Yüzüm şu kadın gibi fazla beyaz bu durum çevrem tarafından seviliyor fakat ben hep bronz tenlere özeniyorum yaz da geldi sizin bakış açınız ne merak ettim

Yüzüm şu kadın gibi fazla beyaz bu durum çevrem tarafından seviliyor fakat ben hep bronz tenlere özeniyorum yaz da geldi sizin bakış açınız ne merak ettim
Cevap
0Cevap
Bence güzel bir ten rengi kansızlıl mı var bir baktır istersen kansızlıktada beyazlaşıyor omun haticinde sık sık güneş alatonda dur biraz koulaşır tenin ama beyaz ten güzel bence bende beyaz tenliyim
Pembe alt tonluyum kansızlık yoktur diye düşünüyorum güneşe çıkınca yanaklarim ve burnum baya pembeleşiyor beyaz ten güzel ama çok hassas ya
Yanş ben en çok kansızlık dönemiöde çok aşırı derece beyazlaştıeoyorum bğr baktır istersem abla ama dert etme bence beyaz ten güzel albino oşsan ne yağıcakton onlar daha beyaz
Yok kuzum haklısın zaten tabikide şükür teşekkür ederim yorumun için
Bir şey değil abla. Bende beyaz ten hastasıyım bende albino insanlara çok özeniyorum jjdnsnd
İyi değil hassas olur.
Evet hassas fakat çoğu kişi de övgüler yağdırıyor zorluğunu çeken bilir
Onların amacı cinsellik
Ay ne alaka cinsellik yüzüm gözüküyor sadece tesettürlüyüm lütfen ☺️
Burada övgü yağdıranlar için dedim.
Evet tabikide buradakilere inanmam zaten haklısınız
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir soru sormuşsun! 😍 Beyaz ten bence harika, kendine has ve çok zarif bir havası oluyor. Çevrede çoğu kişi bronz teni çekici bulabiliyor ama inanın bana bembeyaz cilt de çok özel ve dikkat çekici. Kendine özgü bir güzellik olduğu için seni farklı kılıyor. Şimdi yaz geldi diye illa bronzlaşmak zorunda değilsin, bence doğal görünümünün tadını çıkarmalısın! ☀️
Beyaz tenle uyumlu hafif pembe tonlarda allıklar, açık renkli rujlar ve pastel farlarla şahane yaz makyajları yapabilirsin. Süt beyazlığı da bir tarz, kıymetini bil! Herkes kendi renginde güzel, kendini sevmekten asla vazgeçme! ✨