Aynı eve çıkmakta dahil.
Ciddi soruyorum dalga geçmeyin ve samimi olun lütfen.
Ciddi soruyorum dalga geçmeyin ve samimi olun lütfen.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Mümkün. Neden olmasın. Var böyleleri ama sürekli bakmaz kimse. Evde akşama kadar oturanı kimse sahiplenmez bu şekilde. Kendi ayaklarının üzerinde duracak iradeyi göstermeni de beklerler.
Bir. Erkek. Olarak. Onda. benim. onun sorunlarini. dikkatlice. dinlemem sorunlarini paylasip. arti. Maddi yardim yapmam. onu bana. karsi. Duygusal olarak hislendiriyorsa. gozlerinden. onu. anlarim ve sevgi. dolu bakislarimla. ona. bakarak. onu. dinlerim. Bendede. eger onun sevgi dolu bakislarini hissedersem tum yuregimle. ona. yardim etme duygusu olusur. oda bu. duyguyu benim gozlerimden. hisseder. Ne. guzelki oyle. bir. kadina. bir. erkek olarak yardim. etmek ve. sahiplenmek.( Bu. gercekten. seven erkeklerin hissettigi bir. duygudur.)
Eger. Onda. bana. Karsi. duygusal. his. oldugunu. hissedersem. Bir. Erkek. Olarak. soyleyeyim. Kesinlikle yaparim. Ama. Ondaki. bana. olan. duygulari. hissettikten. sonra. ve. Onun. tum dertlerini. sorunlarini. Gozlerine. dikkatlice. bakarak. dinlerim ve. Maddi olarakta. Yardim ederim tabii. onda guvenecegi. bir. erkege. derdini sorununu anlatmis. ve. rahatlamis. olur ve. Maddi yardiminida. alir. Dunyada. yalniz. olmadigini onu. seven. dinleyen erkek. oldugunu. bilmek ona. guven ve. huzur verir.
aşık olduğuma kadının yanında olurum tabi ki de
Benim sana bi sorum var
Bir sakınca görünmüyor.
Ancak süresi önemli. Destekleyecek kadar uzun yük olmayacak kadar kısa olmalı.
Ohoooo bu nası bi kafa be. Hadi diyelim çok iyi anlaştık evlenmeyi düşündük sen de çalış mı diceksin napim böyle adamı.
Senin gibi erkekle aynı ortamı bile paylaşmam😀
O zaman güle güle🙂
Gozlerine. direk. bakarak. gecmisi unut. bana. anlatma. Su. an ne yapariz. ona. bakalim derim. ve. O an onun gozlerinde. bana karsi ilgi ve. sevgi gorursem. Maddi. olarakta yardim ederim ama. ondaki bana. karsi. ilgi ve sevgiyi hissetmem. gerekir varsa. karsisinda hic. dusunmeden. herturlu yardimi. kalbiyle onun sorunlarini. cozmek. isteyen. adama. deger ve. Sevgi. verdigini hissettirirse. O kadinin. Gecmisi. hic. acilmaz. sadece. yardim edilir. ve. onun. mutlulugu. paylasilir. o. an. harika. bir. an. Olur
sevdiğim kadınsa karım gibi davranır imkanım varsa zorluklarına destek olurum gocunmam ben sahipleniciyim biraz
Aynı eve çıkmam evlenmedim sürece ama destek olunur tabi
Niye çıkmıyosun?
Bizde hoş karşılanmaz ama destek yardım yaparım sorun yok ondan yana
Hayatınızda biri var mı?
Hayır yok
Arkadaşca konuşabiliriz isterseniz
olurdum onu kaybetmek istemezdim cabalardim. nedn bossniyorsa
Hayata tutunduktan sonra terk ediyor galiba 😅
Olurum tabi niye olmiyim ki? Para dediğin nedir. Yenmek için harcamak için kazandığın bişey.
Vallahi cinsel ihtiyaçlarım için bi noktaya kadar bişeyler yapardım.
Ama sadece cinsel ihtiyaçlarım için.
Ne başkasını kullanırım ne kendimi kullandırırım
Kullandırmak ne alaka?
Devir kötü ben herkesin bir gün gittiğine şahit oldum o yüzden bana öyle geliyor
Ben bu güne kadar ilişkide 3 kere terk ettim bu 4. Olucak. Onun dışında hep sevdim terkedildim.
Her haliyle bana gelsin yeter ki ama sadece bana gelsin
Olurdum ama ciddi düşünmezdim
maddiyata gelince ancak borç olur
kendimi kullandırtmam
olurum tabiki yaşadım bunu
🤔..
anlatabilirim istersen
Begenıyorsam tabıkı olurum
Ne kadar para lazım sana
İyi anlaşıyorsak olurdum heralde
Bende de metelik yok birader deyip yol verirdim
Neden olayım ki sonuçta maddi olarak olmam