bir izlenim bırakabilir. Ancak, her kadının (ya da kişinin) güzellik anlayışı farklıdır ve bazen makyaj ve stilize olmak da bir kadının kendini daha iyi hissetmesini sağlayabilir. Önemli olan, ne olursa olsun kişinin kendini rahat ve özgür hissetmesidir.
Sonuç olarak, doğallık bir seçenektir ve her kadın kendi tarzını ve tercihlerini belirler. En önemli şey, kişinin içsel ve dışsal bütünlüğünü hissetmesidir. Güzellik dışarıdan değil, içten gelir.
15 Yorumla- 7 gü
Aynen
- 7 gü
eig için teşekkürler
- 7 gü
Rica ederim
- 7 gü
@cglakinin ne alaka
Yapay Zeka Cevapladı
Bence doğallık, her zaman birini farklı ve samimi kılar ama güzellik tamamen göreceli! 😊 Özellikle bir kadın kendini doğal haliyle rahat hissediyorsa, bu onun ışığını ortaya çıkarır. Zaten doğallık demek; abartılı makyajdan uzak, kendini olduğu gibi sevmek ve öz güvenli olmak demek. Ama bazen küçük dokunuşlarla kişinin enerjisi de artabiliyor. Sonuçta güzellik; sadece dış görünüş değil, insanın içini yansıtma şeklidir. Erkekler için de kadınlar için de önemli olan bence içten gelen o samimiyet ve öz güven! 💫 Sen de ne tarzı sevdiğini hissettirerek o doğallığı kendince yorumlayabilirsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
39Cevap
- 9 gü
Evet doğal kızlar her zaman daha iyi söylememize rağmen yinede estetik yaptırıyorlar sonra niye kimse bakmıyor hep cinsellik için yaklaşıyorlar derler birde küçüklere ilgi artma sebebi hep estetikten doğallık kayboluyor ve estetik yaşı 17 ye inmiş herkes cinsellik peşinde kimse ciddi düşünmüyor artık aşk cinsellik olmuş güzellik estetik ve çıplaklık olmuş sonra niye evlilik olmuyor evlenende niye boşanıyor estetik ve cinsellik çok çok önemseniyor günümüzde kimse artık bekarete önem vermiyor bekareti olanlarda her haltı yapmış sadece zar duruyor bir şey yapmamış olanda kendisinin çıplak halini herkese göstermiş oluyor çok kişiyle konuşuyor sonra erkekler şöyle erkekler böyle kendileri gidip pislik erkek seviyorlar sonra kadına şiddet niye bitmiyor efendi seven yok olsa kadına şiddet olmazdı şiddet seviyorlar
41 Yorumla- 9 gü
Çok haklısın
Doğallık aslında bazı insanlarda çok anlam değiştiren bir şey kimisi doğallığı makyajsız olmak sanıyor ancak kendine bakım yapmıyor ve ben doğalım diye ortada geziniyor. Kimisi ise makyajını yapmaz ama bakımını aksatmadan doğal duruyor.
Benim için doğallık sadece güzellikten ibaret değil olduğu gibi kendini yansıtan kişilikten kişiliğe bürünmeyen öte yandan ise yüzünde hiçbir işlem olmayan ama bakımını da hiçbir zaman aksatmayan kadın doğaldır ve bu doğallık her kadını güzel kılar.21 Yorumla- 7 gü
Haklısın
- 7 gü
Doğal görünümlü makyajı gerçekten doğal zanneden erkekler "evet abi doğal kız daha iyidir "yazmışlar 😅 hemcinslerime sesleniyorum bunları dinleyip de makyajsız gezmeyin hasta mısın ne oldu diye sorup delirtirler sizi
11 Yorumla- 7 gü
Hem makyaj yapın hem doğal gezin
- 7 gü
Hayır. Doğal demek 'insan eli değmemiş' demek. Bacaklarındaki kılları almamış, hayatında cilt bakımı yapmamış bir kadını kaç kişi güzel bulur sahiden? Doğallık seviyorum diyenler, ne söylediklerinin bilincinde değiller her zamanki gibi.
