5 gü
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Görmeden bir şey diyemem gadası
Benim 80B benimde uzanınca neredeyse dümdüz oluyor takma beğeniyor görenler
Teşekkürler 🙏🏻
aynen öyle begenmek gerek.
80B gayet güzel ideal büyüklükte, sakın sende küçük buluyorum diye düşünme
yok ben çok seviyorum hem zıplıyor hem ağırlık yapmıyor ideal
Benimde sevdiğim bir boyut ama niye zıplıyor anlamadım 😅😊
sekste falan manasında
He uykuluydum jeton o an düşmedi pardon 🤭😊
Benimkiler de küçük. Barışığım küçük göğüsümle
candır degilmi
Barışık olmanız çok güzel
keşke benimde öyle olsaydı ben de dümdüz olmak istiyorum
Niye ya hiç estetik değil
Ben göğüslerim olsun istemiyorum yani dümdüz olsaydım nasıl olurdu hep merak etmişimdir
Yani başkasında estetik durur evet ama ben kendimde istemiyorum
Dümdüz olması çok güzel
Eh sen bilirsin zaten nasıl bir şey olduğunu hocam o yüzden güzel geliyordur
Çok daha estetik değil mi ama
Yani kendim için evet ama kadınlar her türlü güzel ya kadınlar her türlü estetik
Kesinlikle öyle. Ama anlamadığım şekilde küçük göğüs konusunda kadınlar en çok kendi hemcinslerinin eleştirilerine maruz kalıyor
Evet çok komik normalde kadınların böyle bir çağda daha da birlik olması ve birbirlerine destek çıkması gerekirken maalesef bazı kadın demeye utandığım mahlukatlar kendi hemcinslerinin bedenlerine sallayabiliyor
Oysa bu kimsenin haddine değil kimsenin bedeni kimseyi ilgilendirmez çıkıp da ahkam kesme hakkına sahip değiller yani
Kesinlikle öyle ayrı söylediğimde ısrarcıyım küçük doğal göğüslere sahip olan kadınlar çok daha estetik görünüşe sahipler büyük göğüslere sahip olanların aksine
Yani tabi herkesin güzellik anlayışı farklıdır herkesin zevki farklıdır olabilir bende aşırı büyük sevmem mesela pek güzel durmuyor ama kendi adıma konuşacak olursam zaten ben direkt göğüslerimin olmasından rahatsızım şimdilik aldırmayı düşünmüyorum yakında binder alacağım en azından bir süre bunu deneyeceğim ama ileride aldırabilirim de
Neden böyle düşünüyorsun ki?
Ya da en azından küçültebilirim direkt aldırmak yerine öyle bir şey mümkünse
şu an çok mu büyükler peki? Nedir ölçülerin
Valla hocam hiç bilmiyorum merak da etmedim hiçbir zaman bilmiyorum yani ölçülerimi
Bilmem ihtiyacı da duymadım şu ana kadar
Bu konuyu kafama hiç takma lütfen. Anladığım kadarıyla küçük göğüs sahip olan kızlar en başta kendi hemcinsi olan kadınlar tarafından sanki eksikmiş gibi yargılanıyor ama emin ol küçük göğüslere sahip olmak çok daha avantajlı. Ayrıca genc ne minyon tatlı bir görünüşe sahip oluyorsunuz😇
Kimi küçüknsever kimi büyük, erkek olarak hepsi güzel, 😅 ama emin ol büyük olsa küçük istersin, orta olsa yine arada kalırsın, gayet güzel bence, birde büyük göğüslü kadınlara sorsan sana gıpta ediyorlardır ☺ memelerini koyacak yer bulamıyorlardır...
Bence küçük meme daha güzel duruyor takma kafana büyük memeyi taşıması zor olur büyük olunca çok estetik durmuyor hem
genelde herkeste öyle olur seninkiler biraz daha küçük olabilir bu kaç yaşında olduğuna bağlı ya da evli olup olmadığına bağlı
Görmek lazım ama küçük meme beğenmiyorum çocuk gibi
Evli değilsen çocuk yapınca büyüyecek zaten çok da kafaya takma
Ne güzel işte goguslu kızların yapamayacağını yapabilirsin (hızlı koşmak)
Evet kötü , meme biz erkekler için son derece önemlidir
küçük şeylere takılma popon iyidir belki öyle düşün:)
Diğer bölgeler iyiyse zaten popo bel vs. Bence önemi yok
büyüklüğü çok önemli değil zaten önemli olan diriliği sarkma pörsüme falan olmaması limon kadar da olsa varsa mühim değil kafana takma
Ceviz kadar olsa bile büyüklüğüne takılmayın
büyük küçük farketmez. erkekler bir öyle sever bir böyle sever boş ver. önemli olan kendini konforlu hissetmen.
