Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılEvet doğal kızlar her zaman daha iyi söylememize rağmen yinede estetik yaptırıyorlar sonra niye kimse bakmıyor hep cinsellik için yaklaşıyorlar derler birde küçüklere ilgi artma sebebi hep estetikten doğallık kayboluyor ve estetik yaşı 17 ye inmiş herkes cinsellik peşinde kimse ciddi düşünmüyor artık aşk cinsellik olmuş güzellik estetik ve çıplaklık olmuş sonra niye evlilik olmuyor evlenende niye boşanıyor estetik ve cinsellik çok çok önemseniyor günümüzde kimse artık bekarete önem vermiyor bekareti olanlarda her haltı yapmış sadece zar duruyor bir şey yapmamış olanda kendisinin çıplak halini herkese göstermiş oluyor çok kişiyle konuşuyor sonra erkekler şöyle erkekler böyle kendileri gidip pislik erkek seviyorlar sonra kadına şiddet niye bitmiyor efendi seven yok olsa kadına şiddet olmazdı şiddet seviyorlar
41 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 1 yılDoğallık, bir kişinin dış görünüşünü güzelleştirebilir, ancak güzellik çok daha geniş bir kavramdır ve yalnızca fiziksel özelliklerle sınırlı değildir. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Bazı insanlar doğal bir görünümün zarif ve çekici olduğunu düşünürken, diğerleri makyaj, stil ve estetik dokunuşlarla daha dikkat çekici bir görünüm elde etmeyi tercih edebilir.
Doğallık, bir kişinin kendine olan güvenini yansıtabilir, bu da genellikle daha çekici bir özellik olarak algılanır. Kendi doğal halinize güvenmek, başkalarına da hoş bir izlenim bırakabilir. Ancak, her kadının (ya da kişinin) güzellik anlayışı farklıdır ve bazen makyaj ve stilize olmak da bir kadının kendini daha iyi hissetmesini sağlayabilir. Önemli olan, ne olursa olsun kişinin kendini rahat ve özgür hissetmesidir.
Sonuç olarak, doğallık bir seçenektir ve her kadın kendi tarzını ve tercihlerini belirler. En önemli şey, kişinin içsel ve dışsal bütünlüğünü hissetmesidir. Güzellik dışarıdan değil, içten gelir.
15 Yorumla- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
eig için teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
@cglakinin ne alaka
Doğallık aslında bazı insanlarda çok anlam değiştiren bir şey kimisi doğallığı makyajsız olmak sanıyor ancak kendine bakım yapmıyor ve ben doğalım diye ortada geziniyor. Kimisi ise makyajını yapmaz ama bakımını aksatmadan doğal duruyor.
Benim için doğallık sadece güzellikten ibaret değil olduğu gibi kendini yansıtan kişilikten kişiliğe bürünmeyen öte yandan ise yüzünde hiçbir işlem olmayan ama bakımını da hiçbir zaman aksatmayan kadın doğaldır ve bu doğallık her kadını güzel kılar.21 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
1 yılEvet doğallık kadını her zaman güzel kılar bence. Çünkü insan en çok kendisi gibi olduğunda parlıyor. Makyajsız bir yüz, dağınık bir saç, içten bir kahkaha. Bunlar sahici ve sıcak geliyor. Yapmacıklık değilde samimiyet yakışıyor insana. Doğallık bir şeyleri gizlemeye çalışmadan var olabilmektir. Bu da hem çekici hemde güçlü bir şey. Kendine güvenen ve olduğu gibi duran bir kadın her zaman güzeldir bence.💖
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle 🙃
- 1 yıl
🙂
Yapay Zeka Cevapladı
Bence doğallık, her zaman birini farklı ve samimi kılar ama güzellik tamamen göreceli! 😊 Özellikle bir kadın kendini doğal haliyle rahat hissediyorsa, bu onun ışığını ortaya çıkarır. Zaten doğallık demek; abartılı makyajdan uzak, kendini olduğu gibi sevmek ve öz güvenli olmak demek. Ama bazen küçük dokunuşlarla kişinin enerjisi de artabiliyor. Sonuçta güzellik; sadece dış görünüş değil, insanın içini yansıtma şeklidir. Erkekler için de kadınlar için de önemli olan bence içten gelen o samimiyet ve öz güven! 💫 Sen de ne tarzı sevdiğini hissettirerek o doğallığı kendince yorumlayabilirsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
38Cevap
1 yılBugünkü güzellik algısı belirli bir kalıba koyulmuş insan türüne dayanıyor.