11 Yorumla- 7 gü
🙃
- 7 gü
Dogal olmak iyidir. Gercek gorunur ama hafif makyaj daha iyi gosterir. Tabii makyaj kadinlarin ozguvenlerinin tavan yapmasina yarar. Sade disari adim atmayan çok :) erkekler de yapmalı, daha ilgi çekeriz 🤣
12 Yorumla- 7 gü
Dimi ya
- 7 gü
Di gadasını aldığım :)
- 9 gü
Doğallık diyorsun fotoğrafta doğal tek sey duvad
41 Yorumla- 9 gü
Olduğu kadar artık
- 9 gü
Doğal hafif makyaj yapmış biraz salaş ve paspal giyimi olanları beğeniyorum insanların içinden geldiği gibi doğal davranması hoşuma gidiyor
21 Yorumla- 9 gü
Doğallık o zaten
- 9 gü
Gadası senin şu görseller beni bitiriyor hep iri kıyım 🤣🤭
31 Yorumla- 9 gü
Dolgun hatları seviyorum 🙈
- 6 gü
Doğallıktan kasıt artık estetiksiz, dolgusuz demek. Kesinle farklı kılar diğerlerinden. Artık tüm kadınlar birbirine benzemeye başladı
11 Yorumla- 6 gü
Doğru
- 7 gü
Evet doğal olmak her zaman kadını güzel kılar doğal güzellik daha iyidir makyaj yapınca her kadın güzel olur zaten
11 Yorumla- 7 gü
Haklısın
Evet doğallık çok önemli de fotoğrafta boyut algısı ters takla atmış kadının bacaklar Koltuk kadar olmuş yapay zeka niye böyle
11 Yorumla- 9 gü
Fena sayılmaz
- 7 gü
Bu resimdeki doğal kadın mı şimdi? :D Güldürme beni lütfen.
21 Yorumla- 7 gü
Bakış açısı lütfen
Bunu yapay zeka mı yapıyor? Nerden yapıyor, erkek için de yapıyor mu acaba?
22 Yorumla- 7 gü
Hepsi güzel
- 9 gü
Evet doğallık ama ufak dokunuşlar makyajla desteklenilir
12 Yorumla- 9 gü
Kesinlikle ama abartıdan uzak
- 9 gü
Tabi kii
- 9 gü
Kesinlikle, bir kadının en güzel hali doğal halidir
12 Yorumla- 9 gü
Aynen canım
- 9 gü
👍👍🤗🌱🌷
- 9 gü
Bugünkü güzellik algısı belirli bir kalıba koyulmuş insan türüne dayanıyor.
Oysa doğal güzellik fıtri ve ruha kadar dayanan bir güzellik algısıdır.31 Yorumla- 9 gü
maalesef
Kesinlikle evet bir ton makyaj yerine doğal olun elinde sonunda sizinle evlenirse şayet sizi makyajsız gördüğünüzde en azından beğensin diyelim makyajlı okuduğunuzda hep makyajsız gördüklerinde bu kim diyebilirler yani
11 Yorumla- 9 gü
Kesinlikle
Neye göre doğal olmak? Artık doğal az insan var bence bizlerin yani doğal kadınların müzeye saklanması ve değerlendirilmesi lazım son türevler olarak.
32 Yorumla- 9 gü
Aşırı makyajdan uzak
- 9 gü
Kadının en güzel hâli doğal hâli dir makyaj sürdü mü domuzlar a benzer 🤣ah kadınlar Allah sizi güzel yaratmış yine kendini beyenmiyorsunuz
31 Yorumla- 9 gü
Az makyaj sürmeli
Bence kadının en güzel hali makyajsız halidir. Estetikli ve çok makyaj yapan kızlardan fazla hoşlanmıyorum şahsen
21 Yorumla- 9 gü
Haklısın
Kadınlar doğal olarak güzel olsalardı güzellik merkezleri dolup taşmazdı 😂
31 Yorumla- 9 gü
Hahaha sende haklısın
Doğallık diyen alenen yalan söylüyor hepsi bi Instagram da takip ettiklerine bi baksınlar (erkolar)
12 Yorumla- 7 gü
Sende haklısın
Tabiki hafif maksaj yeterli fazlası aşırı itici oluyor ve neden yapıyorlar cidden anlamıyorum.
21 Yorumla- 9 gü
Kesinlikle
Ama yapmayın lütfen gece gece uykularımı kaçırıyorsunuz gadasını sevdiğim
22 Yorumla- 9 gü
bir şey olmaz
Bıkmadın prnocu tipli kadınları görsel olarak kullanmaktan
110 Yorumla- 7 gü
Nesi varmış
- 7 gü
Hep böyle görseller
- 7 gü
Yemiş gibi yap
- 7 gü
Sen yine de yapmaya çalış
- 7 gü
Yapacak bir şey yok o zaman
Öyle diyorsunuz ama hep full makyajlı kızlara bakıyorsunuz
12 Yorumla- 7 gü
Yanlışın var hepsine bakarız
Doğal ve kendini geliştirmeye odaklı bir kadın her zaman güzeldir.