Beyaz tenli bir kız olmalısın
Küçük olması çok mükemmeldir ki böyle bir kızla bazı şeyleri yaşamak daha özeldir
Göğüs bedenin kaç. Sevgiliminde mandalina kadar anca var ama bu onu sevmeme hiç engel olmadı
Yaş ve genetiğe bağlı olarak değişir. Anatomi yapın uygunsa gözükmez. Ayrıca dert etmemelisin çünkü çözümsüz bir konu değil.
Yaş kaç ki boy kilo durumuna göre gelişir zamanla ama küçük olması avantaj
Margot Robbie de öyle ama kurşun atılır kurşun yenilir
bazi şeyler kucukken gusel herseyin buyugu bazen zarar olanin tadini cikar
Milletin beyni yok. Senin üzüldüğün şeye bak.
İlerde normale döner merak etme
Çok mu zayıfsın
Değil zamanla büyür m. etme
Zamani gelince buyur derd etme
elam kadar yokmu
Kötü değil
Uzanma
Ayakta sevis belli olmaz
Kalça iyise bi tık kurtarabilir
Sana öyle geliyor olabılır mı
Büyük olması daha kötü
kötü değil bence :D
Ben hiç denk gelmedim küçük göğüslu kadın ile
Benimki 90 beden
Vay anasını büyük yani
Evet sana diğer hesabımda kaç cm diye sormuştum niye cevap vermedin
😅😅 o zaman biraz kıl oldum aq bir anda kaç cm diye
Profilindeki kadını tanıyorum demiştim
Hatırladım
Ayak numaran kaç peki
Özele giremiyorum hata veriyor ya
Cevap vercen mi
Düşünebilir miyim
Tabi
Uzanınca görebilirmiyim seni yandan
Kuzenimğn de öyleydi bi ada
İncecik belin varsa sorun yok
Kaç beden sütyen giyiyorsun. 80B dersin şimdi
Süty en giymiyo musun
boş ver küçükse küçük gidip estetik mi yaptircan
Yaptıranlar var, bunu kendine dert eden o kadar çok kız var ki
Boş boş işler yeminle
Aynen öyle ama göğüs ve bikini bölgesinden estetik olan veya düşünen çok var yani
Avucu doldurmazmi
Kalkınca dolduruyo ama yatınca yayılıyo düz oluyo
Anladım sarkmış gibimi
Yo
Dik duruyor yani bence güzel gibi küçük sevende çok
Kucakta güzeldir onlar
Olsun senide fındık memelim diye sever biri
Olsun dert etme oldugu kadarı yeter kaç bedenler
küçük her zaman favorim
Keşke benimde ideal olsa, büyükte kötü oluyor
Iyyy erkek
Ayıp
@Tam1Erkekk memesiz kızmı olur
Genetiktir veya büyümüyordur olabilir silikon yaptırır taş gibi semsert memelere sahip olur
@Tam1Erkekk o da kötü travesti gibi. Doğal yumuşak benimkiler şükrediyorum
Sanane mk
Sen de zihniyet olarak erkek gibi kalmışsın yazık sana erkeklerden betersin
@Katie_Mitchell kusura bakma da oğlan gibi duruyor
@Katie_Mitchell memen yok diye bu hırçınlık
Sana mı kaldı küçük göğüslü kadınlarda vardır hatta bence daha çekici duruyor
Aksine var memem ama keşke olmasaydı
@Katie_Mitchell nesi çekici acaba
Ben istemiyorum teşekkürler kendimi basit bir organla tanımlayacak kadar eziklik psikolojisinde değilim çok şükür
@Katie_Mitchell ya aşkım ister memesiz ol ister 120 beden olsun ben fikrimi belirttim
Kadın fiziği zaten güzel
Orası öyle ama fikrini belirtmekle bir kadına dönüp o ne oğlan gibi demek arasında dağlar kadar fark var
@Katie_Mitchell oğlan gibi olan vücutlar itici geliyor o yüzden i. bneleri hatırlatıyor