Oysa doğal güzellik fıtri ve ruha kadar dayanan bir güzellik algısıdır.31 Yorumla- 1 yıl
maalesef
1 yılDoğal görünümlü makyajı gerçekten doğal zanneden erkekler "evet abi doğal kız daha iyidir "yazmışlar 😅 hemcinslerime sesleniyorum bunları dinleyip de makyajsız gezmeyin hasta mısın ne oldu diye sorup delirtirler sizi
11 Yorumla- 1 yıl
Hem makyaj yapın hem doğal gezin
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılHayır. Doğal demek 'insan eli değmemiş' demek. Bacaklarındaki kılları almamış, hayatında cilt bakımı yapmamış bir kadını kaç kişi güzel bulur sahiden? Doğallık seviyorum diyenler, ne söylediklerinin bilincinde değiller her zamanki gibi.
11 Yorumla- 1 yıl
🙃
1 yılDogal olmak iyidir. Gercek gorunur ama hafif makyaj daha iyi gosterir. Tabii makyaj kadinlarin ozguvenlerinin tavan yapmasina yarar. Sade disari adim atmayan çok :) erkekler de yapmalı, daha ilgi çekeriz 🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Dimi ya
- 1 yıl
Di gadasını aldığım :)
1 yılDoğallık diyorsun fotoğrafta doğal tek sey duvad
41 Yorumla- 1 yıl
Olduğu kadar artık
- Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı.
1 yılDoğal hafif makyaj yapmış biraz salaş ve paspal giyimi olanları beğeniyorum insanların içinden geldiği gibi doğal davranması hoşuma gidiyor
21 Yorumla- 1 yıl
Doğallık o zaten
- Güzellik & Bakım konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılGadası senin şu görseller beni bitiriyor hep iri kıyım 🤣🤭
31 Yorumla- 1 yıl
Dolgun hatları seviyorum 🙈
Kadınlar doğal olarak güzel olsalardı güzellik merkezleri dolup taşmazdı 😂
31 Yorumla- 1 yıl
Hahaha sende haklısın
1 yılDoğallıktan kasıt artık estetiksiz, dolgusuz demek. Kesinle farklı kılar diğerlerinden. Artık tüm kadınlar birbirine benzemeye başladı
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılEvet doğal olmak her zaman kadını güzel kılar doğal güzellik daha iyidir makyaj yapınca her kadın güzel olur zaten
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
Evet doğallık çok önemli de fotoğrafta boyut algısı ters takla atmış kadının bacaklar Koltuk kadar olmuş yapay zeka niye böyle
11 Yorumla- 1 yıl
Fena sayılmaz
1 yılBu resimdeki doğal kadın mı şimdi? :D Güldürme beni lütfen.
21 Yorumla- 1 yıl
Bakış açısı lütfen
Bunu yapay zeka mı yapıyor? Nerden yapıyor, erkek için de yapıyor mu acaba?
22 Yorumla- 1 yıl
Hepsi güzel
Bıkmadın prnocu tipli kadınları görsel olarak kullanmaktan
110 Yorumla- 1 yıl
Nesi varmış
- 1 yıl
Hep böyle görseller
- 1 yıl
Yemiş gibi yap
- 1 yıl
Sen yine de yapmaya çalış
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok o zaman
Doğal ve kendini geliştirmeye odaklı bir kadın her zaman güzeldir.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılEvet doğallık ama ufak dokunuşlar makyajla desteklenilir
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle ama abartıdan uzak
- 1 yıl
Tabi kii
1 yılDoğallık iyi hoş ama küçük dokunuşlar illa gerekiyor bence.
11 Yorumla- 1 yıl
Elbette önemli olan abartıdan uzak durmak
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle, bir kadının en güzel hali doğal halidir
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen canım
- 1 yıl
👍👍🤗🌱🌷
Kesinlikle evet bir ton makyaj yerine doğal olun elinde sonunda sizinle evlenirse şayet sizi makyajsız gördüğünüzde en azından beğensin diyelim makyajlı okuduğunuzda hep makyajsız gördüklerinde bu kim diyebilirler yani
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Neye göre doğal olmak? Artık doğal az insan var bence bizlerin yani doğal kadınların müzeye saklanması ve değerlendirilmesi lazım son türevler olarak.
32 Yorumla- 1 yıl
Aşırı makyajdan uzak
1 yılKadının en güzel hâli doğal hâli dir makyaj sürdü mü domuzlar a benzer 🤣ah kadınlar Allah sizi güzel yaratmış yine kendini beyenmiyorsunuz
31 Yorumla- 1 yıl
Az makyaj sürmeli
Bence kadının en güzel hali makyajsız halidir. Estetikli ve çok makyaj yapan kızlardan fazla hoşlanmıyorum şahsen
21 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
Doğallık diyen alenen yalan söylüyor hepsi bi Instagram da takip ettiklerine bi baksınlar (erkolar)
12 Yorumla- 1 yıl
Sende haklısın
Tabiki hafif maksaj yeterli fazlası aşırı itici oluyor ve neden yapıyorlar cidden anlamıyorum.
