Çirkin olduğum için mutsuz olmayı hak etmiş gibi hissediyorum 18 yaşındayım neden güzel olan kızlar daha şanslı oluyor ?

Kocaman şekilsiz yüz, küçük gözler , geniş burun , alt kalın üst ince biçimsiz dudaklar , sarkık yanaklar , eşit olmayan kaşlar... Orta okulda yavaş yavaş çirkinliğin yüzüne vurulmaya başlar Lise de bu durum maximum düzeydedir sınıfta okulda mutlaka seninle istikrarlı bir şekilde alay eden bir insan vardır seni gören herkes çirkin olduğunu yüzüne vurur, alaycı bakışları rahatsız eder bazen gizlice senin hakkındaki konuşmaları duyarsın bir süre sonra çevrende çok az arkadaş kalır (sonuçta kimse çirkin biriyle gezmek istemez) sonra bir bakarsın yapayalnızsın... Hayatın boyunca hiç sevgilin olmaz en azından senin begendiğin erkekler olmaz çünkü bilirsin o çocuk sana asla bakmaz hadi diyelim bir şans çocuk senin karakterini beğeniyor vs. ama seni yanında gezdirmek yüzüne bakmak istemez çünkü bilir çevresi arkadaşları seni hiç begenmez o yüzden yaşamın boyunca güzelleşeceğini düşünerek hep begendiğin çocuklarla ilgili hayaller kurarsın şunu yapıcaz şuraya gidicez bana bunları söyliyecek zaman geçtikçe asla güzel olmayacagın ve bunları yaşayamayacagın gerçeğiyle karşılaşırsın... Ölene kadar bir gün güzel olacagın ve insanların sana begeni ve kıskanç gözlerle baktığı hayalini kurarsın ama içten içte bilirsin ki bunlar hayal olarak kalacak ve sen çirkin olmaya devam edeceksin.. Yine de şükredersin sonuçta hayatı kötü olan tek insan sen değilsindir

Çirkin olduğum için mutsuz olmayı hak etmiş gibi hissediyorum 18 yaşındayım neden güzel olan kızlar daha şanslı oluyor ?