Kadının vücudunun oğlan gibi olduğunu nereden çıkardın gördün mü sırf göğüsleri büyük değil diye ayrıca güzel kardeşim babandır güzel kardeşim ne mk 21. Yüzyıldayız homofobik misin sende kadın değilsin bu arada çünkü kadın doğulmaz kadın olunur ve sen kadın bedenine sıkışmış bir toksik maskülensin zihnin leş gibi çok acıyorum sizin gibilere tanrı varsa sizi ıslah etsin
Ha bu arada psikolojik destek almanı öneririm ihtiyacın var gibi
Cevabı veren erkek sensin bence nezaket zariflik desen yok anca meme var belli ki
Muhtemelen fake
Kadın olduğunu sanmıyorum ben de kadınsa da dediğim gibi çok acıyorum haline
@Katie_Mitchell ben de sana acıyorum Allah akıl fikir versin gerisi boş
Benim acınacak bir tarafım yok çok şükür de senin için aynısını söyleyemeyeceğim
Yalnız birine top diye bilmen için onun biyolojik cinsiyetinin erkek olması gerekiyor ki ben de durum tam tersi bunun dışında bir problem yok bence hani birine hakaret edeceksen kullandığın argo tabirin anlamını bil bari 😂
Valla benim memem var hatta seninkilerden büyüktür muhtemelen o yüzden çok zorlama derim ha ama ben sevmiyorum memelerimi al senin olsun ihtiyacım yok benim bu iki topa senin gibi iki toptan ibaret değilim çok şükür
@Katie_Mitchell kız olduğun için çok normal bedenini sev 🥰 onlarla yavrularını besliceksin
Sağ ol sen beslersin benim yerime istemiyorum anne olmak da bir adamla evlenmeyi de bunlar senin dertlerin benim değil
@Katie_Mitchell onlar süt vermen için var bencil olma
Ne için varsa var sanane ister kullanırım ister kullanmam sen kendi bedeninle ilgilen boş ver benimkini sana mı kaldı
@Katie_Mitchell ufak memeli cadı
😂😂
Hâlâ ufak bir memem olduğunu iddia etmen çok komik ama dediğim gibi seninkilerden büyüktür cidden bak istersen sana verebilirim belki biraz memeni büyütürsün 😂
@Katie_Mitchell tamam büyükse bir sebebi var işte onlar süt dolucak bebeğin beslenicek
Sen gerçek bir dişisin
@Tam1Erkekk doğanın kanununu bozmasına izin veremem dişi ve Tanrı’nın ona verdiği değerli kaynakları heba etmemeli
@Katie_Mitchell doğanın dengesini bozma anormal homosapiens !!!
Yorumlarda etiketlerken karışmış @katie_mitchell sana yazmadım cevabı bana erkek diyene yazdım Allah ona akıl fikir versin bence biz cevap vermiyelim ikimiz de çok güzeliz 🫶🏻
Malsin sanane gizli üye
@selinissyourrss ben tokum sen ye
Değil
Allah begenmis yaratmis biz ne diyelim?
bence degil
İyi değil bu durum
Ele avuca gelir yinede
Büyür
Kötü silikon yaptır
Kötü değil, illa belli mi olması gerek
Sana göre değil ama bana göre kötü
Bende erkek olarak yorumluyorum boyuta takılmayın, estetik yaptırmadın herhalde sende
Estetik yok benimki biraz fazla büyük
Kapalı biri değilsen bence sorun yaşamazsın, kaç beden merak ettim
Kapalı olup olmayla ne ilgisi var
Ya şimdi yazın sıcakta kapalı giyinen bir kadınla, şort, crop vs giyen kadın bir mi sence. Hangisi daha çok terler, güneş daha çok bunaltır?
Kapalı da giymiyorum şort, crop vs de giymiyorum, şimdi ben kapalı mı oluyorum açık mı?
Normal oluyorsun bana göre 😊 göğüs ölçümü sordum konu nereye geldi 😄
Buyur zamanla korkma
Duz duvar
Görmek lazım
Bcımızsın😂
En sevdiğim😍
Küçük iyidir