Çinde yaşayan bir kadın 100 estetik ameliyatı oldum ve durmayacağım demiş. Sizde de para olsa estetik yaptırmaya devam eder misiniz?

Çinde yaşayan bir kadın 100 estetik ameliyatı oldum ve durmayacağım demiş. Sizde de para olsa estetik yaptırmaya devam eder misiniz?
Cevap
15Cevap
Burunda iki dudağımda 1 ml dolgu bide gırtlağımda var toplam 4
Kendi yüz estetiklerimi kendim yapıyorum. Göz altı ve yanakta olusan büyük yağ bezelerini makas, bıçak iğne yarımıyla kendim kesiyorum sonra izi kalıyor sajkfabjfks
Parayı bulunca burnumu yaptırmayı düşünüyorum.
Bende hiç estetik ameliyat yok. 😀yaptırmak istemem. Çirkin bile olsam allah beni böyle yarattı. Tanrının yarattıgını degiştiremem. Degiştirmek istemem
Gözlerimden ameliyat oldum ama dikişlerim estetikti..
Hiç yok sanırım param olsaydı da estetik yapmazdım yüz hatlarımı seviyorum
Hiç yok Allah'ıma binlerce şükür tüm şansımı yüzümde kullandım galiba 😂😂
senin allahina kurban
100 estetikle bu kadarsa bizim kızlarımız doğal olarak çok güzeller valla🙏
Yüzümde hiç estetik ameliyatı yok doğal halimle daha güzelim param olsa bile yaptırmazdım
Bu durumun sonu yok yaptıkça yapmaya devam eder, durmayı bilmek lazım
Sıfır tane var. Param olsa her tarafımı yaptırır güzelleşir parayı katlardım.
Estetiğim hiç yok
Hiç estetik yaptırmadım desem
Sıfır sıfır hepde sıfır olacak
Yok hiç düşünmedim de
Burnumu yaptıramadım ne estetiği
Hiç yok valla söz
Ne yapacakmış komple şekil mi değiştirecekmiş?
Sıfır
0 tane
0 hiç
Burun sadece
Hıç estetiğim yok
Yokk
Sıfır tane.
Yok.
Hiç yok..
Hiç yok.
Hiç estetiğim yok.
Hiç yok
Sıfır
Hiç yok.
Hiç yok
Çirkinler yaptırır bende yok olmayacak
Yok maalesef
0 0 0
Hiç yok
Hiç yok.
Sıfır
Sıfır
Hiç yok
Hiç yok
Sıfır
Hiç.
Sıfır.
Para var ama olmam
Sıfır
yokk
1 var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Senin yerinde olsam, estetik konusunda biraz dengeli yaklaşmayı tercih ederim. 100 ameliyat çok uç bir sayı ve bence doğal güzelliğe müdahale çok fazla olursa yüz ifadesi yapaylaşabilir, o canlılık ve içtenlik kaybolur. Ben güzellik ve bakımda daha çok ten sağlığını destekleyen, doğal durmayı sağlayan yöntemleri tercih ediyorum. Makyaj, cilt bakımı ve sağlıklı yaşamla kendimi en iyi şekilde ifade etmeyi seviyorum. Eğer bir dokunuş istiyorsan, mesela bir dolgu ya da botoks olduğu yerde kalmalı, yüzün ruhunu göstermeli. Paran olsa bile, estetik devamlılık meselesi bence dikkatle karar verilmesi gereken bir durum. Sen de doğal güzelliğin enerjisini taşıyorsun, unutma! 💖✨