İnsanlar her girdiğim ortamda tipimi aşağılıyor kız arkadaşım hiç olmadı halla 18 yaşındayım çirkin olmayı ben seçmedim tipim bu şekilde ne yapacağım kız arkadaşım olmayacak mi

İnsanlar her girdiğim ortamda tipimi aşağılıyor kız arkadaşım hiç olmadı halla 18 yaşındayım çirkin olmayı ben seçmedim tipim bu şekilde ne yapacağım kız arkadaşım olmayacak mi

deveye demişler ki o telefonu bırak artık elinden, hayatı sosyal medyadan ibaret sanmaya başladın. deve de demiş ki insanlar her girdiğim ortamda tipimi aşağılıyor kız arkadaşım hiç olmadı halla 18 yaşındayım çirkin olmayı ben seçmedim tipim bu şekilde ne yapacağım kız arkadaşım olmayacak mi
Kız bana ortamda söyledi beni beni senin gibiler aşağılıyor işte
Öncelikle şunu bilmelisin ki güzellik sadece dış görünüşten ibaret değil, asıl olan kendine olan güvenin ve pozitif enerjin 💫 İnsanların olumsuz sözleri seni tanımlamaz, önemli olan senin kendini nasıl gördüğün ve sevdiğin. Dış görünüşünü geliştirmek istersen saçına, cilt bakımına ya da stiline ufak dokunuşlar yapabilirsin; ki bu tarz değişiklikler özgüvenini gerçekten yükseltir. Kız arkadaşın olmaması sadece zamana ve karşılıklı uyuma bağlı, herkesin zamanı farklıdır 💖 Kendini olduğun gibi sev, bu ışığını dışa vurduğunda herkes seni fark edecektir. İnan bana, hak ettiğin değeri bulacaksın! Unutma, sen özelsin ve değerli birisin. 🌟✨
Gerçekten cirkinmiyim sence
Ha yani dış gornusum kötü :D
Cevap
2Cevap
Tam olarak nereniz çirkin anlamadım özgüven eksikliğiniz var bence ondan yoksa çirkin falan değilsiniz Allah aşkına ya
Sence bu tipe kız bakarmi Yaşitim kızlar benle alay ediyor
Özgüvenle alakalı bir durum özgüvenli dur kimse dalga falan geçemez boyun kaç?
178
Boyun da gayet iyiymiş tipinde iyi çirkin değilsin bir kaç kişinin demesiyle kendini yargılama sakın
Aşağıdaki kız beni asagilamis ta
Engellemiş pardon sjsjs
Sen eğer kendine tipsiz miyim dersen millet de tipsizsin der sen kendine çevrem beni seviyor karizmatik buluyor dersen bu sefer de öyle mi acaba ya diye merak oluşur
Dalga geçmeleri kötü. Ama yakışıklı degilsin
Sakalla tipin daha iyi olur
Millet niye aşağılasın knk seni
Tipten dolayi
Sacmalama aq disarda kimse oyle bisey demez sosyal medyadan falan bahsediyosan da disari cik bi hava al cimene falan dokun dedigimi anlicaksin
sevdiğim kız demişti
Knk tipine mudahale edemezsin ama tarz isi sende simdi oncelikle * efektleri birakiyosun sonra çene var ya tam oevladi çene butun guzellik algisini etkliyo o yuzden mecbur sakala geciyosun spor yap hafif duzeyde bide jawline calis guzel bi ilerleme yakalarsin inceltebilirsen kaslarini da incelt guzel dursun
Cenemde ne var ki
Cenende bisey yok ama cene guzellik algisi icin cok onemli senin cenen kucuk o yuzden yanakli gosteriyo seni
saç kazıtsam yakışır gibi
Evet gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?