11 Yorumla- 7 gü
Kesinlikle
- 7 gü
Doğal diyen erkeklere inanmayın genelde 1 kilo makyajlı kadınların arkasından ayrılmazlar
12 Yorumla- 7 gü
Haklısın
- 7 gü
Öyleyim genelde
- 9 gü
Doğallık iyi hoş ama küçük dokunuşlar illa gerekiyor bence.
11 Yorumla- 9 gü
Elbette önemli olan abartıdan uzak durmak
Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet kadının doğalı süper olur
21 Yorumla- 9 gü
Kesinlikle
- 9 gü
Doğal olmak bence bir adım öndedir
21 Yorumla- 9 gü
Bencede
- 9 gü
kusura bakma da böyle doğallığın @mına koyim.
24 Yorumla- 9 gü
O neden
- 9 gü
Bu kadın 13 yaşında p*rno filmde oynamıştır😂
- 9 gü
Büyük ihtimalle vardır öyle şeyleri
- 9 gü
🤣
- 9 gü
Naturel güzellik her zaman öndedir
22 Yorumla- 9 gü
Doğal güzellikleri seviyorum, güzel gülüşler, sempatiklik, doğal hatlar, abartı makyaja boyanmadan olan görünüm, bunların hepsi en üst seviyedir benim için hani insanın kalbinin güzelliği dışına vurmuş derlerya o hesap birazda
- 9 gü
Aynen öyle
- 7 gü
Her zamN değil
13 Yorumla- 7 gü
İlla ki
- 7 gü
Makyajsız halini. gördüğüm KScanlar olmuştu da, siteye ara vermiştim bi hsfta falan :)
- 6 gü
Kimisi çok bakımsız
Bence her kadını degıl
11 Yorumla- 7 gü
Bakımlı kadını diyelim
Kadınlar hep güzeldir..
11 Yorumla- 7 gü
Ona ne şüphe
- 7 gü
Kimse bıyıklı kızları sevmiyor
11 Yorumla- 7 gü
Sevmez
- 9 gü
Kıllı olmak dahilse evet
11 Yorumla- 9 gü
Yok canım 😅
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görseldeki doğal değil , biraz basit sankii
11 Yorumla- 9 gü
Birazcık
- 9 gü
Senin de seçtiğin fotoğraflar bi tuhaf arkadaşım.
33 Yorumla- 9 gü
Cinsel sorularda ki fotoğraflar normal benimkiler mi tuhaf
- 9 gü
Onlar zaten aptalca. Ama senin bir çizgin varken onlara oranla, hoş değil.
- 9 gü
Her zaman sormuyorum
Kesinlikle. Doğallık tüm kadınlara çok yakışır
21 Yorumla- 7 gü
Bencede
- 9 gü
Alınmamış kıllar gibi mi onlar da doğal sonuçta
23 Yorumla- 9 gü
O kadar da değil 🙃
- 8 gü
Ama işte doğal o oluyor maalesef
- 8 gü
🙃
- 9 gü
her zaman göze olmasa da gönle güzel gelir
21 Yorumla- 9 gü
Bencede
- 9 gü
Çoğunluğunu kılar
21 Yorumla- 9 gü
Aynen
Bu doğallığı abartmayın bence
11 Yorumla- 7 gü
Olur
- 7 gü
Doğallık candır
11 Yorumla- 7 gü
Öyledir
- 7 gü
Kalbi temiz olsun yeter
11 Yorumla- 7 gü
Aynen
- 7 gü
Her zaman değil
11 Yorumla- 7 gü
Genelde yapar
- 7 gü
En azindan kandirilmiyorsun
11 Yorumla- 7 gü
Kesinlikle
Her saman kilmaz
14 Yorumla- 7 gü
Kendine gelmişsin
- 7 gü
Doğal olan güzel kadınlarda var
11 Yorumla- 7 gü
Olmaz mı hiç
- 7 gü
Bakımlı biriyse güzel kılar
11 Yorumla- 7 gü
Aynen
- 7 gü
Kesinlikle.. kadınlar doğal olmalı
11 Yorumla- 7 gü
Kesinlikle
- 7 gü
dogal halim bi bka benzeseydi evet
11 Yorumla- 7 gü
Şu an iyisin o halde
- 7 gü
Her zaman değil
11 Yorumla- 7 gü
İlla ki
Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Doğallık güzeldir.
11 Yorumla- 7 gü
Öyledir
- 7 gü
Boş soru.
12 Yorumla- 7 gü
Doğallık derken neyin doğallığı. Fizik mi kıyafet mi davranış mı?
- 7 gü
Fizik olarak düşün
- 7 gü
Kesinlikle doğallık her zaman daha iyidir
11 Yorumla- 7 gü
Aynen
- 9 gü
Doğallık her şeyi güzel kılar
11 Yorumla- 9 gü
Aynen
- 9 gü
Nokta atışı