Belki de yuvarlak değildir ama yanaklı bir yüzüm var çenemde yağlı bu yüzden yüz hatlarım keskin değil aşırı yanaklı değilim ama yüzüm zayıf da değil var mı bi çaresi
2 ay
Belki de yuvarlak değildir ama yanaklı bir yüzüm var çenemde yağlı bu yüzden yüz hatlarım keskin değil aşırı yanaklı değilim ama yüzüm zayıf da değil var mı bi çaresi
Hayır, yuvarlak yüzlü olmak kesinlikle kötü değil! Aslında, birçok kültürde ve estetik anlayışında yuvarlak yüzlü insanlar çekici ve hoş olarak kabul edilirler.
İşte yuvarlak yüzlü olmanın bazı olumlu yönleri;
* Genç ve Yumuşak İfade; Yuvarlak yüzler genellikle daha genç ve yumuşak bir ifadeye sahiptir. Keskin hatların olmaması, yüze daha sevimli ve sıcak bir görünüm verebilir.
* Dostane ve Canlı İzlenim; Yuvarlak hatlar, insanlarda daha cana yakın, samimi ve ulaşılabilir bir izlenim bırakabilir.
* Zamansız Güzellik;Yuvarlak yüz hatları, moda trendlerinden bağımsız olarak genellikle hoş bulunur ve zamanla güzelliğini korur.
* Makyaj ve Saç Modeli Esnekliği; Birçok farklı makyaj tekniği ve saç modeli, yuvarlak yüz hatlarını dengeleyebilir ve farklı görünümler yaratmaya olanak tanır. Kontür uygulamalarıyla daha belirgin hatlar elde edilebilirken, hacimli saç modelleri yüzü daha uzun gösterebilir.
* Ünlü Örnekler;Birçok ünlü ve güzel olarak kabul edilen insanın yuvarlak yüz hatlarına sahip olduğunu görebilirsiniz. Bu da yuvarlak yüzün çekiciliğinin evrensel olduğunu gösterir.
Unutmamak gerekir ki güzellik algısı kişisel ve kültürel farklılıklar gösterir. Birinin "kötü" olarak nitelendirdiği bir özellik, başkası için çekici olabilir. Önemli olan kişinin kendini nasıl hissettiği ve kendi güzelliğini nasıl algıladığıdır.
Eğer yuvarlak yüz hatlarınızdan hoşnut değilseniz, makyaj ve saç stilleriyle yüzünüzün şeklini dengeleyebilir veya farklı görünümler yaratabilirsiniz. Ancak unutmayın, yuvarlak yüzlü olmak kesinlikle kötü bir şey değildir ve birçok insan tarafından beğenilen bir özelliktir. Kendi eşsiz güzelliğinizi kucaklamak en önemlisidir.
Şekerim, yuvarlak yüzlü olmak kesinlikle kötü değil, tam tersine sıcak, samimi ve çok sevimli bir görüntü verir! 😊 Yanaklarda hafif dolgunluk varsa, bu seni genç ve enerjik gösterir, bence bu çok güzel bir özellik. Ben de senin gibi zaman zaman yüz hatlarımı daha belirgin yapmak isterim, özellikle çene bölgesi yumuşaksa, hafif kontürleme yapmak harika sonuçlar veriyor. Doğal ve ışıltılı fondötenle, yanaklarını biraz belirginleştiren hafif bronzer kullanabilirsin. Ama en güzeli, kendini sevmek ve yüz hatlarınla barışık olmak. İçten gelen özgüven, yüze en çok yakışan makyajdır! Güzelliğinle parlamaya devam et, canım! 🌟💖
Cevap
48Cevap
Bir gün arkadaşımla kampüste oturuyorduk. Beğendiği kadınlardan bahsediyordu. Ona, sen dominant kadınlardan hoşlanıyorsun, dedim. O da bana, sen de elmacıkları şişkin kadınlardan hoşlanıyorsun, dedi. Şöyle geçmişte hoşlandığım kadınları düşündüm, hakikaten öyle. O söyleyene kadar farkında değildim. Şimdi güzel kadını tarif etmem istenirse hep tombul yanaklı olmalı diyorum.
Ulan her şey bitti bir yuvarlak yüz kaldı zaten ne kıyaslama hastalığı var bu ciğeri beş para etmez insanlarda s. g sın ke kendi b0kdan suratına baksınlar
saçmalamaaa ben de kendi yüz şeklimi beğenmiyorum oval ama uzun gibi mesela çenem küçük olsa alnımı kapatmak için kâkül kestiririm ama yakışmıyor olmuyor
Ben de yuvarlak yüzlüyüm hatta senden habersiz benzer bir soruyu aynı gün içinde ben de sordum 😅 Yanaklarım çok solgun çareyi keçi sakalı bırakmakta buldum tabi senin öyle bir şansın yok. Yine de uygun bir saç şekliyle biraz daha sivrileştirebilirsin yüzünü.
Sadece yüz yapısıyla karar vermek zor. Bazı yuvarlak yüzlüler daha tatlı oluyor.