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Ama yapmayın lütfen gece gece uykularımı kaçırıyorsunuz gadasını sevdiğim
22 Yorumla- 1 yıl
bir şey olmaz
Öyle diyorsunuz ama hep full makyajlı kızlara bakıyorsunuz
12 Yorumla- 1 yıl
Yanlışın var hepsine bakarız
1 yılDoğal diyen erkeklere inanmayın genelde 1 kilo makyajlı kadınların arkasından ayrılmazlar
12 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
Öyleyim genelde
1 yılSenin de seçtiğin fotoğraflar bi tuhaf arkadaşım.
33 Yorumla- 1 yıl
Cinsel sorularda ki fotoğraflar normal benimkiler mi tuhaf
- 1 yıl
Onlar zaten aptalca. Ama senin bir çizgin varken onlara oranla, hoş değil.
- 1 yıl
Her zaman sormuyorum
1 yılher zaman göze olmasa da gönle güzel gelir
21 Yorumla- 1 yıl
Bencede
Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet kadının doğalı süper olur
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- Güzellik & Bakım konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılDoğal olmak bence bir adım öndedir
21 Yorumla- 1 yıl
Bencede
1 yılkusura bakma da böyle doğallığın @mına koyim.
24 Yorumla- 1 yıl
O neden
- 1 yıl
Bu kadın 13 yaşında p*rno filmde oynamıştır😂
- 1 yıl
Büyük ihtimalle vardır öyle şeyleri
- 1 yıl
🤣
- Güzellik & Bakım konusunda 386 cevap paylaştı.
1 yılNaturel güzellik her zaman öndedir
22 Yorumla- 1 yıl
Doğal güzellikleri seviyorum, güzel gülüşler, sempatiklik, doğal hatlar, abartı makyaja boyanmadan olan görünüm, bunların hepsi en üst seviyedir benim için hani insanın kalbinin güzelliği dışına vurmuş derlerya o hesap birazda
- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılHer zamN değil
13 Yorumla- 1 yıl
İlla ki
- 1 yıl
Makyajsız halini. gördüğüm KScanlar olmuştu da, siteye ara vermiştim bi hsfta falan :)
- 1 yıl
Kimisi çok bakımsız
Bence her kadını degıl
11 Yorumla- 1 yıl
Bakımlı kadını diyelim
1 yılKalbi temiz olsun yeter
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
Kadınlar hep güzeldir..
11 Yorumla- 1 yıl
Ona ne şüphe
1 yılKimse bıyıklı kızları sevmiyor
11 Yorumla- 1 yıl
Sevmez
1 yılDoğallık her şeyi güzel kılar
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılKıllı olmak dahilse evet
11 Yorumla- 1 yıl
Yok canım 😅
Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görseldeki doğal değil , biraz basit sankii
11 Yorumla- 1 yıl
Birazcık
Kesinlikle. Doğallık tüm kadınlara çok yakışır
21 Yorumla- 1 yıl
Bencede
1 yılAlınmamış kıllar gibi mi onlar da doğal sonuçta
23 Yorumla- 1 yıl
O kadar da değil 🙃
- 1 yıl
Ama işte doğal o oluyor maalesef
- 1 yıl
🙃
- Güzellik & Bakım konusunda 612 cevap paylaştı.
1 yılÇoğunluğunu kılar
21 Yorumla- 1 yıl
Aynen
Doğallık güzel bence ama küçük dokunuşlar olabilir
21 Yorumla- 1 yıl
Neden olmasın
Bu doğallığı abartmayın bence
11 Yorumla- 1 yıl
Olur
1 yılDoğallık candır
11 Yorumla- 1 yıl
Öyledir
1 yılHer zaman değil.
11 Yorumla- 1 yıl
🙃
1 yılHer zaman değil
11 Yorumla- 1 yıl
Genelde yapar
1 yılEn azindan kandirilmiyorsun
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Her saman kilmaz
14 Yorumla- 1 yıl
Kendine gelmişsin
1 yılDoğal olan güzel kadınlarda var
11 Yorumla- 1 yıl
Olmaz mı hiç
1 yılBakımlı biriyse güzel kılar
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılKesinlikle.. kadınlar doğal olmalı
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yıldogal halim bi bka benzeseydi evet
11 Yorumla- 1 yıl
Şu an iyisin o halde
1 yılHer zaman değil
11 Yorumla- 1 yıl
İlla ki
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğallık güzeldir.
11 Yorumla- 1 yıl
Öyledir
1 yılBoş soru.
12 Yorumla- 1 yıl
Doğallık derken neyin doğallığı. Fizik mi kıyafet mi davranış mı?
- 1 yıl
Fizik olarak düşün
1 yılKesinlikle doğallık her zaman daha iyidir
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNokta atışı
11 Yorumla- 1 yıl
🙃
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?