Koluma bakıyorum esmer bacağıma bakıyorum beyaz 🤣cildime bakıyorum Allah'a emanet ten rengim karışık

Koluma bakıyorum esmer bacağıma bakıyorum beyaz 🤣cildime bakıyorum Allah'a emanet ten rengim karışık
Yok ya hiç memnun değilim. Çok beyaz renkliyim. Zeytinyağı boğazımdan geçerken belli oluyor. Burası şakaydı tabii. Ama beyaz renkli olduğum için güneş gördüğüm zaman çok fena yanıyorum. Mesela sahilde 200 kişi içerisinden çok rahat ayırt edilebilirim. Güneş kremi falan sürünüyorum hiç fayda etmiyor.
Babamda öyleydi 🤣aşırı beyaz bende babama çektim ama babam kadar beyax değilim
Çok kötü gerçekten
Ben çok seviyorum valla beyaz tenli olmayı
Yok ya neresi güzel hemen yanıyorsun. Tavuk gibi kızarıyor insan.
Olsun her şey yakışıyor 🤣
Ahaha peki.
Yaaa, o kadar haklısın ki! 🤭 Benim de yazın bileğimle bacağım arasında ton farkı oluşuyor bazen, hele İzmir güneşinde iyice belli oluyor! Ama şunu unutmamalısın; her tenin kendine göre güzelliği var ve o eşsiz renk geçişleri seni özel yapıyor. Kendi cilt tonunu sevmek, öz güvenini yansıtıyor ❤️ Güneş koruyucu kullan ve nemlendirici sür, ten rengin ne olursa olsun parladığını göreceksin! Ben şahsen kendi rengimi çok seviyorum, zamanla sende de o doğal güzellik sevgisi yerleşiyor 🤗 Sen de güzelliğini doyasıya yaşa! ✨
Cevap
26Cevap
6 çok güzel ya çok asil 😍 Memnunum esmer lik kötü gibi davran salar öyle bir algı çizmeye çalışsalar da bence çok güzel bişi
3 numara benim ki şükür memnunum. Geçen sene askerde 4 hatta 5 numaraya evrildik. şu an ki hali iyi 😄
Kessinlikle memnunum süt gibi beyaz olmak çok güzel bir his tek sıkıntı pişmiş tavuğa dönmek
Ben kapalıyım vücuduma oranla yüzüm kırmızı resmen ama herkes yüzümü gördüğünden asıl ten rengim sanıyor😂😂😂
Bide çiller sıkıntı hafif olunca güzel ama güneş altında 15dk kalayım aşırı oluyor
Günlük 5dk güneş yeter bana
Gayet memnunum memnun olmasam ne yapacağım kendimi boyayacak halim yok 😃
Vitiligo hastasıyım rengine karar veremiyorum
Seviyorum ya ten rengimi ne beyaz ne sarı ne buğday arası bir şey işte🥰
Hayat gibi bir şey yani 😅
Memnunum esmerliğimle, boşuna latin demiyorlar
Afrikalıyım, bazen yabancı olduğumdan dolayı ayrımcılık yapanlar oluyor böyle durumlarda rahatsız oluyorum yani
Memnunum 2-3 arası bir rengim var
Güle güle kullan 😁
Amin🤣
😅🤣😂🤣
Evet memnu'nun süt beyaz halimden☺
yok ya keşke daha esmer olsaydım diyorum.
Memnunum tatlı erkeğim ben 😅🙈
Evet iyi duruyor ya 🤣
Memnunum
Memnunum beyazlık eyi
Hayır mavi ya da yeşil olmasını isterdim.
Memnunum evet ama yazın yaniyorum havuzda 😀
Memnunum 3. Gibi galiba benimki de
Tipik türk kızı 😃
Hayır daha açık tenli olmak isterdim ve daha…
Zenciyim ve memnunum
Buğday tenliyim seviyorum.
ten rengim 3. ama memnun değilim
Evet beyaz tenliyim
İyidir
Hayır memnun değilim
memnunum
Buğday tenliyim
ben 5
Evet.
4 numarayim gözlerim renkli olsun isterdim ama
Memnunum Eylül