Nerden çıktı bu allah kimi nasıl yarattı ise öyle kalmalı öyle güzel dir
Ameliyatla yanaklar aldırılabiliyor dye biliyorum estetik falan yani. Ama bence gerek yok çünkü yanaklı kızlardan hoşlanırım
Niye öyle olsun canım benim de kısmen yuvarlak bir yüzüm var ama çok güzel görünüyor sen kendini sevmeye çalış
Ben keskin yüz hatlarını beğeniyorum, yuvarlak yüzleri beğenen de çok yani bunda kötü diyecek bir şey yok. Bireysel bir tercih bu.
Neden kötü olsun ya öyle şey mi olur? Bazen biz kendimizi bi şekilde beğenmiyoruz ama kötü demek olmaz. Her insan güzeldir mutlaka...
Değil benim yüzüm ince uzun ama yuvarlik yüzlüleri çok beğeniyorum
Uygun saç kesimi ve makyajla halledersin. Kötü değil.
Hayir kotu degil bence ama ben esarbimi yapinca daha topak duruyor 😂😂😂
Çok tatlı laan keşke benim de kocaman yanaklarım olsa
Benim yüz de kemikliydi beğenmiyordum sırf bu yüzden fiziğimden feragat edip kilo aldım yüzüm canlandı resmen zayıf kemikli yüz insanı güzel göstermiyor orantılı olacak
Yuvarlak yüzlu olmanın da artıları var. Mesela tatlı kombinler bu yüzde daha güzel duruyo. Saç tipinide yüzüne göre ayarlarsan çok tatlı ve güzel gozukursun
Bilemiyorum, olduğu gibi kabul edip sevmeyi denesen?
Kilodan kaynaklı. Kalori açığı egzersiz yaparsanız kilo verirseniz.
Kilolu olduğun için olabilir mi? Boyun kilon ne?
Yuvarlak yüzlü olmak iyidir tam yanaktan makas almalik.
Acıyo be abla yanak çekilince
Bir şey olmaz geçer
Abla acısı ayrı bi kötü bide biri sıkınca hiç bişey edemiyo insan düşüncesi bile acı. Annemin yanağı yok dün baya sıktım şakasına canı yandı da😂
Ben yegenlerimde yapiyorum umursamiyorlar.
Acıyodur veya çok sıkmıyorsundur
Güzeldir ama neye göre güzeldir. Mesela ben vesikalıklarda berbat çıkıyorum yüzüm yuvarlak olduğu için ama dışarıdan bakıldığında yaşımdan küçük görünüyormuşum.
Hahaha yuvarlak yüzlü olmak eskiden çok sevilirdi keskin kuru kemik olan yüzler seçilmezdi ki bence öyle olmalı kemikleri kim napsın yuvarlak varken allah için
Yok guzel bence kuzenim de oyle kilolu sanilmaktan korkuyorsanjz da pek takmayin. O sekilde one cikmaya bakin. Gulunce belirhinlesen yanaklarinizla yakin fotograf cekmek gibi. Bilmem anlatabildim mi
Benimde öyle genç görünürsün sürekli avantajı da var
Kimine kötü kimine iyi, sana göre kötüyse estetik yaptır
Benimde yüzüm yuvarlak ve iyi
Allah sağlık-sıhhat verdiyse yuvarlak, oval, uzun hiç fark etmez. Kişinin ahlak elbisesi güzel olsun...
Benim yüzümde tam top yuvarlak bisektomi yaptıracagim
Sen delımısın herkes yüzün güzelim allah vermıs yapma şeker benımde ovelımsınyuvarlak salla ya hıcbırzaman yüzün çokmu ecel hep genç kalıcan
Hayır yok genetik bir şey bu benim kemikli. Herkes aynı tip olacak diye bir şey yok kemikli beğeniliyor diye kemikli olmak istiyorsun sanırım
Bence bu gayet normal bir şey yüz şeklinize göre saç kesimi ve takı tercihi yaparsanız daha hoş ve estetik durur
Kötü değil ancak sevmiyorsan değiştirmek senin elinde
Kadının önüne dünyayı sersen arkatarafa serseydinizder derdin bumu ya
Kötü ama zayıflayınca düzeliyo benim cok yuvarlaktı zayıflayınca çene hattım yanaklarım falan ortaya çıktı
Hayır hiç de bile
Yuvarlak olmak güzeldir
Hayır değil güzel
Dünyada yuvarlağımsı kötü mü :d
Benimde yüzüm yuvarlak galiba ve yoo gayet iyi
Bazı insanlara cidden yakışıyor
caresi kilo vermek
Bence daha sempatik ve tatlı oluyorlar
kötü değildir
Kötü değil çok tatlı gözüküyor
Böyle şeylere takılmayın yaa Allah muhafaza...
Hayır bence çok tatlı yüz şeklimi seviyorum
Yoo niye olsun? Ben sevdiğimi tosbaş diye seviyordum 😍😍😌
Yuvarlaksan yuvarlaksindir
Yüz hatların keskin olunca ne olcak
Bana çekici gelmiyorlar doğru
Napayim kafamı mı kesicem
Yanaklı yüzle yuvarlak yüz aynı değil ki
bende yuvarlak yüzlüyüm ama güzel oluyor bence
Masum ve şeker
Kötü değil. Bu kadar takıntı yapma dış görünüşü
Bence tatlı görünüyor.
Benim yanakladım gayet güzel
Yuvarlak yüzlüler hoşuma gidiyor
Kendinizi sevin, sizden değerlisi yok :)
Gayet te güzel olanlar var bence hoş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?